Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Un homme fatal ;)

Różnie mnie już nazywano , dla jednych byłem Indianinem

Polecane posty

Gość Un homme fatal ;)

filipińskim generałem dla drugich chińskim powstańcem ,latynoskim żigolakiem albo meksykańskim bandytą ...ale ofermą..?! Ostatecznie móglbym się zgodzić na mężczyzne fatalnego ,wychodzi na to samo(ostatecznie fatalny to wiadomo ,żaden tam prima sort) ale za to jak brzmi ..Un homme fatal...toż to prawdziwy phonetique pure soie..co myślicie ..?

Gość Un homme fatal ;)
A tak sobie, bez związku

Chwała tobie, Szatanie, cześć na wysokościach Nieba, gdzie królowałeś, chwała w głębokościach Piekła, gdzie zwyciężony, trwasz w dumnym milczeniu! Uczyń, niechaj ma dusza spocznie z Tobą w cieniu Drzewa Wiedzy, gdy swoje konary rozwinie, Jak sklepienie kościoła, który nie przeminie!

Gość Un homme fatal ;)
bardzo ładne :)

Gość kłamaLII
filipińskim generałem dla drugich chińskim powstańcem ,latynoskim żigolakiem albo meksykańskim bandytą ...ale ofermą..?!

Gość Un homme fatal ;)
Indianinem też.

Gość lord stront
a w istocie jesteś jedynie tragarzem znad Żółtej Rzeki...

Gość Un homme fatal ;)
ale to, wiedzieliśmy do tej pory tylko my...

Gość lord stront
Tak, jednak taka wiedza, gdzieś tam osiadła na dnie, przepełnia nas i rozsadza. I dostrzec ją mogą inni. Tacy, którzy patrząc nie widzą jedynie powierzchni, ale i refleksy i majaczący odblask dna. Czy jakoś tak...

Gość myślę że co
Psychiatra to inna diagnoza

Gość Un homme fatal ;)
mądre :)

Gość Un homme fatal ;)
"myślę że co Psychiatra to inna diagnoza" no masz ci los ...ludzie się różnią ,nie dziwota ;)

Gość myślę że co
mam obawy, że oferma to nie to samo co un homme fatal a z resztą oferma to jest ładne słowo "Brzydkie słowa to: rajstopy, wędlina, skoroszyt, nagrzewnica, szczyt, rybitwa, zbieg, żuchwa, wytwórnia, nacisk" ;)

Gość Un homme fatal ;)
Nigdy tak o tym nie myślałem ...dzięki :) rajstopy po rozbiciu na raj- dla- stopy brzmią już znośnie całkiem .

Gość myślę że co
proszę:)

Gość lord stront
nagrzewnica mnie się podoba

Gość Un homme fatal ;)
nagrzewnica zyskuje gdy używamy ją wespół ze słowem -"rzewna" ..."rzewna nagrzewnica" tak myślę.

Gość lord stront
rzewna nagrzewnica objęła ciepłem stężałą ciemność piwnicznej izdebki krople wody ze schnących rajstop jak łzy opadły na rozgrzane trzewia rozrzewnionej zastępczyni kominka z sykiem ulatując w górę ku girlandom pajęczyn utrefionych kurzem ciemność odetchnęła cieplejszym oddechem

Gość myślę że co
mnie też inspirują ładne słowa, zwłaszcza hiszpańskie, można do nich grać na gitarze. La versión que le dio Torres sobre la separación fue, en cambio, que Urdangarn "no trabajaba y no tena dedicación en el Instituto Nóos", as como que haban tenido un problema en el reparto de beneficios. To tylko fragment z dziennika ABC wyrwany z kontekstu, a mógłby być wierszem;)

Gość Un homme fatal ;)
Rzekła raz rzewna nagrzewnica,cóż-em ja winna krwawo lica , że żar się we mnie wciąż podsyca ,że płoną we mnie żagwie wiecznie iż się rozgrzewam niebezpiecznie ;)

Gość lord stront
:D

Gość Un homme fatal ;)
:) gdy się tak dobrze zastanowić to dziw bierze że można było wcześniej posługiwać się słowem "nagrzewnica" bez tego przymiotnika , ciężko czasem przekonać ludzi do nowości ,pamiętam ile było zachodu z "swawolną lutownicą".

Gość myślę że co
:)

Gość lord stront
a gdzieś przecież muszą być łaskotliwe nadprzewodniki

Gość Un homme fatal ;)
alfabetycznie rzecz ujmując ,wcale niedaleko za buńczuczną prądnica

Gość lord stront
Buńczuczna prądnica, pomimo przesady z jaką podkreśla swoją rolę i sam fakt istnienia, bucząc wokół, aż nobliwe rtęciowe termometry, z lekka podzwaniają objawiając tym swoją dezaprobatę, jest moją ulubioną bohaterką elektrycznych bajań starego transformatora, który nim zacznie snuć swoje opowieści, nastraja się na basowe tony. Niekiedy błyśnie tabliczką znamionową, którą w świetle namiętnych lamp łukowych, zdaje się filuternie do nas mrugać, nasz drogi stary druh, który nie lubi by zwać go przetwornicą.

Gość myślę że co
może lepiej sortować, rozdzielać i klasyfikować według "urody" a nie alfabetycznie? Lepiej zacząć od najładniejszego do najbrzydszego.

Gość Un homme fatal ;)
jak dla mnie bomba , " indyferentna bomba" oczywiście.

Gość lord stront
Ale czyż tym, brzydszym nie będzie przykro? I jak tu przedłożyć piękno bakelitowego woltomierza, nad urocze żebrowania nagrzewnicy? Oboje błyszczą urodą, każde w swoim rodzaju, bo gdy woltomierz dyskretnie błyska czernią bakelitu, nagrzewnica żarliwie połyskuje czerwienią rozpalonych żebrowań. Ja nie potrafię...

Gość Un homme fatal ;)
"może lepiej sortować, rozdzielać i klasyfikować według "urody" a nie alfabetycznie? Lepiej zacząć od najładniejszego do najbrzydszego."Chodzi o skale E. Ugly'a i F.Nice'a ? nie głupie ;)