Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kijeczek

Czy jest na sali dentysta?

Polecane posty

. Jaka jest różnica między stomatologiem, a dentystą? Żadna, tytuł zależy od roku w którym dostało się dyplom NFZ płaci za leczenie kanałowe zębów przednich od 4-4 (kieł-kieł), za resztę trzeba samemu zapłacić

Gość Stomatoloszka z powołania sie
nie zna. Chcesz kanałowo ludziom zęby leczyć na jednej wizycie. Tak na żywca??? :classic_cool: leczenie zębów to chyba znasz ale z wizyty u dentysty :D

Gość stommatoloszka przestan juz
teoretycznie powinno być tak, sprawdzałam w przepisach , ale gdzie nie poszłam na nfz wołali kasę.Podobno , tak to tłumaczą nie zwracają im kosztów za odbudowę zęba.Masz siłę to się idź kłóć.Tyle że ryzykujesz spieprzeniem zęba po złości.

Cholera. Fajnych macie dentystów. Ci do których chodziłam prawie nic a nic mnie nie wtajemniczali co mi tam robią. A jak wiadomo zapytać w takiej sytuacji ciężko.

stoma od kiedy kły to 4 ? Kurwa idź już sprzątć bo się nadajesz. Ludzie posiadają po jednym kle w każdej szczęce oraz parę kłów w żuchwie. Są nazywane "trójkami", liczy je się bowiem jako trzecie po dwóch siekaczach.

Cholera. Fajnych macie dentystów. Ci do których chodziłam prawie nic a nic mnie nie wtajemniczali co mi tam robią dziwne, ja zawsze mówię i pokazuję pacjentowi co robię, od razu jest lepsza współpraca i nikt mi potem nie zarzuci że rozwierciłam zdrowego zęba jak mu pokażę próchnicę przed leczeniem ;)

po łebkach to cie robili,poszukaj w przepisach , poza tym mieszkasz w pakistanie to skończ pierdolic , jak ty nawet nie pamietasz gdzie rzekome studia kończyłaś.

Gość do zdrowia oczywiście
Dzięki za odp Stomatoloszka :) 🌼

Gość bombardiera @@@@@
Stomatoloszka, a czy to prawda,ze ząb leczony kanałowo zrasta sie z kościa szczęki i usuwanie potem takiego zeba to potworny ból???

Gość bo ona sie nie zna na leczeniu
zebów. Zwyczajnie sciemnia. Leczenie kanałowe i jedna wizyta???? :D:D Sama tak napisała. Dwie wizyty w trudniejszym przypadku???? To chyba trudnych przypadków nie widziałas

Kłamliwa locha cierpi na to samo co swego czasu proszek :o proszek też uj kończyła ale nie pamięta na jakiej jest ulicy z loszyskiem to samo, nie wiem gdzie miała staż :o🖐️

Gość Jmapw
A co z ta oscia?stomatolozka powiedz

Jest różnica . Dokształć się biznesmenko a nie lekarko. Ale oczywiście większość dentystów przypisuje sobie, że są stomatologami. I tak się to utarło, że dla niektórych nie ma znaczenia. A pacjent nieświadomy, dobry do wciskania kitu. KURWA! forum dla pojebów, zawsze to mówiłam. Prosze bardzo, powiedz jaka to różnica?

To teraz ja ma pytanie do stomatoloszki? Faktycznie jesteś w stanie wyleczyć ząb kanałowo podczas jednej wizyty? Przecież ząb trzeba najpierw zatruć a to już jedna wizyta.

Gość rok temu mialam
leczony kanalowo zab, za 3 wizyty zaplacilam 320 zl

Gość bombardiera @@@@@
ja miałam właśnie kanałowe zrobione na jednej wizycie i nie narzekam, a było to dwa lata temu

Gość ale to ty miałaś wyjaśnić
:D:D

Dentystyka pierwotnie obejmowała tylko zabiegi na zębach. Stomatologia obecnie obejmuje: chirurgię, ortodoncję (ortopedię stomatologiczną), protetykę i profilaktykę.

Gość cvzczfa
Od jakiegoś już czasu śledzę zawodowe wypowiedzi stomatoloszki z powołania. Ta osoba- według mojej wiedzy zawodowej- nie jest stomatologiem.

Gość bombardiera @@@@@
a ja zapłaciłam 190zł

Miałam leczone zęby kanałowo u dentystki z NFZ. I zawsze były to na ogół trzy wizyty: zatrucie zęba, wyczyszczenie + wypełnienie kanałów i jak nic nie bolało to po tygodniu plomba.

Można wyleczyc zeba kanałowo podczas jednej wizyty ale to w skrajnych przypadkach,w zaleznosci od tego jaki to zab...no ale ona twierdzi,ze nigdy nie leczyla kanalowoe duzej niz przez 2 wizyty,w ogole jak mozna tak klamac!! wygoogluj sobie najpierw porzadnie dziewczyno ,pseudostomatoloszko!!

Gość bombardiera @@@@@
stoamtolooszka , odpowiedz mi proszę ;)

Dentystyka pierwotnie obejmowała tylko zabiegi na zębach. Stomatologia obecnie obejmuje: chirurgię, ortodoncję (ortopedię stomatologiczną), protetykę i profilaktykę. BUHAHAHAHAH, to chyba najdurniejsza wypowiedz na tym forum!