Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelika ..

Jestem z facetem już prawie rok, mieszkamy razem a on mnie jeszcze

Polecane posty

Gość Andżelika ..

nie przedstawił rodzinie. Czy to normalne, że znam tylko jego znajomych? W poprzednim związku po 2 miesiącach chłopak mnie przedstawił.

Gość Andżelika ..
ma rodziców, ponieważ czasem o nich coś mówi. Poza tym był u nich w święta a mnie nie zaproponował żebym z nim poszła :( Coś czuję, że on nie myśli o mnie poważnie.

Gość Andżelika ..
ja go do mojej zaprosiłam, ale on stwierdził że najlepiej jak każdy będzie ze swoją rodziną w wigilie reszte spędzimy w domu sami. Jednak ja spałam u rodziców i dopiero w 2 święto byłam z moim facetem. On też tak zrobił wiedząc, że i tak mnie nie będzie. Nie wiem, czy się mnie wstydzi, pochodzę z przeciętnej rodziny a jego rodzice prowadzą firmę od wielu lat.

Może brzydka jesteś i się wstydzi pokazywać cię swojej rodzinie ;)

Gość Andżelika ..
no nie jestem miss, to prawda. Ale nie jestem szkaradą. Jednak jego poprzednia dziewczyna była naprawdę śliczna i bardzo zgrabna. Ja jestem zwyczajna.

Gość fhae;th
MOże nakłamał z tą firmą, może się ich wstydzi? może piją? Sama spraw cos by ich poznać

Gość Andżelika ..
mam zamiar go zapytać wprost o to i podejmę decyzję co dalej. Mam już 28 lat, także szkoda mi czasu na niepoważne miłostki :( Pewnie jestem tylko zapchaj-dziurą a jak trafi się ktoś lepszy to i tak mnie zostawi. Idę już spać🖐️

Gość Andżelika ..
nie to nie ściema z firmą, byłam pod ich domem kiedyś na początku związku jak on coś do domu zawoził. Wtedy to się cieszyłam, że mnie nie zaprosił tylko czekałam w aucie. Teraz już idę naprawdę.