Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_234_

Może przesadzam...:( sama nie wiem...

Polecane posty

Gość nie pytaj
Zakochać się nie potrafi ale seks uprawiać to chce. Mało tego sam proponuje dziękuję postoję burak jakiś zwykły.

Gość nimanek
pogadaj z nim. Ale seks z kolega ? Powiedz że nie jesteś gotowa i tyle. I przepros za swoje zachowanie i powiedz że jesteś zazdrosna o niego :)

CÓŻ........jakbym miała 23 lata i była dziewicom to naprawde bym pomyślała że coś ze mną jest nie tak. sorry ale taka prawda. większość ludzi traci dziewictwo mając -naście lat, mają chłopaków, z którymi sypiają bo to też jest poznawanie świata, poznawanie własnego ciała, przygotowanie to dorosłości, każdy próbuje, popełnia błędy ale i przeżywa piękne chwile. mój przede mną miał parę dziewczyn, ja paru facetów, normalne-życie. a związek bez seksu...? sorry ale....nie ;]

Gość magalaga
jakbym była wtorna analfabetką i nie umiała pisac w ojczystym języku, taka jak ta stułbia powyzej, to chyba miałabym wiekszy problem niz dziewictwo

to co miałam zrobić to z pierwszym lepszym Twoim zdaniem??żeby mieć to tylko za sobą??

Gość magalaga
dziewczyno, interesuje cie opinia pustaka ktory pisze "dziewicom"?

fiku mikuu uwierz że osobą po długich związkach ciężko jest się zakochać ponownie, wiem coś o tym..

W jakim swiecie Ty dziewczyno zyjesz. Napisz i przeproś go, ze wyolbrzymiasz i przesadzasz jeśli Ci na nim zależy. To chyba logiczne , ze spał ze swoimi dziewczynami. !

już wszystko sobie wyjaśniliśmy sobie:) jest Ok:)

Gość mzvbnz,mvz
głupia jesteś, powiedz mu,że miałaś przed nim 3 facetów tak naprawdę i byli super, to zobaczysz jak mu mina zrzednie!

absolutnie bym go nie przepraszała, za co? że ci się przykro zrobiło? ma prawo ci się przykro zrobic, to twoje uczucia i nie musisz czuc się winna to raz dwa - on nie zrobił nic złego: był szczey z toba i trzeba to docenic spał z dwiema dziewcyznami - miał prawo piszesz, że jesteś jego koleżanką - nawet gdybys była dziewczyną to jego przeszłości nei zmienisz - lepiej dwie niż 15-ście, prawda? ;) myśle, ż mu na tobie zależy, tobei zaczyna zależec na nim - dajcie sobie czas po co się spieszyc i od razu wskakiwac do łózka, zwłaszcza, że on cię do niczego nie namawia? pierwsza pisac nie musisz, on się napewno odezwie niedługo, a ja bym do tematu nei wracała jesli on sam zacznie temat, możesz powiedziec, że trochę przesadnie zareagowałas, ale tylko dlatego że zrobiło ci się przykro, sama nie wiesz dlaczego - i tyle bez zbędnych wyjasnień i wylewnych usprawiedliwień, bo po co z tego robic jeszcze większe halo?