Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lirojka21

Czy zwierzeta uprawiaja sex analny? NIE! Jestescie gorsze od zwierzat...

Polecane posty

Gość Lirojka21

wy ktore dajecie analnie. Potem takiego w gownie bierzecie w usta i mlaszczecie i memłacie z usmiechem na twarzy. OCHYDA! Jak bardzo musicie sie poniżać dla mężów i facetów!

Gość Lirojka21
Panienka to jestes ty. Pewnie na godziny chora wariatko :-O

Gość Lirojka21
jedyna żywą istotą z jaką uprawiałam anal był mój jamniczek :(

Gość różowa pomarańcza
ja ze swoim nie uprawiam seksu analnego bo to dla nas pedalskie🖐️pozdro dla pedałek

Najbardziej spodobało mi się to słowo "OCHYDA". :D Dupa jest od srania to wiadomo nie od dziś, natomiast nic nam do tego co robi dwoje dorosłych ludzi, za obopólną zgodą, w lóżku.

Gość 12 no własnie
ha ha ha;D

Gość i zgadzam się z autorką
w 100%!!!

Myrevin!!! ty żyjesz???? gdzies był jak ciebie nie było???

Gość tamara ramata17
Właśnie, pedałki! Zboczone kobiety!

Gość kurzafix
Cześć Babciu

Gość agnes nieanalna
mimo ze nigdy tego w ten sposob nie robilam to widzialam dwa psy poswajace sie nawzajem w pupe. tak wiec jednak w tej doopie bylas i goovno tam widzialas:)

Gość dla nich wszystkie Polki to
zwierzęta nie muszą uprawiać seksu analnego, bo tylko kopuluja ja odpowiednio samica zacznie śmierdzić,tzn pachnieć.

a widziałaś aby zwierzęta stosowały antykoncepcję lub seks hiszpański? to kobiety które masują swoimi piersiami penisa partnera też są gorsze od zwierząt? też mi kurde wzór do naśladowania - zwierzęta. dla mnie jak kogoś to podnieca to może codziennie rano w ramach seksualnej realizacji skakać na prawej nodze trzymając się za lewe ucho. nic mi do tego.

gdzies był jak ciebie nie było??? } o.O Znaczy się kiedy gdzie byłem?

Gość kurzafix
wystarczy popatrzeć w ZOO jak dwie żyrafy się posuwają , to znaczy dwie męskie żyrafy

Gość głupia obietnica się ciągnie
To jest chore i obrzydliwe

Gość podaj swoje haslo
04.01.2012] 14:20 [zgłoś do usunięcia] martka1987 9604618@tlen.pl'; ja sama to poprostu lubie i dla nikogo sie nie ponizam panienko... odczuwasz przyjemnosc ? lubisz gdy wydostaje sie nieprzyjemny zapach z twojego dobytu ? a moze na penisie ( pewnie na prezerwatywie ) sa kawałki twoje stolca ? co lubisz kochana ? moze inne wersje ?

Gość utuyu
Jak wy chodzicie do ZOO dla pedałek to sie nie dziwie ze widzicie takie chore obrazy :-O

Gość i zwierzęta jeszcze
kopulują wyłącznie w celach prokreacyjnych (z wyjątkiem bonobo) i TYLKO w okresie rui - czas nauczyć tego wszystkich mężczyzn ;) Seks tylko w dni płodne i bez przyjemności :D!!

Gość gowniana19
Zwierzeta kochaja sie dla przyjemnosci, doucz sie pusta cipo!

chore to jest sikanie i sranie na siebie w ramach podniecenia, ewentualnie udawanie niewolnika molestowanego na ulicy, chore sa osoby ktore zmuszaja 2ga stone do czegos czego nie chca zrobic skoro jedna i druga strona lubi anal to w czym problem? buzia tez sluzy do jedzenia a nie wkladania kutasa, sorry swoja droga jezeli o zwierzeta chodzi ostatnio ogladalam reportarz o zwierzetach homoseksualnych, ostatnio zjawisko homo naukowcy zauwazyli u pingwinow wiec twoja teoria jest do dupy wrazic

Gość różowa pomarańcza
zwierzęta kopulują w celu zwiekszenia gatunku a nie dla przyjemności tak jak ludzie co wy wogóle opowiadacie co niektórzy?? zwierzęta to robią w okresie kiedy samica ma ruje a nie non stop tak jak ludzie..to właśnie u ludzi panuje jakiś chory zwyczaj a zwłaszcza u facetów że by chcieli na okrągło..zgadzam się z autorką,jesteśmy gorsi od gatunku zwierząt w niektórych kwestiach

Myrevin - no nie trafiłam na ciebie na forum ze 2 lata :P

Gość podaj swoje haslo
Lady Love ale masz łysine wielką :classic_cool:

Gość pppppppppppppppp
Zgadzam się z autorką. A później płacz na forum, bo odbyt rozerwany lub wypada. Nie mówię że u wszystkich

Gość gowniana19
Anal uprawiają dziwki i szmaty.

seks tak naprawdę natura wynalazła tylko po to aby zapewnić przedłużenie gatunku. A ile z ludzkich stosunków ma tak naprawdę na celu spłodzenie potomka? Jakiś promil? 1 procent? Cała reszta to seks dla przyjemności. nic więc dziwnego że nieco zaczęliśmy go urozmaicać. Seksu analnego nie trzeba lubić, tak samo jak oralnego czy innych różnych praktyk seksualnych Ale są tacy którzy je lubią i to wcale nie znaczy o tym że są gorsi.