Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

sylwester 13 latki niewiarygodne

Polecane posty

moja siostra wlasnie opowiada mi o imprezie sylwestrowej na ktorej byla,wyobrazcie sobie opcje ze 13 letnie dziewczyna schlala sie o 9 godz,zarzygala caly dom,do tego wszystkiego na koniec zesikala sie w spodnie,pozatym zgubila buty,kurtke,wyniesli ja z imprezy,podstawili pod dom(matka policjantka,) ja nie wiem co sie dzieje w tymi gowniarami,jestem w w totalnym szoku

Gość tystytystys
a co na to jej matka policjantka? zawiozla corcie na izbe wytrzeźwien???/:classic_cool:

Gość tystytystys
no jakto gdzie? siedzą w domu a dzieciaki balują na parapetówkach, w czym zagadka???

nie wiem bo siora mi opowiada ze pod plot ja przyniesli,zadzwonili dzwonkiem i jazda stamtad,chleja mase spirytusu,moja siostar jest mloda ale nigdy nie miala ciagu do alko,a tu takie przypaki,13 sie zlala w majty na sylwestrze zenua

Rodzice: Mama w pracy a po pracy przy garach i sprzataniu, tatus w robocie albo po robocie przy piwku i pilocie. Dziecko w pokoju siedzy przy kompie/mp3/mp4/mp5 i na facebooku sie umawia na chlanie. Spotykaja się na 3-6 minut przy oszybkim obiedzie wymieniając 4 zdania, rano wymieniaja w przelocie (dzieci do szkolu, starzy do pracy) 2 zdania. W weekend dzieci u kumpeli/imprezie/klubie, starzy na kanapie szczesliwi ze corka im sie nie paleta. Smutny stereotyp ...

Gość tystytystys
ee tam Jacek , ja osobioscie miala "umiarkowanie duzo" zainteresowanie moja osoba prze matke i ojca(lecz nie do przesady typu nadopiekinczosc) a jednak pewne czynniki doprowdzily mnie do wstydliwych wyskokow za mlodu :o

Gość wielkie mi zeczy
slabe prowo daje 4/10

wielkie mi zeczy nie robie prowokacji to po pierwsze a czy wydaje ci sie ze takie rzeczy sie nie zdarzaja? to jestes w wielkim bledzie

Matka zauważyła. Tylko pytanie co zrobiła. Jakie konsekwencje wyciągnęła i jak wyedukowała córkę co robi alkohol z mózgiem i ciałem dorastającej nastolatki.

Gość tystytystys
i nie mialam kompa mp3/4 ,facebuka,ani tel komorkowego,Wtedy to kalkulator byl perpetum mobile i co? a duupa przyslowiowa

Aniolku z przyjemnoscia bym z Toba porozmawiala ale ten temat nie jest mi zbyt dobrze znany (szczerz to kompletnie mnie to nie interesuje :D) moze cos lzejszego?

Gość tystytystys
JacekJ a ty jakie bys konwekswencje wyciągnłą do 13 letniej corki? ty mislisz ze juzjak mlodziez ma kompa to wariuje, wczesniej nie mialam tego chłama i tazke sie wariacje odstawialo

naprawde cuda na kiju,jakby to byla moja corka to przez miesiac nie zobaczyla by swiatla dziennego,plus jakas pomoc charytatywna w zakladzie dla alkoholikow,niech sobie popatrzy

Gość tystytystys
to by sobie oknem wyszla albo kiedy byscie spali i tyle by było z twoich cudow na kiju :D

@tystytystys Jeśli uważasz, że pijanej od 13 latce nie można wyciągnać żadnych konsekwencji, to nie wyciągaj. Wtedy będziesz miała rozkapryszone, niestabilne emocjonalne, niezaradne dziecko. Kochać mądrze, to kochać i wymagać. Bezstresowe wychowanie jest wielkim błędem który właśnie się mści w postaci pijanych 13nastolatek. Acha - mam 8letnią córkę i nie jestem "teoretykiem".

Lukrecja - fajny pomysl z tym zakladame dla alkocholików. Ja bym z moją chodził i pytam co 30sekund "Chcesz tak skończyć?"

Gość tystytystys
Noi coz z tego ze masz 8 letnia corkę? to nie znaczy ze sjtes wzorem rodzica, mozna miec 11 dzieci i gowno znac sie na wychowaniu A ja sie pytalam jaie konsekwencje bys wyciągnął u 13 a nie ze nie mozna wyciągnąc, czytaj ze zrozumieniem chlopie

Gość Remedi0Sant0
Taka jest wasza kultura, i dzieci maja oczy i widza to co sie dzieje okolo, to tez wina rodzina ale nie tylko, wy Polacy jestescie takie kulturalnie, a co drugie slowa przeklinaja i pija wodka pod sklepu a po piciu to cala kultura idze do dupy

Ja tez jestem w szoku bo w wieku 13 lat w życiu nie przyszłoby mi do głowy robić takich rzeczy, wiadomo, że ciągnęło bo to coś nieznanego i zakazany owoc najlepiej smakuje ale mimo to nigdy ja ani moi znajomi nie odpierniczali takich cyrków. Nawet gdy skończyłam 18 i mogłam się legalnie zachlać na śmierć i nikomu nic do tego, nie robiłam tego typu akcji. Najgorsze, że nie wiadomo z czego to wynika i jak sobie z tym poradzić ;/

@Boska Lukrecja A propos kar. Koleżanka opowiadała o rodzicach syna, który wpadł w narkomanię. Zabrali mu drzwi od pokoju. Ale to go nie przekonało do leczenia ... zabrali mu łóżko ... Drastyczne, jednak przy prochach i upartej niechęci dziecka też pewnie bym do tego doszedł. Szlaban (na komórkę, na kieszonkowe, na TV), zabranie wszystkich dodatkowych atrakcji (typu basen, tańce jeśli lubi). Na pewno Mam wykonuje usługi dla dziecka które może przestać (pranie, kupowanie ciuchów). Zawsze jest dużo opcji, tylko że serce miękkie i potem żal dziecka bo płacze ... a kto ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę bo w nią dostaje dużo kopów.

Gość jestem w szokuuuuuu
sama mam 2 dzieci córka 12 syn 9 i nie wyobrazam sobie aby poszła gdzieś na jakąś parapetówke a tam nie byłoby nikogo z opiekunów!!!! Sama raz robiłam w ub roku takie spotkanie sylwestrowe dla dzieciaków I nie wyobrażam sobie aby zostawić je same .Przygotowalismy z meżem rózne gry,fajne filmy -mąż zrobił im pokaz ogni sztucznych... Ale to była zabawa dla dzieci na litosć boska!!!!:O nie było mowy o zadnym piciu ! nie wiem moze to kwestia wychowania...

Gość atomka
to trzeba się cieszyć jeszcze że "zabawa w słoneczko" nie przyszła im do głowy....

Gość Paazdzioch
WItam , siostre masz najlepsza z najlepszych hehe chyba chciala byc dorosla a ile ty masz lat??