Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

pomysł na interes jak myślicie uda się troche zarobić?

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

chodź mi o sprzedaż bułek po rynkach czy halach. załóżmy że jedna bułka(średnia) kosztuje 50 gr, dodatki ok 80 czyli wychodzi 1.30 za jedną bułkę, a ja bym je sprzedawała za 2.50. Boję się trochę konsekwencji sanepidu, ale jeżeli miałabym sprzedać tych bułek 100 dziennie. sama nie wiem co wy myślicie

Gość A myslisz ze bedziesz miala
zbyt? Bo szczerze to ja bym nie kupila, za drogo

fortuny nie zbijesz ale zawsze na zarcie jakies bedzie poza tym OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ, wie to każdy MILIONER.

Gość szz
musisz miec na to pozwolenie i spelniac wymogi sanepidu bo beda powazne problemy. Poza tym,mysle ze to sie nie sprzeda. Ludzie w takich miejscach wolą kupic batonika albo hamburgera czy hot doga z budki niz kanapke.

Gość wrednamalpa26
no właśnie nie wiem dlatego się pytam, szwagierka ma sklepik szkolny i jedną bułkę sprzedaje za 2.50

Gość wrednamalpa26
może ktoś jeszcze się wypowie:)

Gość Eeerrr...
Rozkrecenie interesu to nie tylko pomysl na interes. Musisz przygotowac biznes plan, zrobic badania rynku, zeby wiedziec czy jest popyt na Twoj produkt, zorientowac sie w regulacjach prawnych adekwatnych do tego typu interesu. Nie sztuka wydac troche kasy i narobic kanapek, musisz najpierw wiedziec gdzie je mozesz sprzedawac, czy jest na nie zbyt i ile na tym mozesz zarobic.

Gość Baciakavvv
100 dziennie!!! ha ha ha ha ha - dziecko, idż marzyć dalej, ale za biznesy to ty się nie bierz... Już widzę jak ludzie się cisną zeby kupić bułki z brudnej torby czy tacy...

Gość ptasiek nastroszony
jak bedzie taka polska ta bułka z pasztetową z biedronki to kupią

Ja bym nie kupila na rynku zimnej bulki za 2,50. za 3,50 mam 2 bulki z ziarnami i opakowanie salatki. I co, szwagierka robi biznes?

Gość wrednamalpa26
powoli się rozkręca wiadomo że kokosów nie ma ale pracując 5 godzin dziennie wychodzi miesięcznie ok 1500

Na samych bulkach? Poza tym u mnie w Aldim sa bulki za 25gr, a w Carrefourze widzialam za 19. Zobacz czy gdzies taniej nie mozesz kupic skoro juz MUSISZ. Ja bym nie kupila, jak mowie.

Gość wrednamalpa26
nie na samych bułkach ogólnie ale bułki się jej sprzedają za 2.70

sanepid sanepidem, ale jak się skarbówka dowali to będzie krótki kaszel

Gość trlalalala
Ale nie z reklamówki na hali, gdzie nie wiadomo jakimi brudnymi łapami na jakim zasyfionym stole ktoś je robił. Zresztą - spróbujesz, zobaczysz. ALe obawiam się że menele ktorzy by byli chętni zjeść takie rzeczy niewidomego pochodzenia nie wyfdadzą na nie 2,50.