Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lirojka21

Czy zwierzeta uprawiaja sex analny? NIE! Jestescie gorsze od zwierzat...

Polecane posty

Gość kurzafix
zwierzęta patrząc na ludzi są zaskoczone, dlaczego ludzie nie zjadają łożyska ?

Gość miejscowy blokers
rozowa pomaranczo gdybys poogladala programy na animal planet badz discovery zamiast m jqak milosc to bys tych bzdur rodem jak z ambony nie pisala

szerszenie moelstuja pszczoly i po kopulacji odcinaja im glowe - zabijaja ( tez ogladalam o tym program ) nie daleko nam do zwierzat, w zasadzie gdyby sie blizej przyjzec przyrodzie nie roznimy sie od nich praktycznie niczym takie czy inne anomalie wystepuja w przyrodzie, czy tego chcecie czy nie

Gość Wertykalna 17
Trzeba nie mieć godności i honoru aby się godzić na anal...

Gość hdetjuhtjit
JE NIE EJSTEM GORSZA OD ZWIERZECIA BO WIEM ZE DUPA SLUZY DO SRANIA

Gość różowa pomarańcza
dokładnie zgadzam sie z Lady Love(tak przy okazji masz fajne psiuńki;)) niestety należymy do świata zwierząt i jestesmy podobnie zbudowani fizycznie jak i psychicznie,tylko lepiej i tak samo jak u ludzi, u zwierzat tez są homosie lub jakies wady genetyczne,ktoś tam powiedział zebym oglądała programy o zwierzetach--u mnie Animal planet lub Discovery leci prawie na okrągło🖐️

gdybys Ty sie zainteresowal programami przyrodniczymi nie mial bys takiego plytkiego myslenia - w zasadzie to dotyczy wszystkich tych ktorzy uwazaja ze to bee i fuu

Gość Wertykalna 17
No właśnie, anal tylko dla szmacisk!

Myrevin - no nie trafiłam na ciebie na forum ze 2 lata } Z takim szczęściem spróbuj swych sił w totolotku. :classic_cool:

Gość miejscowy blokers
to strzel dzis palcowke pod luftwaffe maszyny i ludzie:classic_cool:🖐️ wyluzujesz sie

Gość fasoliwy pudding
Jakim zerem ludzkim trzeba byc aby dawac sie walic w kałkało!

ło mosz, a co komu do tego, co kto robi w łóżku? Ja nikomu pod kołdrę nie zaglądam, nie moja sprawa, co, kto, jak i kiedy robi. Nie mi to oceniać, czasy świętej inkwizycji minęły.

1. Ludzie to też zwierzęta ( więc tak, zwierzęta uprawiają anal) 2. Wśród innych zwierząt też istnieje homoseksualizm i transwestyci też, zwierzęta się masturbuja ( np pewien gatunek iguany) Fajnie jest zakładać tematy mając wiedzę (dosłownie) z DUPY ?

Gość ddd9999
no i o co się tak jarać? niech każdy wkłada sobie w dziurkę, w którą lubi

Gość eefted
czyli wg ciebie LADY LOVE anal to fajna rzecz???

Gość eefted
anal dla wykolejencow co to lubia sie w gównie babrac

"skoro jedna i druga strona lubi anal to w czym problem? buzia tez sluzy do jedzenia a nie wkladania kutasa, sorry" "nie buzia też służy do jedzenia"no chyba głównie do jedzenia a nie wkładania no przecież nie służy tylko do wkładania... możesz rozwinąć tą swoją myśl?

Gość Rudowłosa Marketta
"zwierzęta się masturbuja ( np pewien gatunek iguany)" - NIE PORÓWNUJ LUDZI DO IGUAN :-O

a co tu rozwijać? tak samo jak dupa służy do srania tak samo usta do jedzenia. czy to znaczy że jednego i drugiego nie możemy wykorzystać w celach seksualnych?

Gość eefted
w ciele masz odpowiednik dziury do dupcenia a czegos podobnego do ust nie ma i jezyczkiem robi sie dobrze:) dupa i pizda to to samo

Gość eefted
dupa sie sra a geba je wiec to mnie obrzydliwa wersja

Gość lodzik_waniliowy
zwierzeta nie uprawiaja sexu analnego czasem pies zapnie psa w dupsko ale to oznaka dominacji my ludzie sciagamy z natury wojny lekarstwa wynalazki

Na tym to polega bo autorka myśli że jak ktoś uprawia analny to lubi brać do buzi a przecież nie musi tak być. A Lady Love nie lubi brać do buzi, brzydzi ją seks oralny:P tylko chooj wie dlaczego...

zwierzęta się masturbuja ( np pewien gatunek iguany)" - NIE PORÓWNUJ LUDZI DO IGUAN Będę porównywać ludzi do czego chcę. Temat jest głupi bo autorka chyba w życiu nie liznela wiedzy a ludzie jej przytakujacy też mózgu za bardzo nie używają. Zwierzęta też uprawiają seks analny

Gość i zwierzęta jeszcze
gówniana, toś błysnęła wiedzą, elokwencją i kulturą :D zal.pl

rzeczywiscie orala nie preferuje, ale moze dlatego ze nigdy nie probowalam i ciezko mi sie za to zabrac :D reszta dla mnie nie jest nowowscia, lubie wyluzdany seks :P wiecej nie pisze i tak musze spadac narazie

Gość eefted
Lady love lubi wyuzdany sex buahaha facet jak mu nie obciagniesz w końcu cie zostawi. Anal to najgorszy rodzaj sexu, oral najcudowniejszy:D

Gość lowca krokodyli
a propo diskawery, to pokazywali jak jakiś gatunek małp rżnie sie dla hecy (oraz tak zaciesniania wiezow w stadzie, hyhy. anal tez sie zdarza, wlasnie np u psow, homoseksualizm jest obserwowany u zwierzat od dawna. niezly syf. takze pomyłki wszedzie sie zdarzają.

Gość i zwierzeta jeszcze
lowca krokodyli ten gatunek małp to właśnie bonobo, o których pisałam wcześniej.