Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panterka555666

Związek w tajemnicy z o 16 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość Panterka555666
W Norwegii :))

Panterka masz lepszą sytuacje niz ja zycze szczescia:) jesli ma sie udac to sie uda

Gość Panterka555666
Dziekuje, ale tobie tez sie uda bede trzymac za ciebie kciuki i cie wspierac w przeciwienstwie do reszty. :) Odezwe sie na twojego maila jutro albo pozniej :)

tak szczerze sie zastanawialam aby to zakonczyc i zostac przyjaciolmi dalej bysmy sie spotykali ale nasze spotkania tyczyly by sie tylko rozmow oczywiscie nie zwatpilawmilosc ale w to czy nie bylo by nam pozniej lepiej sie rozstac bo kiedys zaloze rodzine i nie bedzie tak kolorowo

Tak by bylo najlepiej. Zostancie przyjaciolmi. Przeciez nikt wam kontaktowac sie nie zabrania. Jednak zwiazek to naprawde nie najlepszy pomysl. Przeciez on na seks wieki czekac nie bedzie. A i ty jesli chcesz rodzine zalozyc, to ta roznica wieku tez nie sprzyja.

Gość Panterka555666
Norwegia? Wychowalam sie tutaj. Mialam 3 latka jak tu przyjechalam i ludzie sa o wiele bardziej milsi od Polakow. Nic do nich nie mam bo sama jestem Polka, ale wiesz o co mi chodzi. O ten styl bycia, mentalnosc itd. A Norwedzy? Usmiech, a za usmiechem kryje sie ta prawdziwa mina, te prawdziwe mysli. Kazdy dzisiaj falszywy, nikomu nie mozna zaufac..

wiem zenie sprzyja ale dla chcącego nic trudnego kurcze , w sumie jak nam w zwiazku nie wyjdzie to szkoda by bylo przyjażn zaprzepascic bo naprawde mamy duzo ze soba wspolnego pasje zainteresowania itp

Gość Panterka555666
Farewell, jesli myslisz o dzieciach to bedzie ciezej, zalezy czy on bedzie chcial. Tutaj wlasnie pojawiaja sie te trudnosci. Wiele par sie przez to rozstaje. Rozmawialas z nim o tym? Napewno wiesz wszystkie za i przeciw ale ty musisz o tym zadecydowac. Nikt inny. Tylko ty wiesz co zrobic. Mi sie zdaje zebys z nim porozmawiala.

Gość Panterka555666
I nie odpuszczala tak LATWO! ;)

W UK jest tak samo. I mimo, iz tez sie tu wychowywalam (I nawet ojczyma mam anglika) to im jestem starsza, tym bardziej mam dosc tego kraju i tej ciemnoty.

nie nie rozmawialam z nim o tym jeszcze za wczesnie na takie typu rozmowy:) najcześciejgadamy o jego dzieciach:)

Gość Panterka555666
haha ta ciemnota jest najgorsza. Ale nie chce stad wyjezdzac. Dobrze sie tu czuje. W Polsce w sumie ciezko byloby zaczynac wszystko od nowa. Nie mam tam takich mozliwosci jak w Norwegii. :)

Gość Panterka555666
Lece spac, bo pobudka o 6.00. Do jutra! ;)

Wlasnie a swoja droga, ja balabym sie wiazac z facetem po przejsciach, tym bardziej takim, ktory ma zone (lub byla zone) i dzieci. Po prostu wiesz, ze nigdy nie bedziesz ta pierwsza (chodzi mi tu o pierwsza powazna partnerke, milosc), z ktora ma tyle wspomnien i kawal zycia. Zastanowcie sie. Naprawde sie oplaca budowac cos wspolnie od poczatku, byc dla siebie pierwszymi. Nie wskakujcie tak od razu na gleboka wode, problemy doroslych ludzi, bo to sie nie oplaca, bedziecie zalowac, uwierzcie mi. Kiedy jestescie dla siebie pierwszymi powaznymi partnerami, ta milosc jest czysta i kochacie cala soba i nikt was jeszcze nie uksztaltowal, nie zranil.

UK jest moim domem, o Polsce nawet nie mysle zeby wracac, ACZKOLWIEK mysle o przeprowadzce do innego kraju, moze bedzie lepiej. Francja, moze Dania. Ale raczej Francja.

Gość Panterka555666
Haha dziekuje Damascenko. Norwegowie;)

Gość Nay-Nay
Nie popieram takich zwiazkow.