Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaxx

Zareczyny...

Polecane posty

on mnie oszuklad z cena bo mowil ze dal wiecej niz 300 zl. a ja pozniej przez przypadek zobaczylam jak moje kochanie na aukcji kupil pierscionek za rowne 147 zl. oszukal mnie .

Gość kra kra bonanza
sama sie kur wa zamknij, powalona kre tynko!!!!! nie umiesz docenic tego co masz!!!! wspolczuje chlopakowi,bo gow no prawda,ze chcesz dla niego dobrze., ciagle psizesz o sobie. tylko ty i ty. chu jowe oswiadczyny? chuj owa dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle pos rana id iotko

Gość sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak mozna zmuszac do zareczyn kogos .... masakra ... on sam musi do tego dojc ze tego chce bo inaczej wyglada to jak wygladaa czyli zalosnie .

bonanza ja mam gdzies czy ktos na mnie naskakuje czy nie. bo mi jedynie zalezy na dobru mojego chlopaka bo nie chce mu za pare lat wypominac ze go zmusilam do zareczyn

zloty ? pozlacany czy srebrem ci darował w zareczyny ?

bonanza jesli masz jakies kompleksy to sie nie wyzywaj tutaj a twoja opinia na prawde mnie nie interesuje . nie znasz mnie wiec nie wiesz czy chodzi mi o mojego faceta czy o mnie . ale ja wiem.

Ja również współczuje temu biednemu chłopakowi. Ta dziewczyna nie zdaje sobie sprawy z tego co jest ważne... po co jej zaręczyny jak non stop wozi się po tym biedaku ? Jesteś egoistką i patrzysz tylko na siebie . Po co Ci on jak nie potrafisz się z nim dogadać.

Gość Dobre :) tak sie bal jej
przyznac ile kosztowal pierscionek ze sklamal... hahahahaq

jesli nie chcesz mu tego wypominac to zaponij jak najszybciej o tym a piesrsimek jak masz nie dosty to kup sama sobie ladniejszy a zareczynowy nos od swieta i wciskaj kit ze oszcedzasz go na specjalne okazje

Gość o żesz
brylantu za 147zł to raczej nie kupił

sabaaaa . zloty. dlatego czuje ze chce oddac mu pierscionek bo wiem ze go zmusilam do tego ... mimo ze on mowi ze go namawialam itp.. ale ze on chce zebym byla jego narzeczona i ze mnie kocha...

ale ja sie z nim bardzo dobrze dogaduje. i nie nie bal sie mi powiedziec tylko glupio mu bylo bo nie mial za duzo kasy . ale nic sie nie stalo zrozumialam tylko sie zdenerwowalam ze od razu mi powiedzial bo pierscionek mimo ze zloty ale podoba mi sie.

Gość kra kra bonanza
haha ty nie chcesz wspominac zareczyn na lawce i dobrze o tym wiesz. nie oszukuj ani siebie ani nas. nie ejstesmy debilami,nie osadzaj ludzi po sobie. dalas dupy, chlopak musi cie kochac,bo kupil ci pierscionek,bo tak bardzo chcialas od 4 m-cy. zrobil to dla ciebie,kocha cie i widocznie przyspieszyl swoja decyzje,ze wzgledu na ciebie. docen to,a nie pier dolisz glupoty. a niech da ci pierscionek z puszki po piwie, kocha cie, wydal tyle, ile uwazal. czy tylko to sie dla ciebie liczy? wartosc? ja mam za 3200, piekny, robiony na zamowienie(po slubie juz jestesmy), ale jakbym dostala nawet z lombardu, to bym skala z radosci!

to nie wywołuj koljenej klotni i awantury . ciesz sie tym co masz bo po takiej sytlacji ze mu oddasz pierscionek zareczynowy to sie chlopak zwyczajknie moze obrazic i to powaznie i zniknac z twojego zycia , troche tego nie pojmuje ze po 6 miesicach bycia razem planujecie wspolne zycie forever my ze soaba jestesmy 6 lat i wiem ze w tym roku beda moje zareczyny ale daty nie znam i nie poznam tyle sie dowiedzilam od mojego chlopaka i tyle mi narazie wytsrcza a pierciąki jakie mi sie podobaja trzymam na liscie stron w ulubionych i on juz je widzil to sie tylko do mnie usmiechnol ... :)

dupy to dawac mozesz ty;] bo jedynie komu ja dalam ta wlasnie mojemu "narzeczonemu" ;]]. wiem ze narzekam bo moze inne panny by chcialy takie zareczyny jak ja , ale mi chodzi o to ze on to zrobil na odpierdol i ze go zmuszalam i zaluje tego ze go zmuszalam.

zloty pierscinek za 147 zl ? jak w nawet malych jubilerskich zakladach gram czytego zlota w piecionku sprzedaja po 150 zl a z cyrkonia czy czym stam to gramowy 180 zl wiec nie wiem co to za pierscionek

A KTO CI POWIEDZIAL ZE JESTESMY ZE SOBA 6 MIESIECY? jestesmy ze soba prawie 3 lata. w lipcu minie 3 lata.

daj linka na ta aukcje albo zdjecie piercionka

Gość kra kra bonanza
jakie kompleksy? o co ci chodzi? czego oczekujesz od nas? ze poklepiemy cie po plecach i powiedziemy,ze super,ze jezdzisz po chlopaku, najpierw chcesz zareczyny,pozniej nie chcesz? mamy ci piate za to przybic? wez sie ogarnij, ile ty masz w ogole lat? 16? skoro mial skromny budzet, to powinnas to zrozumiec. ty chcialas srebrny pierscionek?:) czy z bialego zlota? wspolczuje mu i tyle. a ty wbij sobie do tej malej glowki, ze nie mozna tak sie bawic uczuciami innych. nie chcesz dobrze dla niego, tylko dla siebie i mamusi,ktorej jest przykro,bo nie widziala tego. rozpieszczona gowniara.

2,5 bylo w nawiasie bez ani lat ani miesiecy a pozniej pisalas ze 4 miesiace ok z nim rozmawiasz raz w tyg czy tam co 2 przypominasz sie...

dla jakiej mamusi co ty sobie wjebalas w ta glowke? moja mama nawet o tym nie wiedziala i nie chodzi mi o moja mame bo to moja wylacznie sprawa. tylko mowie ze mogl by powiedziec moim rodzicom ale nie musial .

Gość kra kra bonanza
rece opadaja... napisalam,ze dalas dupy,to nie chodzilo mi o bzykanie,ale o to,ze spieprzylas to. kumasz w koncu?

przecież to jakaś wariatka... :o nawet tutaj wszczyna awantury ... szkoda czasu

ile masz lat a ile on ?

moze , jestem staroswiecka ale rodzicow pyta sie o reke corki ;] . ale nie musial tak robic bo wiem ze sie wstydzil..

19 a on 22 . i nie zaczynam zadnych awantur tylko bonanza mnie wyzywa od wariatek itp wiec nie bede siedziec cicho jak mnie ktos wyzywa.

spytalam o opinie co mam robic. chce mu oddac pierscionek bo wiem ze go do tego zmusilam a z drugiej strony nie chce bo nie chce go ranic bo go kocham.

Gość kra kra bonanza
ej gowniaro, bzdura! ty zaczelas, a zadna nastolatka nie bedzie mowila do mnie-zamknij sie, tylko wtedy jak nie pasuje jej odpowiedz! wiec zachowuj sie normalnie i przyjmuj krytyke jak dorosly czlowiek,o ile chcesz byc tak traktowana. a co do twojej mamusi, to sama napisalas,ze jest smutna,ze to nie przy niej. zapomnialas?

a twoj chlopak nie pracuje w wieku 22 lat ? ze taki piercionek ci kupil ? ja a akurat o to mogla bym zrobic awanture bo jestem do takich rzeczy przywiazna ... ze jesli ma mi cos sluzyc dlugo to to njie moze byc cos co mi sie srednio podoba :P ma byc sliczne a nie ładne a co sie z tym wieze to kasa i jelsi chlopak kupil by mawey za te 300 zl pierscionek to bym przyjela ale zaraz kupila sobie 2 inne :P ja juz tak mam ze poznei robie wszytko zeby jemu glupio sie zrobilo i kupil cos ladnego kolejny raz mi

a z reszta piszcie co chcecie mam to gdzies. nie jade po swoim ukochanym tylko nie wiem co mam robic. ide spac bo rano ide do pracy dobranoc.