Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallsadbutterfly

Zdradziałam.....

Polecane posty

Gość smallsadbutterfly

Kochane dziewczyny Pisze do was o pomoc. mam 20 lat tak samo jak mój chłopak, jesteśmy ze sobą bardzo bardzo blisko, spedzamy ze sobą dużo czasu -wspólna klasa- wszystko było pięknie az do czasu gdy poznałam mojego kuzyna. Mieszka 3 ulice dalej ale nie wiedziałam ze go mam. wszystko potoczyła się tak szybko, za szybko, dzieki mojemu facetowi wyszłam z depresji i przestałam bac się facetów. Z kuzynem jest inaczej niz z chłopakiem, fajniej, weselej i wg wiem ze mu zalezły na mnie a mi na nim, ja go kocham on mnie. Pare razy sie całowaliśmy a wczoraj kochałam się z nim. Chłopak sie nie dowie, ale boje sie bo chce wiecej, wiem ze to było wspaniałe, jego dotyk, pocałunki, delikatność tak jakbym robią to 1 raz. Wiem, ze nie spotykamy sie tylko po to. Zwierzamy sie sobie ze wszystkiego, tylko co teraz. Jak dalej to rozwiazac... bez chłopaka nie wyobrazam sobie zycia, mogłabym je oddac za niego. Bez kuzyna tez byłoby cięzko ale zawsze wybiore chłopaka. Dziewczyny podsuncie mi jaks myśl. Błagam

Gość smallsadbutterfly
technikum 4 lata