Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meegusta

Czy jest tutaj ktoś kto poważnie myśli nad operacją plastyczną?

Polecane posty

Gość LAURAAAAAAAAAAAAAA
Ja chce poprawic tylko biust.. choć jest ładny i kształtny to to jest tylko rozmiar B... jestem drobna wiec nie powiększe sobie do rozmiaru DD ,ale C albo D bym chciala

Gość autorko ja jestem ładna i
co prawda nie słysze jakiś negatywnych komentarzy na ulicy ,ale tez byłam pomiatana przez moich facetów . z mojej winy trohec ,ale bylam

Gość meegusta
ehhh gdybym ja miała taki problem żeby mieć większe cycki to bym się tym nie przejmowała co innego twarz która jest wizytówką..

Gość meegusta
ok:):)

Gość meegusta
witam jest tu kto

Gość meegusta
?

Gość tylko odpowiem...
ja miałam plastykę uszu, nie żałuję ani złotówki na nią wydanej, matka i ojciec mi truli "a po co?" itd ale ja postawiłam na swoim, uzbierałam pieniądze i jeszcze mnie wieźli do lekarza 130 km :) teraz też nie mam idealnych uszu, nie są w 100% symetryczne ale akceptuję je i nie czuję się jak jakiś Plastuś :) i tak wystarczająco długo się z nimi męczyłam bo jakieś 22 lata! więc wg mnie warto coś w sobie zmienić jeśli potrzeba jest uzasadniona, no i ważne by nie nastawiać się na piorunujące efekty bo można się rozczarować, a przecież lepiej być miło zaskoczonym :)

Gość yyuyuu
jeżeli masz wysuniętą dolną szczękę, to rzeczywiście jest to poważny problem i coś co naprawdę bardzo szpeci. i chyba jest to bardzo trudne do skorygowania- szkoda, że twoi rodzice nie zajęli się tym jak byłas jeszcze dzieckiem. może dowiedz się co możesz w tej sprawie zrobić za darmo- bo to nie jest żadna fanaberia tylko poważna wada

Gość gingersowa poli
miałam wyraz twarzy zaciętej zołzy może wam się to wydawać głupie ale jestem zupełnie inna ale zawsze jakoś ludzie mieli za nadętą opryskliwą ciągle złą a to dlatego że mam garba na nosie i malutkie usteczka co to daje w połączeniu ? twarz czarownicy jak baba jaga ale ja osobiście bałam się ingerencji w nos a nie jestem zamożna i nie miałam bym tyle pieniędzy więc szukałam innego rozwiązania i doradziłam się w gabinecie medycyny estetycznej i bardzo miła pani doktor doradziła mi aby złagodzić wyraz twarzy można zastosować wypełniacze w usta zaczęłam przekopywać internet bo przecież wiadomo jak niektóre usta wyglądają nie naturalnie a ja chciałam potem jeszcze żyć wśród ludzi i wyjść na ulicę.Umówiłam się na konsultacje w krakowie i doradzono mi że najlepsza metoda to własny tłuszcz koszt takiej interwencji to ( 2 lata temu 2500 zapłaciłam) .byłam nieziemsko zadowolona to były moje najlepiej wydane pieniądze i nie żałuje teraz po ponad dwóch latach usta już wróciły do swojego rozmiaru ale już wybieram się na ponowny zabieg więc jeśli masz jakieś kompleksy i pieniądze to nie zastanawiaj się i bądź atrakcyjna warto inwestować w swój wygląd może nie przesadnie żeby wszystko operować i wyglądać jak manekin ale jeśli coś naprawdę Cię gnębi to warto ;))pozdrawiam kobiety aha i ten mój nos przy tych pełnych ustach nie rzucał się tak w oczy

Gość LAURCIAAA
a mozg sobie tez jebniesz

Gość meegusta
witam serdecznie dziękuje za wypowiedzi ja już jestem omówiona do ortodonty więc wszystkiego dowiem się dopiero w przyszły wtorek

Gość meegusta
jest tu kto

Gość meegusta
ble ble?