Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała dama --------------

koorwa co sie dzieje z tym żarciem

Polecane posty

nie moge patrzec juz na te miesa wędliny pakowane w foliach |;O niedobrze mi sie robi jak otwierają to w domu .Nie zebym miała soc do miesa nie ale to wygląda jak ....czym nas karmia ????

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
przejdź na sery

ale ja lubie mieso i wedliny tylko czemu nie ma takich jak kiedyś :O

Gość bo kiedyś nie pompowali
tyle róznych wypełniaczy solanki wody i innych gówien.Dzisaj wędlina to wyrób wędlinopodobny.Chyba że kupisz taka co kosztuje 50 zł za kg , i to też nie zawsze.

ja tez nie kupuje wedlin - smakuja wszytskie tak samo - to przez solanke - dodaja jej tyle zeby wiecej 'miesa bylo' tazn zeby na nim zarobic ja wedliny pieke w domu

są tylko trza poszukać

Gość powiem i ja.......
a co Ty opowiadasz że nie ma porządnych wędlin ja przede wszystkim nie kupuje wędlin hermetycznie zamykanych a tylko świeże ...wiadomo że dobra szynka czy kiełbasa musi kosztować ....jak widzę w marketach parówki za 6 zł w promocji czy też kiełbasę za 10 zł to nawet na to nie patrzę a co dopiero kupić ....wychodzę z założenia że lepiej mniej a dobre

przed świętami u nas były porządne wędliny swojskie wędzone mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mniammiuśme ale po 42zł kilo i w takich cenach

Gość no własnie i kogo stać na to?
no i kogo stac na to!? Biedaki mają jeść odpadki?! Madz !!!!!! a jak ty pieczesz te wędliny w domu????!!!!!!!!!

Gość no własnie i kogo stać na to?
po swietach otworzyłam poledwice ,pakowana w folii i nie dało sie tego jesc .Słone niemiłosiernie,oblepione jakims śluzem i zapach tez lekko niepokojący .Nie odważyłam sie dałam kotu a ten kurde zwiał ...:O Mądre zwierze wie ze to świństwo