Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaxx

Zareczyny...

Polecane posty

Gość kra kra bonanza
to ci piszemy, ze nie oddawaj mu,ale ty i tak juz mu smsa napisalas. wspolczuje,co musi chlopak czuc...

Gość sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pierscionka nie oddawaj mu bo go zranisz a jak chcesz mu sie jakos zrekompensowac to z rob kolacje romantyczna z dobrym winem ugotuj sama cos smcznego i go przepros ze zle sie czujesz z faktem ze go Naciskałas a nie zmuszałaś nie uzywaj stwierdzenia ze zmuszałas! bo wtedy awantura mozw byc

po prostu mi to mama powiedziala a to co moja mama mysli i ze mojej mamie bylo smutno to mam gdzies . bo to byly moje zareczyny . acha czyli mam przyjowac to ze mnie nazywasz od wariatek tylko dlatego ze nie bylam do konca zadowolona z zareczyn i ze nie wiem co mam robic;] dzieki.

jakiego sms ? ze chce mu piercionek oddac ?

wlasnie ze pracuje i dobrze zarabia . i nie doklada sie do niczego rodzicom wiec cala wyplate ok 2tys ma dla siebie - 300 zl na rate za laptopa wiec ok 1700 ma dla siebie .....wiec mogl bardziej sie postarac o pierscionek ale mi o pierscionek nie chodzi bo pierscionek bardzo mi sie podoba mi chodzi o co innego ze go naciskalam na te zareczyny

Gość kra kra bonanza
tak! napisala mu sms,ze chce mu oddac pierscionek, bo go wymusila! niezle,co?

hahah ...

kolorowo bedzie wygladac ta wasza pzryszlosc ? i co on ma teraz z tym piescionkiem zrobic zjesc ? czy dac ci go np kiedys jak poczuje odp moment ? ma ci kupic nowy na 2 zareczyny jak bedzie gotowy ??

Gość kra kra bonanza
wiesz,moze i 5000zl zarabiac, ale widocznie w tej chwili mogl pozwolic sobie na taki,jaki ci kupil. chchesz rady? sebaaa dobrze radzi. posluchaj starszych:) zapros go gdzies, wyjdzcie gdzies tam,gdzie lubicie. przepros go za swoje zachowanie,ale nie oddawaj pierscionka. podoba ci sie, docen to,ze w wiekszosci zrobil to dla ciebie. kocha cie i w przyszlosci widocznie chce wziac z toba slub. wiec? przestan zachowywac sie dziecinnie, wez go gdzies jutro i wyjasnij sprawe. powiedz,ze pierscionek ci sie podoba itd.

czy bedziesz miec zareczyny bez piescinka ?

dokladnie co mu napisalam : po prostu chce zebys to zrobil sam z siebie i wtedy kiedy bedziesz na to gotowy.. i mowie powaznie z tym pierscionkiem oddam Ci go.. oswiadczysz mi sie wtedy kiedy uznasz ze to dobry moment i wtedy kiedy bedziesz pewny . a nie ze ja to na Tobie wymusilam .. kocham Cie,bo wiem ze zrobiles to na "odpierdol sie " . zebym Cie juz nie meczyla dlatego postanowilam ze oddam Ci pierscionek i chce zebys nastepnym razem zrobil to sam z siebie i moze troche bardziej sie postaral.,Pamietaj o tym ze Cie kocham bardzo mocno .. a moze ja nie potrafie docenic tego co mam ? przeciez byla i restauracja , i kwiatki i pierscionek.. ale bardzo zalezalo mi na tym zebys kleknal.. ale nie zrobiles tego, nie wiedziales na ktory palec zalozyc. .. ehh sama nie wiem co mam myslec. a jak Ty chcesz zrobic?

Chcialabym go gdzies jutro wziac ale nie moge... bo mieszkamy od siebie 2500 km od siebie.

Gość magalaga
Tak to jest jak sfiksowane i niezrownowazone psychicznie nastolatki bawią sie na sile w dorosłych. Najpierw zrzedzi i przymusza chłopaka do zareczyn, co juz wogole jest ponizajace zarowno dla niej jak i dla faceta a potem i tak jej nie pasuje. I jeszcze takie sprawy smsem załatwiasz?????? ja piedole Ja na miejscu tego faceta zerwałabym bez zastanowienia, przeciez to kurwa jakas kpina Dorosnij dziecko bo poki co masz gowno we łbie

wcale nie jestem satrsza od niej tez mam 19 lat ale juz skonczone no 20 a moj chlopak 24 wiec wikowo nie jestem prawie starsza ale ja jakos duzo rozmwiam z moim chlopkaiem a mzy sie i przyjaznimy 8 lat a razem 6 ... dla nas nie ma tematu tabu nie ma fochow i jakis takich wielkich sprzeczek . A nigdy juz bym do tego nie dopuscila zeby oddac pierscionek zareczynowy nawet w sytlacji gdy byl by kladiony nacisk na zareczyny

a jak mam zalatwic skoro ku rwa mieszkamy od siebie 2500 tys km. ?!!!! zadzwonic ? skoro wiem ze spi ?!

ile ? km od siebie ? to co on a angli siedzi ?

Gość kra kra bonanza
poza tym autorka pisala,ze nie mial kasy i dlatego taki tani kupil na allegro. ja uwazam,ze moze byc i z kapsla od tymbarka jesli tylko jest to szczere. chlopak zrobil pewnie pod przymusem,nie wiedzial co i jak i palce mu sie pomylily:) ale to nie koniec swiata, a na pewno takich rzeczy nie zalatwia sie przez sms. zero klasy. dlatego naparw to co zepsulas i daj mu poczuc sie fajnie,ze zrobil cos dla ciebie, mysle,ze jakby cie nie kochal,nie dostalabys niczego.a tak kupil, oswiadczyl sie i na slub poczekacie ejszcze pare ladnych lat:)

hehe a pierscionek jak mu oddasz przy okazji kiedys czy wyslesz w kopercie

Gość magalaga
na gg trzeba mu było zostawic wiadomosc pustaku Mam nadzieje ze gosc sie otrzasnie jak z gowna i znajdzie sobie kobiete ktora nie zachowuje sie jak nierozwnowazona psychicznie nastolatka bo to jakas zenada

zle robiliscie wogle to narzeczenstow to czs na sprawdzenie siebie przed slubem a jak by osobno zyjecie to po weselu dac wam moge co najwyzej 5 lat ...

sory za blety ale tak jzu mam ze je robie

ja siedze w wielkiej brytanii . moze dlatego narzekam bo dawno go nie widzialam. zawsze tak mamy ze sie klocimy o byle co jak sie za dlugo nie widzimy ale przylatuje do mnie 29 stycznia wiec wszystko sobie wyjasnimy . i prosze was nie mowcie jaki on jest biedny itp.. bo to co robil przez ostatnie 2 miesiace ,tez nie bylo fajne jak plakalam co noc przez niego . wiec go tak nie broncie moze wjebalam sobie w glowe .. moze na prawde gdyby mnie nie kochal i gdyby nie chcial tych zareczyn to by tego nie zrobil .. bo gdyby mnie by ktos do czegos zmuszal przez pare miesiecy a bardzo bym tego nie chciala zrobic to bym tego nie zrobila . wiec mimo ze go naciskalam moze on na prawde tego chcial

Gość kra kra bonanza
sebaaaa po twoich wypowiedziach,myslalam,ze starsza jestes:) autorko bierz przyklad z rowiesniczki. skoro on mieszka tak daleko(chyba jedno zero ci sie wkradlo;) ) to zadzown jutro do niego iw yjasnij cala ta sytuacje. umowcie sie na weekend, czy tam kiedy sie teraz widzicie. nic straconego, ale nie oddawaj mu pierscionka, wytlumacz,ze w domu meczylo cie to,ze tyle razy mu o tym mowilas, ale przemyslalas wszystko i wiesz,ze to ty zawinilas i nie chcialas,zeby tak wyszlo ani z tym smsem, ze doceniasz to i cieszysz sie bardzo:) mysle,ze to wystarczy:)

magalaga . nie wiesz jak to jest w zwiazku na odleglosc wiec nie oceniaj . i mnie nie pouczaj jak mam sie zachowywac w stosunku do mojego faceta. a ogarnac to sie ty ogarnij skoro nie znasz ludzi to ich nie oceniaj.

to sie go spytaj pogadaj znim na gg zostaw mu wiadowosc zadzwon jutro czy cos a nie zucasz takimi jakiem glupimi pomyslami ze oddacsz mu pierscionek , jak to zrobisz to twoj zwiazek bedzie sie rozpadal coraz bardziej

tak samo uwazam . dla mnie mogl by byc to kapsel od tymbarka. ale byle by zrobil to w romantyczniejszym stylu albo jak juz mowilam wyzej . po prostu nie mam sie do czego przyczpic i sama wymyslam sobie problem ktorego tak na prawde nie ma.

Gość magalaga
a co ma zwiazek na odległosc do tego ze zatrzymałas sie w rozwoju emocjonalnym na poziomie 13 latki?:D

:)

to ty kup mu srebrna obraczke tak przd slubem zeby wam ramantycznie bylo ... albo 2 najlepiej tak se ponoscie przed slubem jak sie tak kochacie