Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia90..

czy my do siebie wizualnie pasujemy?

Polecane posty

Gość angelik apstars
na czole i na szczęce. w dodatku pulchna, ze świńskim różowym odcieniem skóry... ciesz się dziewczyno że on cię chce

Gość ghrrrhhrr
Wcale nie uważam żeby ta dziewczyna była brzydka. Chyba już wam się w doopach poprzewracało od photoshopa i w życiu nie widziałyście brzykiej dziewczyny, jeśli ona jest brzydka to tak naprawdę 90% dziewczyn na ulicy to pasztety, między innymi i wy moje miłe, bo nie wierzę, że wszystkie jesteście takie piękne. Więc tak dziewczyna ok, ale on wygląda strasznie. Sądząc po nicku dziewczyna ma ok 22 lat, więc on powinien mieć 27... I tu jest szok, że facet w tym wieku tak wygląda. Mój brat ma tyle i wygląda dużo młodziej, ba mój facet ma 32 lata a wygląda od niego dużo młodziej. Po za tym tu nawet nie chodzi o to, że wygląda staro. On jest masakryczny. Masakrycznie brzydki... Może nadrabia jednak czym innym i ma wiele innych zalet, ale chyba w tym temacie chodzi wyłącznie o wizualny punkt widzenia ::P

Gość kasienka1339
Czyli mniej wiecej tak brzydki jak ty hehe :D

Gość hellenka z okkienka
co tu juz ludzie na kafe nie wyrabiaja?? prawdziwe swoje zdjecia do oceny?? szok:) mi osobiscie autorka bardzo sie podoba. ladna jest. ale jej partner ma nos jak gargamel. i jest brzydki i na bank nie moze miec 27 lat!! moze z 37. ale prawda jest taka ze u faceta liczy sie to czy jest dobry a nie ladny. wiec jak jest dobry i autorce nie przeszkadza to ze jest brzydki to o co chodzi autorko szok ze na kafe pytasz ludzi o takie rzeczy w glowie sie nie miesci:o a z drugiej strony ciekawe:D

Gość angelik apstars
ghrrrhhrr dziewczyno każdy ma inny gust. ja jednak wolałąbym sieobudzić z nim w łóżku niż zobaczyć jej twarz w lustrze. 90% to pasztety? możliwe, ale ona siemoim zdaniem do nich zalicza. wymalowała się i już jest ładna? co w niej ładnego?

Gość magrog
A co Ty sie przejmujesz opiniami innych?? Przeciez to Twoj facet i to Tobie ma sie podobac a nie innym!! Jezeli tak bardzo Cie obchodzi zdanie innych to albo go nie kochasz albo za dojrzala to Ty nie jestes. Jak by Ci na nim zalezalo to bys powiedziala kolezance, zeby lepiej sama w lustro czasami popatrzyla.

Gość alicia90..
Jejku ma 27 za miesiąc! Postarza go nos i szczęka, taką ma urodę. Tak jak ja. Jestem naturalną blondynką więc mam jasną cerę, którą muszę korygować kosmetykami by nie wyglądać jak ze świńskim odcieniem skóry :/

Gość magrog
Moja babcia zawsze mowila, ze facet ma byc ladniejszy od diabla i to wystarczy aby kobieta mogla przy nim lsnic :)

Gość kasienka1339
magrog masz calkowita racje !!!

Gość hellenka z okkienka
ludzie sa dziwni. mi sie podoba ttaki kolor skory. tylko po co ci tyle szpachli??

Gość alicia90..
Właśnie nie przygadałam jej, tylko mnie zatkało. Wybąkałam tylko, że może nie jest super przystojniakiem, ale dobry jest dla mnie i powiedział że mnie kocha. Robiłam dobrą minę do złej gry.

Gość alicia90..
Na co dzień tak się nie maluje. Krem matujący, podkład i puder.

Gość prawda boli ale co
to daj juz spokoj. moze chlopa znajomi tu zajrzą i prześlą mu link!!! a wtedy to on kopnie cie w duuupe i skończą się twoje dylematy pyza!

Gość hellenka z okkienka
sprawdz czy dobry jest czy nie pije nie kantuje i bierz jak ci pasuje

Gość DFGHJ
NIE NIE JESTES ZA LADNA, PASUJECIE DO SIEBIE

Gość hellenka z okkienka
nie przesadzajcie autorka nie jest ani gruba ani brzydka. fajna dziewczyna

Gość prawda boli ale co
o niego zazdrosna? chlop nie jest piekny jego blondyna tez pyzata dzolcha! lubi pojeść widać! a chlop wychudzony

Gość hellenka z okkienka
zazdrosna o tego faceta:D zart?? hehe kurcze jak niektorzy to robia?? jak facet ma takie rwanie z takim nochalem to order:D

Gość prawda boli ale co
ty masz lekkiego zeza a on wielki nos uzupelniacie sie

Pasujecie do siebie wizualnie, oboje jesteście obrzydliwi. Ty masz mordę jak słońce, a on jak by cegłą w ten głupi ryj oberwał. :o Czuję się zniesmaczona.

Gość marzycielka z wiankiem
na pewno ta dziewczyna tego nie wstawiła, tylko ktoś sobie robi jaja. bo drugi post brzmi tak: alicia90.. co to są pokemony? autorka zapomniała zmienić pseudonim, a chciała podnieść temat, jakaś koleżanka robi sobie jaja z nich, no chyba nie sądzicie, że ludzie są tak głupi, żeby dawać tu zdjęcia czy do siebie pasują:O

Gość alicia90..
Nie było cię to nie wiesz. Było zdanie ale pokomeny to napisała co to takiego! Mod wykasował ten post! Boże teraz teorie spiskowe czy to ja czy nie ja itp...:/

Gość ghrrrhhrr
Nie twierdzę przecież też, że autorka jest jakoś olśniewająco piękna. Według mnie jest przeciętna, nie wybija się ani w jedną ani w drugą stronę. Codziennie na ulicy widzę mnóstwo takich dziewczyn i wcale nie krzywię się na ich widok. Jeżeli chodzi o faceta to sam fakt, że wygląda o 10 lat więcej niż ma w rzeczywistości świadczy raczej o jego niskiej atrakcyjności. Poza tym liczy się też estetyka. Człowiek z reguły z pięknem utożsamia jakieś proporcje, harmonię i symetrię. Przecież chyba nikomu nie podoba się nieproporcjonalne ciało (np jedna noga gruba druga chuda) czy twarz gdzie nos przysłania pół twarzy. Dlatego też on na pewno nie mieści się w moim poczuciu estetyki a wręcz odwrotnie. Dopiero teraz przeczytałam temat i myślę, że dlatego wszyscy tak się tutaj burzą ponieważ myślą, że autorka jest jakimś narcyzem. Nie jest ponieważ uwierzcie, że to nie jest jej zdjęcie tylko jakiejś życzliwej :O Poza tym uważam, że przy tym facecie prawie każda dziewczyna byłaby za ładna

wy jesteście jacyś popieprzeni. Dziewczyna jest ładna ma ładne oczy, a facet ma coś w sobie jest męski i wygląda jak facet a nie jak pedzio , czyli jak większość obecnych tu prawików. :/ żenada z was, pokażcie swoje ryje , ci co tu się najbardziej rzucają pewnie wyglądają jak pół doopy z zza krzaka :///

Gość alicia90..
Mam lekkiego zeza? I co jeszcze wymyślicie?

Gość oliwka kontolityna
cóz ty też urodą nie grzeszysz taka pyzia i widać że nadwaga

Gość oliwka kontolityna
mi się w tyłach nie poprzewracało i ja jestem piękna!!!! - dziewczyna na zdjeciu - nie jeste