Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejlo19.a

nie mogę spać!!!!

Polecane posty

Gość strutypru
Albo kupić sobie persen on uspokaja jest ziołowy i fajnie się po nim śpi ;-)

Gość dżejlo19.a
ciekawe czy takie tabletki by mi pomogły, bo ja spać nie mogę nie od dzisiaj;/

Gość strutypru
No możesz spróbować z tą melatoniną bo tak sobie pomyślałąm,ze może naprawdę masz problemy z niedoborem tego hormonu skoro to tak długo trwa . Innej metody nie ma musisz spróbować :-)

Ja mysle ze one dzialaja troche jak placebo.. Ale zawsze mozna sprobowac.. Tyle ze one same nie pomoga.. Chyba .. raczej. Najlepiej to poprostu samemu ustawic sie do pionu...

Gość dżejlo19.a
ale chyba przed tym znajdę czas by wybrać się do lekarza, bo ja jestem alergiczką i może jakiś składnik mi zaszkodzić i kolejny problem powstanie;/

Gość dżejlo19.a
ale jutro obiecuje sobie, że nie pójdę spać dzień. Będę chodzic nieprzytomna, ale może zasne o 22 chociaż raz

Powodzenia zycze:) Chociaz jak bedziesz snula sie po domu bez celu i ze zmeczeniem na oczkach to raczej marne szanse. ale 3mam kciuki..

Gość strutypru
No ale melatonina to jest nasz hormon więc nie powinien Ci zaszkodzić :-) No wiadomo,że jakoś sztucznie syntetyzowany ale budowa taka sama. A placebo czasami działają lepiej niż prawdziwe leki :-) Nasz mózg ma taką fajną umiejętność i ciało ogólnie,że samo potrafi się zregenerować jak je oszukamy,że się leczymy :-) Ale masz rację idz do lekarza

Gość dżejlo19.a
dobra wiecie co ja idę się położyć, tzn tylko wyłącze kafeterie, i się wycisze.. może jakimś cudem uda mi się zasnąć, bo to już przechodzi wszelkie granicę;/ Jutro po szkole pójdę do lekarza, ale mimo to zmusze się do niespania.. Dzięki za rozmowę i Wam też życzę snu. dobranoc;*

Gość jedyna rada
jest na to jeden sposob musisz spisac w jakich godzinach najdluzej spisz wtedy popatrzec na czas na swiecie i przeprowadzic sie w miejsce w ktorym noc odpowiada Twoim godzina snu:)

Gość strutypru
ha dobre :-) Dobranoc

Skoro śpisz w dzień to nie dziwne, że nie możesz zasnąc w nocy, trudno, żeby spać w dzień 2-3 godzinki i jeszcze w nocy 8, musisz się ogarnąc i spać tylko w nocy, zrobić wszystko aby nie zasnąc w dzień. dodatkowo mogę polecić tabletki polsen/imovane ( ten sam skład ) tylko, że to specyfiki na recepte, czytałam, że wśród leków bez recepty działa benosen.

Gość nastawić na 10
kiedyś miałam podobnie - znajomy który też tak miał:P polecił mi tabletki silence sen. Nie są to jakieś typowe tabletki uspokajająco-nasenne - one pomagaja przywrócić właściwy cykl snu. Zażywałam je dosyć długo bo chyba przez 2 miesiące ale efekt był juz po kilku dniach. Teraz jak widać znowu muszę je kupić - wstaję o 8 a do 5 spać nie mogę - w ciągu dnia nie śpię ale tak do godz 18 chodzę nieprzytomna a potem ożywam i tak do 5 rano. Masakra.

Gość Młody-Przystojny:]
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.