Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sDSDAAAA

help czy lekarz ogolny moze przepisac mi tabletki anty??

Polecane posty

Gość sDSDAAAA

u nas w osrodku zdrowia wielka burza pelno ludzi recepta od gina bedzie dopiowero mozliwa do zdobycia za tydzien, czy moge isc do ogolnego albo do apteki poprosic o lek a recepte doniose?

Jeżeli nie masz takiej karty od ginekologa (historii leczenia czy jakos tak) to raczej nie, chyba ze masz dobre uklady z rodzinnym. MI wypisywal na podstawie tej wlasnie karty wydanej od gienkologa przez okolo pol roku potem kazal mi isc znowu do ginekologa czy wszystko jest ok i znowu z ta karta wrocic. w aptece na 100 % nie wydadza Ci. Jeżeli masz w jakiejkolwiek karcie w osrodku zdrowia czy tam przychodni wpisane ze bierzesz anty to wypisze

Gość araaraara
kazdy lekarz moze wypisac anty (nawet stomatolog), a pytanie czy w aptece ci wydadza bez recepty- dobre sobie, biorac pod uwage obecna sytacje to na pewno apteki beda dawaly sie naciagnac na leki na recepte bez recepty :o

Gość sDSDAAAA
myslalam ze dostane w aptece a recepte doniose to pieknie ;/

Gość zshdfghjk
mi lekarz rodzinny raz wypisał ale ja miałam od endokrynologa ogólnie tabletki i po prostu poszłam i powiedziałam jaka jest sytuacja że endokrynologa nie ma a tabletki się kończą, ale lekarz sama dała mi skierowanie do tego lekarza więc wiedziała że się tam lecze i też chodze do niej pare lat i po prostu mnie zna więc od tego to też zależy. ale najlpiej pojść do tego ginekologa do rejestracji i poprosić o ksero karty w miejscu gdzie jest napisane jakie tabletki bierzesz i z tym do ogolnego lekarza i on może wtedy wypisać ci jedno opakowanie