Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaangażowanaaa

Nie potrafię zaakceptować jego przeszłości

Polecane posty

oswiadczyl Ci sie po 5 miesiacach ?:O haha. moj narzeczony tez mial duzo panienek przede mna ale wiesz ze teraz mnie kocha i nigdy mnie nie zdradzi.

Gość zaangażowanaaa
Nie sądziłam, że ten temat odżyje. Zaczęłam myśleć o zbadaniu na hpv.

Gość zaangażowanaaa
Myślałam sobie o tym wszystkim i wczoraj, gdy się widzieliśmy próbowałam odejść. Zobaczyłam łzy w jego oczach i po prostu nie mogłam odejść... Kocham go i on mnie kocha, nie zdradza mnie, wierzę mu.

Gość ktoś ktoś
Nie uwierzyłabym takiemu facetowi. Piszesz, że miał wiele kobiet, w tym MĘŻATEK !! Niby nie on zdradzał, tylko te mężatki swoich mężów, ale on nie powinien zaczynać z mężatkami. Moim zdaniem on może Cię zdradzić

Gość zaangażowanaaa
Muszę spróbować, bo naprawdę zakochałam się.

Gość G0SIA
Dziewczyno nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz. chlopak mial bujna przeszlosc ale wlasnie moze sie wyszlalal. wieksze prawdopodobienstwo to by bylo moze wlasnie gdyby ta przeszlosc byla nudna. Nigdy nie ma sie gwarancji czy druga osoba Cie zdradzi czy nie. Jesli w zwiazku jest wszystko dobrze po obydwu stronach to druga osoba nie mysli o zdradzie brzydzi sie nia itp Pozatym życie mamy tylko jedno wiec cieszmy sie nim i ciesz sie z tego ze jest ktos obok Ciebie kto chce dac Ci szczescie i Ty jemu. Lepiej zalowac ze sie spróbowało niż nie. Po co na sile szukac problemow jesli opisujesz ze jest wobec Ciebie wporzadku. On zaakceptowal Twoja przeszlosc wiec Ty jego też, sprobuj przynajmniej sie z nia pogodzic.

Gość zaangażowanaaa
Tylko wiesz Gosiu zabolało mnie to jak powiedział, że on nie mógłby być z taką, która ma bujną przeszłość; a on ją ma. Wiem, muszę się z tym uporać.

Gość zaangażowanaaa
No i się wygadał, że zdarzały mu się zdrady nawet od początku znajomości i że na żadną nie czekał do łóżka tak długo jak na mnie. Jest mi z tym wszystkim źle. Powiedział, że nikomu nie ufa i że przyszłość może przynieść zdradę z jego strony, lub z mojej,on niczego nie wyklucza.