Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia90..

czy my do siebie wizualnie pasujemy?

Polecane posty

Gość alicia90..
Według was urodą nie grzeszę. A mam poczucie własnej wartości przez opinie znajomych i przyjaciół którzy uważają, że jestem ładna.

Gość jbkj
a to brzydsi ludzie nie maja kurwa prawa swojego zdania wypowiedziec??? Wy jesteście jacyś niedorozwinięci. ja uroda nie grzeszę ale dziewczyna za chuja mi sie nie podoba i co zazdrosna jestem poyebancy?

Gość hellenka z okkienka
autorko rzuc zdjecie jego calej sylwetki to ci powiemy wiecej

Gość jbkj
alicia a co znajomi maja ci powiedziec zes paskudna??? buahahaha

Gość alicia90..
Nie wiem, ale opinie mam ładnej która miała zawsze powodzenie i przystojnych chłopaków.

Gość prawda boli ale co
skoro ZAWSZE mialas ladnych to ten co robi u twego boku??

Gość alicia90..
a wy łykacie wszystko jak młode pelikany :D Dobra nie chce już mi się ciągnąć dalej tego prowo

Gość prawda boli ale co
rzucaj go w cholere pyza i szukaj przystojniaka

Gość angelik apstars
alicia90.. Według was urodą nie grzeszę. A mam poczucie własnej wartości przez opinie znajomych i przyjaciół którzy uważają, że jestem ładna. a co Ci kurwa mają powiedzieć ? znajomi?

"mam poczucie własnej wartości przez opinie znajomych i przyjaciół którzy uważają, że jestem ładna." Albo znajomi nie chcą być niemili, albo obracasz się wokół jeszcze większych od siebie brzydali. :D

Gość alicia90..
Właśnie dlatego moja przyjaciółka tak się zdziwiła z kim ja teraz jestem i dlatego skomentowała jego wygląd. Stary gargamel tak go nazwała.

Gość trelemoreleeeeeeee
normalne ze znajomi ci wciskaja ze jestes ladna. maja powiedziec ci ze jestes brzydka? a niestety jestes... nie dosc ze brzydka to na kurve wygladasz. a facet calkiem przystojny wiec jesli ktos tu jest dla kogos za ladny to on dla ciebie

Gość hellenka z okkienka
a ja mysle ze ktos temu facetowi chce zrobic przykrosc i dlatego wkleja jego zdjecia:D moze jego była?? ;)

Gość njlklj
przeciez ładna jest czego chcecie?

Gość hellenka z okkienka
pozatym co z tego ze brzydki moze ma fajny charakter:D

Gość alicia90..
Jejku przecież znajomi nie mówią mi wprost, że jestem ładna. Ludzie uważają mnie za atrakcyjną i fajną dziewczyną.

Gość hellenka z okkienka
wiem kto to wkleja byly facet tej laski:D

Gość alicia90..
Po prostu mam mętlik w głowie. Poprzedni faceci byli przystojni, ale z charakteru nie bardzo. A ten odwrotnie. Czy ja mam pecha czy jak?

Gość trelemoreleeeeeeee
a ja nie wiem kto wkleja ale dziewczyna jest brzydka jak moj zwieracz odbytu :/

alicia - po co pytasz dziffki i prawików? jestes ładna facetowi też niczego nie brakuje i pisze to szczerze. Jeżeli jesteś z nim szczęśliwa to nie zastanawiaj się czy podobacie się innym , ważne że podobacie się sobie nawzajem. Powodzenia :)

Gość alicia90....
Kolejna teoria! Nie mógł wklejać tych zdjęć żaden z moich byłych, bo ich nie było na tym sylwku!

Odpierdolcie się ode mnie zjeby! Jestem ładna i wiem o tym nawet bez opinii znajomych, rodziców, czy chłopaka! wy jesteście za to brzydcy i głupi.

Gość alicia90....
Nie chce mi się zaczerniać nicka, więc dalej pisze na pomarańczowo. A ty podszywaczu rób co chcesz! Pisz za mnie jak ci się tak bardzo nudzi :/

Gość alicia90...
Jestem głupia,czemu pokazuję prywatne zdjęcia na kafeterii...

Gość no ja nie mogę..
Słuchaj się koleżanek to na pewno daleko zajedziesz !! :)Po pierwsze to nie jej facet i nie musi jej się podobać .. jak następnym razem rzuci Ci takim tekstem to powiedz jej, że to nie jest jej sprawa że dziękujesz za jej opinie ale nie jest dla Ciebie ważna i niech w przyszłości zachowa ją dla siebie ... Po drugie uroda to nie wszystko moja droga ... możesz mieć największego przystojniaka w mieście , który jednocześnie jest największym draniem i chamem.. ale jeśli wiesz, że on Cię kocha jest dla Ciebie dobry to w czym masz problem ? Miej gdzieś co myślą inni bo inaczej któregoś dnia zgłupiejesz :) A i mam radę nie pytaj więcej o takie rzeczy na forum bo ludzie są zawistni i wredni i zawsze będą obrzucać innych błotem karmią się tym .. powodzenia :)

I jeszcze się ktoś pode mnie podszywa! Dlatego zaczerniłam nicka! Porównajcie mój nick z tym, który założył temat. Po za tym wszyscy w rodzinie mówią mi, że jestem ładna. Tata nawet mówił mi kiedyś, że mam ciasny zwieracz! To jest powód do dumy!

Gość guziczek bez pętelki
masakra, koleżanka powiedziała że do siebie nie pasujecie to co? rzucisz go? ;/ chyba faktycznie do siebie nie pasujecie, on wygląda na poważnego faceta a ty na gówniare co ma pstro w głowie. Zastanów się, może jesteś za bardzo podatna na wpływ innych ludzi ;] a może ona powiedziała tak bo sama ma na niego ochotę?