Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcja anty szczepionkowa

PISAŁAM TUTAJ O SZKODLIWOŚCI SZCZEPIEŃ ALE SIE ŚMIALIŚCIE

Polecane posty

Gość Akcja anty szczepionkowa

http://www.pudelek.pl/artykul/37366/minge_trafila_do_szpitala_po_szczepionce/ Dalej się smiejcie idiotki i szczepcie dzieci no i przede wszystkim siebie, w końcu ludzie , którzy nie myśla nie zasługują na to by żyć w zdrowiu tylko szkoda waszych dzieci nie rozumiejących jakich mają debilnych rodziców. http://monitorpolski.wordpress.com/2012/01/03/ludobojstwo-na-polakach-szczepionki-na-hpv/ Http://poznajprawde.net

Gość jak powszechnie wiadomo
epidemie dżumy, cholery, ospy i innych chorób, dziesiątkujących ludność Europy w przeszłości - nigdy nie miały miejsca, to tylko wymysł przemysłu farmaceutycznego. Pewien cytat mi się przypomniał "Nie ma takiego miasta- Londyn..jest Lądek! Lądek Zdrój!" ;) To tyle na temat zaprzeczania faktom.

Gość dgearhre
dobre:D szukajcie sobie spiskow ale faktow nie obalicie. ludzie zyja coraz dluzej!!!!!!! wiec jak t sie ma do tej teorii ze szczeponki zabijaja? szczepionka na febre to nie jest koniecznosc. robisz to z wyboru, tak samo bylo ze swinska grypa. ja nie szczepiolam siebie i dzieci bo po co? przed urlopem do tropikow zaszczepilam sie z mezem na zotltaczke tybu B i jakos oboje mamy sie dobrze a bylo to juz ponad 5 late temu. zalosne te wasze gadanie "morderczych szczepionkach" a powiklania mozna miec nawet po polopirynie . to chyba kazdy wie;)

powikłania to i od vit.C moga byc :) ale niech sobie te anty nie szczepia, ale bardzo prosze by ich dzieci gdy zachoruja (na któras z tych chorób ze szczepienia na która rodzic zrezygnował) były leczone w szpitalach zakaznych w izolatkach i wszelkie koszty leczenia niech ponosza tacy madrzy inaczej rodzice :)

Gość akcja rodzi reakcję ;)
jak powszechnie wiadomo Ironia i kpina z założycielki tematu jak najbardziej na miejscu, ale przerażające jest to, że te choroby zaczynają wracać - właśnie dlatego, że ludzie nie chcą dzieci szczepić.

Gość ZGADZAMMMMMM SIE
Z :P W 100% A MATKI NIECH TEZ ODIZOLUJA

Gość ZGADZAMMMMMM SIE
Z : P mialo byc a tu hehe

specjalnie mam taki nick by po skopiowaniu było wesoło :P no i fakt choroby wracają bo mamuśki są durne i nie szczepią a już sie zaczynało zanosić na to ze np odra bedzie wymarła chorobą tak jak np czarna ospa a tu proszę coraz więcej przypadków :/ i jak tu się na te durne proekologiczne mamusie nie wkurzać :D

Gość skonam ze śmiechu
Pudelek źródłem wszelkiej wiedzy o świecie :D

no jak pudelek będzie wyrocznią to ja wolę nie wiedzieć w jakim kierunku nasz świat pójdzie :D