Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieostrożna89

Kiedy powinnam zrobić test ciążowy, by wiedzieć z kim zaszłam?

Polecane posty

Gość nieostrożna89

Witam, 25.12 spotkałam się z byłym chłopakiem i uprawiałam z nim seks bez zabezpieczenia. Na sylwestra, a właściwie 1.01 przespałam się z chłopakiem,z którym obecnie się spotykam i pękła nam gumka, czego nie zauważyliśmy. Czyli od pierwszego stosunku minęło 10 dni, od drugiego tylko 5. Okres powinnam dostać jutro( teraz 29 dzień cyklu). Czy jeżeli jutro zrobię test ciążowy będzie on wiarygodny co do wykluczenia/potwierdzenia ciąży z byłym chłopakiem? Czy w ogóle będzie możliwe (jeśli będę w ciąży) stwierdzenie z kim tylko po dniach stosunku?

Gość kasia:).
omg gdzie ty masz glowe.

Gość doradczynabbb
hehe dobre niezły z ciebie kurwijeb

dziewczyno powiedz to swojemu chlopakowi zobaczymy jak zareaguje.

Gość nieostrożna89
Obecnie to nie jest mój chłopak, tylko się spotykamy i raczej nie pójdzie to w kierunku bliższej relacji, związku :) Proszę o odpowiedz na wcześniejsze pytania, pozdrawiam

moim zdaniem zrob jutro test i bedziesz wiedziala czy jestes czy niue a pozniej dopiero jakby sie dzidzius urodzil testy dna.

"moim zdaniem zrob jutro test i bedziesz wiedziala czy jestes czy niue" Wątpliwe, żeby test z sików wykrył już ciążę nawet z tego pierwszego stosunku, o drugim nie wspominając.

Gość Może zacznij rozmowę od tego
kiedy miałaś ostatnią miesiączkę,jak długie cykle masz.Wtedy będzie można coś pomyśleć. A ty Kaśka jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.To ty taki durny topik założyłaś ostatnio a teraz wylewasz swoje mądrości. Nie będę tu oceniać autorki ale ty myśl głową a nie dupą!

Gość na123
Raczej wogole nie jestes w ciazy. Pamietaj ze 14 dni przed miesiaczka niejestes plodna. Wiec niec sie nie boj

Gość Może zacznij rozmowę od tego
gdzieś mi umknęła informacja o dacie @.Już doczytałam.Z tym byłym byłaś akurat w okolicach dni płodnych z tym drugim mało prawdopodobne żebyś zaszła jak masz regularne cykle.Odczekaj z 2-3dni jeszcze i zrób test.Zresztą w razie wątpliwości jak będzie ciąża lekarz określi jej wiek podczas usg.

Gość mr eko
czemu nie waliłas sie w doope albo nie brałas do pyska dziwne?

Gość rudziutka1
Jak tam staraczki u Was? I jak czuja sie przyszle mamusie? :)