Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakiJednZajączek

hello ewrybady

Polecane posty

Gość radykalny bojownik
no to nie wiem kurrva, zeby go przez przypadek zestrzelili nad terytorium francji :classic_cool:

ja mam to gdzies, ale lubie sie smiac kiedy z chorobliwej zazdrosci wysyla mi maile z bluzgami i jak tylko sie pojawie na kafe zmysla bajkowe epizody swojego zycia virtualnego hahahahaaaa nie... 🖐️

Gość Quiz Kafeteryjny
Kciukiem była ostro walona w odbyt przez kolegę na imprezie sylwestrowej :o

kurvila sie z zajetym, po pijaku pozwolil jej zrobic sobie dobrze. zdradzil swoja kobiete z grubym nic nie wartym wieprzem. ja mojego Misiaka bym nigdy nie zdradzila, ani on mnie. nasza milosc jest naszym cudem i taka swinia moze jedynie pochrumkac virtualnie, w swej zawisci, zazdrosci i samotnosci :o 🖐️

heh, jak sie kurva daje dane do fb, nk to tak jest. wiec luz, mam zawsze kontakt , a screeny na mailu rownież czekają, więc ogarnij się, chyba, że znowu ma ci ta twoja wielka miłość gebę obić. 87 jesteś przykładem, że chyba da się ze mną gadać:P

Taki - no domyslilam sie...a za ortografie z gory przepraszam i za składnie też,... jestem zrusyfikowana :P ;) hehe dziewczyny spokojnie... dalej nei do konca sie łapie w tej waszej kłótni... :)

nie pochwalam ani zdrad ani odbijania komuś faceta.... ale tez juz chyba wyrosłam z robienia skanów i bawienia sie w wysyłanie i udowadnianie czegokolwiek komukolwiek :) po co sie tak na siebie napaliłyscie :))) nawet jak Kciukiem - jest gruba to jej sprawa.... sa ludzie otyli i sa anorektycy..najwazniejsze czuc sie dobrze w swojej skorze... a jak ktos zle sie z soba czuje to sie bierze za siebie.... to a propo grubosci....

Zajączku , okay, włączę ignora:P w sumie ogromna suprsie zrobie jak bede stad wylatywac:D a na te kilka mc włącze lajt, bo wchodzę tu tylko dla zabawy:)

Zajączek - ja tez nie iem po co te nerwy i spiny ...hmmm a zawsze wydawalo mi sie ze to ja jestem człowiek nerwowy :) Tyle ze kurcze, jak ja cos do kogos mam to raczej mowie to tej osobie prosto w oczy.... i co mnei zadziwia jeszcze nikt sie na mnie o to nie obrazil..nawet jak kolezanke nazwalam kur.... komentujac jej puszczanie na 3 fronty... uslyszalam "masz racje, taka wlasnie jestem, czekalam az to powiesz, przynajmniej mowisz mi to w oczy a nie po kątach " hehe ale to tak abstrahując.... :))) po prostu nie wiem o co moga sie kłócic 2 dziewczyny ktore poznaly sie na kafeterii przy okazji jakiejs dyskusji:P

Gość kafeteryjny detektyw
kciukiem wieprzu, polknelas sperme swojego zajętego kolegi po tym jak zrobilas mu loda na imprezie sylwestrowej ?

Taki - lambada super :D:D a co do obiadu moze omlet z ziemniakami??albo nalesniki??? ciezko o cos prostego i dobrego:p Kciukiem... hmm jestem przeciwko przemocy... i w zyciu nie pozwole nikomy mnie uderzyc....(kiedys chodzilam na karate wiec zapewne bym oddala w takiej sytuacji:) ale są rózni ludzie...moze lubi perwersje tego typu.... :)

Taki - jak masz piekarnik to mozesz sobie zrobic ziemniaki :D tzn obrac pokroic na cwiartki... dodac masla, oregano, bazylie... i do piekarnika, po jakis 30 min obrócic... i poprzypiekaja ci sie fajnie... do tego mozesz zobic sos czosnkowy :D (zalewasz ziola - bazylie i oregano- wrzatkiem - mala iloscia... przykrywasz talerzykiem..zaparza sie, dodajesz majonez i smietane w takiej samej proporcji i przecisniety czosnek - do ziemniakow i pizzy pyyyycha)...albo mozna je zjesc z maslem i sola - pycha:D

Gość kafeteryjny detektyw
no to kolega musial byc bardzo niezadowolony skoro nie bylo polyku 🖐️