Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejlo19.a

nie mogę spać!!!!

Polecane posty

Gość dżejlo19.a

co noc nie mogę spać do 4-5 nad ranem, wracam ze szkoły śpię 3 godziny i tak już mam 2 lata . nie mogę się odzwyczaić.;/ Jak próbuje nie spać w dzień to jestem nie do życia.. czuje się zmulona i na niczym się nie skupiam;/ dlaczego tak jest? coś mi dolega?

Gość miejscowy blokers
mi pomogl alkochol

Gość dżejlo19.a
jakbym piła przez 2 lata to chyba byłabym już alkoholiczką ;

Gość miejscowy blokers
ale bys spala jak zabita. ja wlasnie koncze mojego heinekena za 2,79 z lidla (w promocji!)

Gość krimowkaa
ja tez tak miewam jak zaburze czas snu po szkole jestes po prostu zmeczona i pewnie rano wstajesz a spisz malo wieczorem,probuj sie dotlenic,wiem aura kiepska ale ja dymam z 5km i to pomaga,albo skróc troche to spanie po szkole,spij z 1,5 h i moze padniesz wczesniej:P powodzenia🖐️

Gość dżejlo19.a
nooo, ale po alkoholu brzuszek rośnie ^^ denerwuje mnie to, że spać nie mogę:( mam na ósmą lekcję codziennie :-( Jestem w klasie maturalnej a ja na niczym skupić się nie mogę przez tą bezsenność

Gość innocnety ankoholik
miejscowy blokers - Tyskie 1,79 lewiatan :)

Witaj. Mam identycznie i też jestem w klasie maturalnej:)

Gość dżejlo19.a
Inn18 no to piątka!

Wiesz ja próbowałam różnych sposobów i nic.... Naprawdę.. A Ty próbowalaś już czegoś?

Najgorsze jest to że wiele czasu mi ta bezsennosc pochlania, bo musze dosypiac ... No a kiedy nauka...? Chociaz dobrze ze nie jestem jedyna...

Gość dżejlo19.a
hmm no próbowałam nie spać w dzień, ale jestem zbyt zmeczona żeby ogarniać. Wietrzę pokój przed snem by się dotlenic. Na nic to wszystko ;/ Spać tak, czy tak nie mogę.

Gość Marqs
Może po prostu masz taki cykl, tzw nocny. ja mialem podobnie chodzilem spac 4-5 a wstawalem rano, tylko ze jakos funkcjonowalem..ale czasami bylem nie do zycia Może sprobuj sie zmusic i nie spij w dzien, wstan kilka razy wczesnie rano, moze potrzebujesz nowej aklimatyzacji.

Gość dżejlo19.a
na naukę to generalnie wcale nie mam czasu, bo ja także muszę dosypiać;/ a teraz się nie uczę, bo i tak nic mi nie wejdzie do głowy;/

Gość miejscowy blokers
a mi juz oczy sie kleja. innocentemu pewno tez

Gość dżejlo19.a
@marqs być może masz rację, ale jeśli ja nie pójdę spać w dzień to zasypiam na stojąco. dosłownie

Czytalam ze organizmowi potrzeba 3 tygodnie zeby sie przestawic... I tak trzeba wstawac i klasc sie o tych samych porach... Przez tydzien wstawalam o 5 i kladlam sie o 22 i na tym sie skonczylo bo poprostu nie mial mnie kto dopilnowac... Nie wiem co tu zrobic.. To takie marnowanie czasu.. A dasz rade cos robic o tak poznej porze? bo ja jak siedze tak pozno to nawet nie korzystam z tego czasu;/

Gość Marqs
na bezsennosc nie cierpisz, bo jak sama piszesz spisz po 4-5h, masz zły cykl i musisz zrobić wszystko by to zmienic, innego wyjscia nie ma

Najsmieszniejsze jest to ze bralam tabletki na sen, ale to tez nic nie pomagalo..

Gość dżejlo19.a
strasznie jest to męczące. No ja również z tego czasu nie korzystam, bo mi o tak późnej porze nie wejdzie nic do głowy... przez to, że spać nie mogę bardzo często mnie głowa boli

Gość strutypru
No ja tak mam od dwóch tygodni. Wstaję rano chodzę jak zombi usiądę przed kompem i nawet nie wiem kiedy usypiam:-) śpię tak z głową na klawiaturze może godzinę a potem męczarnia do 4 w nocy....

Gość strutypru
i dziś będzie tak samo :-)

Gość dżejlo19.a
tak tak na moje nie spanie już liczyłam baranki, odmówiłam różaniec... hmm 0 efektu

Gość dżejlo19.a
jutro od 8 do 16 lekcje + 3 sprawdziany ;/ A ja spać jak nie mogę tak nie mogę:-(

Dziwne ze az przez 2 lata tak masz i nic nie robisz z tym.. ja bym nie wytrzymala... Bo zauwazylam ze po pol roku takiego cyklu dnia...Jestem nerwowa i bardziej strachliwa;p

Gość strutypru
Bogumiła z Gdyni widocznie jeszcze przed biczowaniem bo jakoś siedzi na forum ha ha a różaniec już był????

Ja to koncze o 13... Tyle ze wzgledu na dojazd wstaje o 5:) Nie no trzeba cos zmienic.. W koncu nowy rok.. Postanowienie noworoczne? hhe;)

Gość dżejlo19.a
no przez 2 lata, ale lata szkolne, bo we wakacje to sobie mogę nie spać w nocy, ale za to w dzień odsypiam sobie do 14.. męczarnia