Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kijeczek

Czy jest na sali dentysta?

Polecane posty

04.01.2012] 14:29 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania tak myślałam, 3 rok przełomowy dla studenta stomatologii-wtedy wydaje mu się że jest już lekarzem dentystą. Tak wiec normalnie nie wydaje mi się , że jestem stomatologiem , dopiero się ucze , niemniej jednak to wszystko to podstawy , takie rzeczy pamieta sie do konca zycia.

Powiem tak- nie borowała mi jakoś długo, widziałam, ze był to niewielki ubytek zaraz po roziwerceniu. Wypełniła go i na koniec cały ząb został pokryty. Cały! Niżej z boku tej warstwy było duzo więcej, bo odpadła. Teraz mam róznicę na zębie i widzę ile tego nałożyła! Nie rozumiem, zupełnie:(

Gość mała w szpilkach ma rację
locha daj ten adres, albo napisze maila do wszytskich gabinetów w Lublinie i okloicy wklejając twoje durne wypowiedzi

Gość ktos............
malutka nie uzeraj sie z nia bo ona jest glupia jak but po drugie wkurwila mnie i juz moj brat sprawdzil jej ip, jest informatykiem policyjnym w poznaniu i mam jej adres i szkoda gadac ale nie jest osoba za ktora sie uwaza

Ja cię nie szantazuję, chcę ostrzec ludzi!!!!!!!!

ja słyszalam od stomatologa ze jest jakis lek na pobudzenie nerwów i ich regenerację po takim zabiegu, ale po tym leku czlowiek moze czuc sie roznie: byc ospalym, miec mdlosci - slyszal ktos?

A po drugie czego sie boisz?Zniesławiena swoimi własnymi słowami? trochę to niedorzeczne ja nic nie napisze tylko wkleję twoje słowa, screeny itp więc o czym ty mówisz?

Gość hndgngrm
stomatoloszko czyli które zęby można leczyć z białym wypełnieniem na fundusz??

Gość ktos............
stomatoloszka daje ci szanse a jak nie to brat cie zglosi do nadzoru i wtedy bedziesz miala problemy a uwierz mi to szybko dziala

Skoro jesteś taka pewna swojej wiedzy to czego się boisz? powiedz mi

Art. 191 1. kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Wieczorem napisze oświadczenie

Stomatoloszka z powołania na upartego to można nawet w jedną wizytę kanałowe załatwić jak się da to się da ale po co wiadomo że kanałowe leczy się na kil;ka wizyt

Gość ktos............
sama sobie na to zasluzylas kopie twoich porad sa skopiowane brat dostarczy to jeszcze dzisiaj do przelozonego bedziesz miala problemy za udawanie kogos kim nie jestes

Stomatoloszka z powołania stomatoloszka to może z ciebie i jest ale czy z powołania?

Gość nastawić na 10
właśnie znalazłam coś takiego: Aktualnie obowiązuje nas rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 30 sierpnia 2009, które definiuje jakie świadczenia stomatologiczne i jakie materiały służące do ich wykonania należą się ubezpieczonym bezpłatnie. W wykazie gwarantowanych świadczeń ogólno stomatologicznych znalazły się m.in.: Badanie lekarskie stomatologiczne z instruktażem higieny jamy ustnej 1 raz w okresie 12 miesięcy Badanie lekarskie kontrolne 3 razy w okresie 12 miesięcy Zdjęcie zębowe wewnątrzustne Znieczulenie miejscowe powierzchniowe jako samodzielne znieczulenie Znieczulenie miejscowe nasiękowe Znieczulenie przewodowe wewnątrzustne Leczenie próchnicy powierzchownej za każdy ząb Opatrunek leczniczy w zębie stałym Usunięcie złogów nazębnych za każdą 1/2 łuku zębowego 1 raz w okresie 12 miesięcy w obrębie całego uzębienia Leczenie zmian na błonie śluzowej jamy ustnej (obejmuje każdą wizytę) Usunięcie zęba jednokorzeniowego / wielokorzeniowego Usunięcie zęba przez dłutowanie wewnątrzzębodołowe przy zastosowaniu wierteł, dźwigni A ode mnie zawsze za znieczulenie kasę zdzierają 😠 Wychodzi na to, że niewiedza kosztuje.

gdzie ja ci niby groże? weź się opanuj :D

Gość xooxoxoooooxoxxoooooo
@ktoś - brat nie moze bezprawnie jej namierzyć :o to jest naduzywanie władzy :o

Gość eeeeeeeeeeeee..........
a ja mam tytanie. Czy stomatolog miałby czas siedzieć przed komputerem całe do południe i codziennie ??????? Przecież kasa by uciekła!!!!!!!!

Gość ktos............
akurat ma prawo w takim wypadku , wzglad dobra czlowieka przez taka jak ona ktos moze ucierpiec podstawy sa wiec daj se siana

on mnie straszy boję sięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę matka mnie zajebie 😭

Gość ej wystraszyliscie
stomatoloszke:D a ja tak lubie ja czytac:P Na macierzynskim w temacie o cesarskim cieciu to dopiero kobita szalala:D i oczywiscie sie zblaznila:P ale przynajmniej bylo sie z czego posmiac

locha przeca to zart był nooooooooooooooooooooooo 😭😭😭 z gimnazjum mnie wyrzucą :(

No i teraz narobiliście, nic się nie dowiemy!:( Od tej kobiety, która mi leczyła nic się nie dowiedziałam i teraz też nic sie nie dowiem. ech te zęby to chyba jakaś narodowa wielka tajemnica:D