Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaxx

Zareczyny...

Polecane posty

Gość NicSięNieZmieniMimoTo
A ja bym chciała miliard dolarów ... :o ...

Gość Gosiaaxx
wiem.. to jest moja wina. dlatego po prostu oddam mu ten pierscionek i powiem zeby zrobil to wtedy kiedy bedzie sie czul gotowy i zeby zrobil to z zaskoczenia .

Gość że co Niby????????????????????
no nie wiem, pisałaś coś o mamie więc myślalam że chciałaś przy rodzicach. a jak sobie wyobrażałaś zaręczyny?

Gość TY NAPRAWDE NIE ROZUMIESZ
I ZE TERAZ TO TY ZLE GO POTRAKTUJESZ I SPRAWISZ PRZYKROSC?

ale ja rozumiem o co Ci chodzi,bo ja tez bylam zla ze np moj wybieral pierscionek ze swoja mama a nie ze mna i ze np nie kupil kwiatow,a po prostu on mieszkal ponad 200km ode mnie i wszystkie kwiaciarnie byly juz zamkniete,ale naprawde liczy sie bardziej to,ze mial gest,bo gdyby nie chcial to przeciez bys go nie zmusila,zrozum to! a moze mial stres i dlatego pomylil palce?ciesz sie tym co masz i nie szukaj dziury,a napewno bedzie dobrze,bo jeszcze spowodujesz u niego jakies wyrzuty ze moze naprawde zrobil cos zle,a moim zdaniem sie postaral:) lepiej jutro w nagrode zrob mu obiad czy jakas fajna kolacje to przynajmniej bedzie wiedzial ze dobrze wybral;) dbaj o niego i wasz zwiazek a nie pozalujesz i nie doszukuj sie problemow tam gdzie ich nie ma;)

Gość Gosiaaxx
on nie wiedzial po prostu na ktory palec to bylo tak *probuje mi zalozyc go na srodkowy palec* ja mowie ze skarbie to nie ten palec.. a on : nie ? jak to nie , to ktory ? :) .... on po prostu nie wiedzial na ktory bo sie nie interesowal tym .

Gość Gosiaaxx
i to niech on o mnie bardziej zadba . bo im bardziej ja sie staram to on ma bardziej wyjebane . ale to nie wazne . nie chce mi sie juz o tym po prostu gadac. i nie zranie go . oddam mu ten pieprzony pierscionek , ktory nie jest wart nawet 100 zl, i powiem zeby zrobil to sam z siebie jak bedzie gotowy i przeprosze go ze wymusilam zareczyny.

kobieto moj facet zareczyl mi sie w samochodzie, mial mnie odwiesc do domu z pracy, zatrzymal sie na chwile, poszedl niby sprawdzic swiatla w samochodzie i przyszedl z bukietem roz, sana musialam znalesc pierscionek, ktory byl schowany w bukiecie :P niby tez nie tak romantycznie, tymbardziej ze powiedzial tak : bedziesz moja zona? ( nie mowil wtedy dobrze po polsku i z jego akcentem conajmniej smiesznie to brzmialo ) nie bylo zadnej szopki z rodzicami, pochwalilam sie pierscionkiem pozniej

a tak poza tym powiem Ci że pewnie niejedna dziewczyna chciałaby mieć takie zaręczyny jak Ty. restauracja, ławka pod pałacem - dla niejednej laski byłyby to właśnie romantyczne zaręczyny. moja kumpela z facetem pojechali do jubilera, a po powrocie do domu po prostu włożył jej ten pierścionek i tyle (albo i sama sobie wlożyła). żadnych kwiatów, restauracji, itp. a że na środkowy palec - nie wiesz jacy są faceci? moze po prostu nie wiedział na którym się nosi zaręczynowy i tyle. a pierścionek chociaż ładny?

bo duzo dziewczyn po slubie jak juz ma obraczke to pierscionek nosi na srodkowym,wiec tak nie do konca sie nie interesowal..moim zdaniem jest ok i powinnas przestac sie tym zadreczac,bo jesli np bys bardzo chciala to mozna te zareczyny powtorzyc w gronie rodziny przed slubem i tyle:) najwazniejsze zebyscie byli razem,a zaereczyny to troche przezytek..wazne zebys byla szczesliwa,a pierscionek to tylko dopelnienie.

Gość Gosiaaxx
pierscionek ladny . mimo ze nie lubie zlota ( i on dobrze o tym wie ) . ale ja czuje ze to bylo wymuszone . mimo ze on zaprzecza mowi ze mnie kocha i mowi ze chce zebym byla jego narzeczona

Gość Gosiaaxx
juz mu napisalam tak czy siak smsa, ze nie chce tego pierscionka bo byl wymuszony i ze oddam mu go jak sie spotkamy i ze chce zeby zrobil to sam z siebie i zeby byl pewny a nie zmuszony..

po takim incydencie nie sadze by odwazyl sie drugi raz na ten sam krok, widzac ze jestes taka a nie inna, wszystko ci przeszkadza, miejsce, pierscionek, brak rodziny, zachowanie.. matko, juz powoli zaczynam zalowac faceta, chyba nie wie w co sie pakuje

dobrze wiedzial ze mi sie nie podoba itp. bo dla mnie zareczyny powinny byc idealne! a nie na odpier... sie.

Gość Nie przepadam za Toba Lady
Love ale tym razem w pelni sie zgadzam. A Autorke uwazam za niedijrzala do roli zony, narzeczonej, a nawet dziewczyny

powiedz mu ze wszystko sobie przemyślałaś i żałujesz że tak za nim chodziłaś i prosiłaś o zaręczyny. i że teraz męczy Cię myśl, że gdybyś tak za nim nie chodziła to on by się nie oświadczył. poza tym może on naprawdę chce tych zaręczyn, tylko że dla facetów to nie zawsze jest tak ważne jak dla nas. pogadajcie po prostu szczerze. sorry że tak najpierw na Ciebie naskoczyłam, ale myślalam że jesteś jedną z tych lasek, które tylko czekają żeby zmienić status związku na fejsie i zdjęcia z zaręczym wrzucić na neta ;)

wiem , ze bedzie mu przykro. ale mi tez jest przykro . bo chcialam zeby zrobil to sam z siebie .. wlasnie dla niego chce dobrze! chce go przeprosic ze go zmusilam do tego i oddac mu pierscionek chce dla niego lepiej zeby zrobil to wtedy kiedy bedzie chcial..

Gość Pewnie by byly idealne gdybys
poczekala az bedzie gotowy... Teraz juz nigdy nie bedziesz miala idealnych zareczyn, bo te pierwsze, jedyne najwazniejsze i prawdziwe... wymuszone i spaprane. Wspolczuje :(

nie az tak glupia nie jestem. bo na fejsie to mam w dup.. czy zmienie sobie status i ze kazdy bedzie to widzial to dla mnie bylo wazne i wlasnie chce tak zrobic bo mnie na prawde dreczy mysl ze go zmusilam do tego.. i chce z Nim o tym porozmawiac.

Kocham go bardzo mocno . Chce zeby zrobil to drugi raz ale sam z siebie i zebym o tym nie wiedziala.. i zeby bardziej sie postaral .. przykro mi jest ze go zmusilam i strasznie mnie to dreczy

w takim razie powodzenia

Gość Ale nie mow mu nie wytykaj
ze sie malo staral bo wychodzisz teraz na niezadowolona zolze a jemu moze byc przykro

Gość kra kra bonanza
hahaha nie czytam wszystkiego,bo sensu nie ma, wypowiedzie autorki sa tak pasonujace jak jej prosze o zareczyny:D dawno tak sie nie usmialam! a oddaj mu ten pierscionek! juz mu nawet smsa napsialas? ja pier dole jaka laska1 walnij sie w lep! ja bym na jego miejscu w dupe cie kopnela1 najpierw ksiezniczka chce,pozniej nie,bo nie tak,nie ten palec, a moze nie ta osoba? mysle,ze on zrobil wielki blad, zamiast palca,pomylil osobe!!!

ale on dobrze wie ze ja nie jestem zadowolona z tych zareczyn ale chce zeby zrobil to drugi raz bo boje sie ze bede mu to wypominac do konca zycia ze sie chu.. oswiadczyl.

zamknij sie. i mam gdzies to co o mnie myslisz , nie mozesz kogos oceniac po paru wypowiedziach . i nie , nie ksiezniczka chce dla niego dobrze bo wiem ze wymusilam to na NIM!

albo ja nie doceniam tego co mam. albo on mial po prostu wyjebane na te zareczyny bo malo sie postaral.

Gość kra kra bonanza
a ja mysle tak: kazdy na autorke naskoczyl, to zaczela sie wykrecac,ze jednak to nie to,jest jej go skzoda. ona sobie po prostu zareczyny z mamusia wymarzyla, nie spodziewala sie lawki i pomylki z palcem. teraz sie wybiela,ze to dla niego,ze jednak to jej wina,ze wymusila to. jakas wariatka1 i tak bedziesz pamietala tylko ten moment,bo twoj chlopak nie wymysli nic bardziej oryginalnego,no moze oswiadczy sie przy mamusi:):D albo te twoje zwroty,ze pierscionek nie ejst wart 100zl, pieprzony pierscionek-brawo. wspolczuje chlopakowi. tyle.

Gość sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gosiaxxx czy jakos tam bylas juz spardzic ile wrt jest pierscinek czy znasz jzu cene bo sobie wybralas?

bo im bardziej ja sie staram to on ma bardziej wyj**ane . Jakie to przewidywalne :) Ja się w ogóle nie staram i facet traktuje mnie jak księżniczkę :D