Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia90..

czy my do siebie wizualnie pasujemy?

Polecane posty

Gość alicia90...
Przespaliśmy sie wtedy w Sylwka, opowiedziałam tej rudej mojej przyjaciółeczce jakiego ma małego i teraz nie wiem co robić, bo z jednej strony mnie kocha a z drugiej ta opinia? pomóżcie, już sama nie wiem

Gość alicia90...
Chyba jednak go rzucę, po co mi brzydki chłopak? skoro koleżanka tak mówi....co Wy myślicie?

Gość no ja nie mogę..
ale masz problemy :P masakra :P

Gość alicia90....
Nie rzucę go, bo mnie kocha. Ale wątpliwości są.

Gość alicia90....
No takie mam problemy, każdy ma inne. Może ten jest dla ciebie blachy a dla mnie poważny.

Gość alicia90...
Jestem narcystyczną dziwką.Pozdrawiam.

Ale wy wszyscy jesteście puści i obłudni. Brzydka, paskudna, syf na czole? Puknijcie się w czoło! Normalna, ładna kobietka. O co wam do cholery chodzi? Facet też jest w porządku. Ja bym się tym nie przejmowała. Najważniejsza jest spójność charakterów. Ja jestem z niższym facetem od siebie i wszyscy mi mówili: Nie pasujecie do siebie! Jak można mieć niższego faceta. A można i możne być z nim bardzo szczęśliwą kobitą :)

Gość alicia90....
Dobra, dzięki za odpowiedzi. Przemyślę sprawę i podejmę decyzję. Każdy kolejny mój wpis będzie podszywem. Dobranoc! Alicja

Gość no ja nie mogę..
no może i tak ale nie wiem czego oczekujesz że obcy ludzie powiedzą Ci jak masz postąpić ? Nawet jeśli to robią to raczej CI zaszkodzą niż pomogą .. tak w ogóle jeśli to nie ściema to nie wiem czy ten chłopak chciałby się dowiedzieć o tym że wstawiasz jego zdjęcia i pytasz a inni go obrażają.. pomyśl co Ty byś poczuła gdyby to on publicznie oceniał z innymi Twoją urodę

Gość strzałka :)
moim zdaniem pasujecie do siebie, ale nie powinno to mieć dla CIebie znaczenia jeśli go kochasz :)

Gość sympatyczny chlopak
Na pewno sie z.nim mie nudzilas. A tak ogolnie, ladne dziewczyny nie maja potrseby bycia z przystojnymi facetami, no chyba ze chca podleczyc swoje kompleksy..

Gość Remedi0Sant0
só Totos, no s assim tao linda s normal

ktoś tu dodaje cudze zdjęcia a wy komentujecie ,ze brzydka :o ale z was idioci :o