Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualna

bedzie sexy?

Polecane posty

Gość seksualna

dzis ide do pubu z kolega mam ochote go uwiesc:P i nie mam pojecia jak sie ubrac, mam trzy zestawy ale do zadnego nie jestem przekonana czy bedzie sexy? 1.Leginsy do tego lososiowa tunike rekawy trzy czwarte i czarne botki(tunika ma fajny zamek z tylu tak mniej wiecej do polowy plecow) 2. czarne rajstopy matowe czarny tishert na dlugi rekaw i spodnice bombke 3. szara bluzke odkrywajaca ramie z zamkiem na cala dlugosc plecow i obcisle rurki

Gość Don Oskaro
ubierz leginsy przeźroczyste na pipuci

Gość sportyowy biust
beznadziejne są takie zestawy... Musisz wypaść dobrze , na nie za łątwą i gustownie ... Proponuje obciske rurki i bluzke z odkrytym ramieniem (tzw. DLA NIEGO'' na zachętę ) :P podziala super ...Tylko oczy mocno podkreśl to doda ci charakteru ... Jestem Stylistą...Uwierz na mezczyzn bluzka z troche odkrytym stanem działa otrzeźwiająco ;)

Gość sportyowy biust
i jezeli czesć garderowy np bluzka rurki są monotonne i jednolite wybierz finezyjne dodatki ala korale i kolorowe. Lub duze kolczyki.

Byłam w Gdańsku to jedna dziewczyna miała spodnie/leginsy czy nie wiem co to, takie kremowe, przezroczyste :O Gacie było widać gołym okiem, a ja myślałam że ona z Hiszpanii bo była z Hiszpanem i ją na głos obgadywałam, potem ona siada, wyciąga gazete, patrze a ona po polsku czyta :O

Gość kjhguy
nieliczy sie tak do konca wyglad...bo mozesz przed nim naga stanac a jego to moze nieruszyc

Gość seksualna
akurat krece go:) ale w tym pubie bedzie moj eks wiec chce tez troche tamtego ruszyc by widzial co stracil:) rurki mam czarne tunika ta z odkrytym ramieniem jest taka szara wpadajaca a kahaki

Gość trtyeryr
jak juz to 3 zestaw, bardziej dziewczecy do tego wlosy rozpuszczone i gladka zaczesane leginsy i botki sa wiesniackie mega wiesniackie, teraz co druga lala chodziw botkach i getrach i jakichs tunikach

Gość jyrxhftx,khtdxsk,
3 chyba najlepszy:P

Gość laski pustaki
ja piehdolę co za pustaki :D 🖐️

Może daj fotki tych ciuchów bo cieżko sobie wyobrazic. 1. Tak z opisu to mi się spodobała ta łososiowa bluzka, lubie taki kolor i rękaw 3/4 też fajny i ten zamek, ale leginsy i botki to nie. do leginsów raczej kozaki jakieś dłuzsze i to pod warunkiem ze ta tunika jest dłuzsza niż do bioder. 2. Czarny t-shirt jest ok, rajstopy też ale bombka to zalezy jaka, moda na takie pumpiaste bombki już chyba minęła. a jakie buty do tego bys zalozyła? 3. obcisłe rurki ok a jaki kolor. ta szara bluzka tez wydaje się fajna, zamki na ciuchach teraz w modzie. Nie wiem jak wyglądają te ubrania ale ja bym wzięła czarne rurki i tą tunie łososiową albo szarą bluzke z odkrytym ramieniem

ale po co wy piszecie co jest modne a co nie ? to ma być seksowne a nie modne, akurat facet będzie wiedział czy teraz zamki są w modzie a spódnica bombka nie :D normalny facet zawsze będzie wolał kobietę w spódnicy, nie musi byc krotka, nawet lepiej lekko zwiewna ma sugerować i kazać się domyślać dalszego ciągu niż wszystko pokazywać mysle, ze najlepsza klasyczna, niedluga spodnica, ponczochy, szpilki i jakas ladna bluzka prosto, seksownie z klasa i nie przesadnie wyzywająco

Gość dfdfdfr
na pewno nie 1., faceci nie przepadają za tunikami i legginsami. stawiam na 2 albo 3

Gość seksualna
Gość seksualna
musicie skopiowac caly link dokladnie

Gość seksualna
dobra decyduje sie na szara i rurki do tego kozaki