Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elchickeno

Nie mogę przestać o niej myśleć

Polecane posty

Gość Elchickeno

Mam problem z moja psychika , poznałem pewna fajna dziewczynę 18 lat bardzo się polubiliśmy nawet zaprosiła mnie na studniówkę dobrze nam się gadało.Ale ostatnio gdy tak pisaliśmy bo jeszcze się nie widzieliśmy ale widzieliśmy oboje ze do siebie pasujemy zaczęła temat Religi Ona jest ateistka ja katolikiem obrażała mnie mocna próbowałem załagodzić sprawę na kocu powiedziała ze nigdy z nią nie będę mógł być bo nie jest dziewica ja powiedziałem ze nigdy nie zrezygnuje z takiej dziewczyny i będę próbował na to ona ze nie zrozumiałem i ona prowadzi bogate życie seksualne i ma kochanka do którego nic nie czuje i powiedziała ze zaprosiła by jego gdyby nie to ze nie może.Ja powiedziałem ze dziękuje w takim razie za znajomość zablokowałem Ja jeszcze potem padło parę slow mówiła ze jej nie rozumiem ze proszę bardzo niech ja zablokuje. Cały czas mówiła ze jest nieszczęśliwa ze nie ma miłości. Dodam ze obecnie nie ma "chłopaka" to tez nie jest moja pierwsza pomyłka miłosna. Trochę czasu już minęło a ja nie mogę przestać o Niej myśleć nigdy jej nie kochałem o czymś takim nigdy nie było mowy po prostu miałem duża nadzieje . MA KTOŚ MOŻE JAKIŚ SPRAWDZONY SPOSÓB JAK SZYBKO ZAPOMNIEĆ COŚ TAKIEGO?? proszę wiem ze mój problem jest blachy i inni ludzie maja dużo większe ale utrudnia mi to życie BARDZO.

Gość Elchickeno
i mam 50 lat

Gość wies tanczy wieśs spiwea
mam , powiesić sie albo lepiej rozwinąc predkośc do 250 /h i centralnie w drzewo

Gość Elchickeno
Mam lat 18 przestańcie się podszywać .