Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Co uwazacie na ten tamat???

Polecane posty

Mam 17 lat,słucham metalu 4 lata tzn.dokładniej:metal gotycki,symfoniczny,power metal,vampiric metal,heavy metal,trash metal,industrial metal,dark metal,black metal,death metal.Koleżanka mi mówi ze powinnam dawno zmienić ubiór na metalówke,gotke czy coś podobnego do tego.(tylko nie punka,bo panku nie znoszę),make up zmieniła, żebym chodziła więcej na koncerty takich kapel jak lubię.Powinnam pokazać ze słucham o to takiej muzyki ludziom.Zaraz,zaraz ale czy to czasem nie jest pozerstwo? Ja uważam ze jeśli ktoś słucha metalu bądź rocka nie musi zmieniać swojego stylu! Chce poznać wasze opinie na ten temat w tym wątku:)

Popieram Cię w 100% :) też słucham między innymi takiej muzyki i nie uważam żebym miała obowiązek pokazywać to swoim ubiorem. Wiadomo że jak idę na koncert ubieram sie odpowiednio do sytuacji, ale daleko mi do takich właśnie "pokazywaczek". Myślę że powinnaś robić tak jak sama uważasz, nie ukrywać swoich zainteresowań, ale też nie manifestować ich tylko na pokaz.

Zmień lepiej muzykę dziewczyno, póki jeszcze nie namieszała Ci w głowie, to nie jest zdrowe i ma straszny wpływ na człowieka.

AgentT do mnie mówisz? Jeśli tak to jak ja mogę zmienić coś co bardzo kocham? Muzyka to jak moja wiara,wiem ze jej nie zmienię,Kiedyś słuchałam głownie popu,ale pop jest za słodkawy i mnie się przejadł i lekkiego rocka,pop rocka oraz rnb(glownie rhanne).Potrzebowalam nowości przeglądając i słuchając muzyki na jutub napotkałam zespól Nightwish ,Epice i od razu pokachalam te zespoly.(kocham tez jeszcze inne

Gość lalallal12222
Hmm dla mnie to pozerstwo i takie trochę niedojrzałe. Zmienianie stylu ubioru na właśnie taki jakiś subkulturowy kojarzy mi się z nastolatkami, którzy ZAZWYCZAJ z tego wyrastają po jakimś czasie. Ale możliwe, że mój pogląd jest błędny, ponieważ sama nigdy nie odczuwałam takiej potrzeby zmiany ubioru, pomimo to, że lubię muzykę, jestem nawet muzykiem z zawodu i miałam do czynienia z nią przez całe dzieciństwo, wiek nastoletni.