Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie zwariowac ?

Do kobiet w ciazy ktore wczesniej przezyly poronienie

Polecane posty

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Odpoczywaj...i staraj się nie skupiać na swoim stanie. Książkę poczytaj, filmy pooglądaj.. :)

Gość jak nie zwariowac ?
taki wlasnie mam zamiar..dobrze by bylo jakbym o ciazy dowiedziaala sie dopiero w 12tc i zobaczyla ze wszystko ok a tak tylko stres

eee spokojnie sama sobie tego stresu do dodajesz...jakby ci sie nie spoznila @ to bys nie wiedziala ze jestes w ciazy prawda?

Gość mmmmmaaaammma
a mi pomoglo zdanie przeczytane kiedys na tym forum MOJE DZIECKO NIE UMARLO TYLKO ZMIENILO TERMIN PRZYJSCIA NA SWIAT

Gość jak nie zwariowac ?
piersi zdradzily ciaze a nie brak @ :) bo @ mam bardzo nieregularny i sama nie wiedzialam kiedy mam mniej wiecej dostac ale pojaiwily mi sie zylki i krostki na piersiach wiec wiedzialam ze ciaza nawet zanim zrobilam test :)

aaa to chyba ze tak. a piersi cie tak samo bola jak wczesniej czy juz nieco mniej?? krostki tez mam:) spore:)

Gość jak nie zwariowac ?
OBy dziewwczyny oby..mam nadzieje ze jakos dociagne bezstresowo do tego 12tc zeby sie dowiedziec ze z dzidzia wszystko ok i troszke zluzowac bo sama sie nakrecam...tematy poronien omijam szerokim lukiem ale tyle wczesniej sie naczytalam ze w glowie zostalo

Gość mmmmmaaaammma
a jesli chodzi o prace to moze arto jednak powiedziec, tym bardziej, ze wspolpracownicy i pewnie szef wiedza o poprzedniej ciazy u pewnie sami beda chcieli zwolnic Cie z obowiazku np. dzwigania

Gość jak nie zwariowac ?
piersi to dopiero mnie zaczely bolec jakis tydzien temu wczesniej to tylko te zylki i krostki zadnego bolu nawet mi sie nie powiekszyly wczesniej .od tygodnia mam duzo wieksze

Gość jak nie zwariowac ?
mmmmammma tak ale ja nie chce mowic zeb y nie zapeszyc..boje sie poprostu i musze jakos do tego pierwszego usg przetrzymac.jutro ide do lekarza ogolnego zeby mnie skierowal do poloznej no i przy okazji wymyle grype zeby mi zwolnienie dal

Gość jak nie zwariowac ?
a niech bola niech sie rozstepy robia i co tylko chce aby dzidzia rosla zdrowo :)

pewnie ze tak a wymysl ta chorobe tak jak ci mowilam i bedziesz siedziala spokojnie w domku. Skoro dobrze przechodzisz nie masz mdlosci ani nic to jest super masz tak jak ja...mniej juz bola piersi sutki bola

Gość jak nie zwariowac ?
tak wlasnie zrobie.. :) to moze macie jakies tytuly fajnych filmow??musze czyms mysli zajac a ksiazki w dom wszystkie juz przeczytane

Gość jak nie zwariowac ?
a ja to chyba bym juz wolala miec te mdlosci wymioty :)

eh kochana teraz tak mowisz bo ich nie masz ale wiesz ze my mamy jeszcze na nie czas:) bo ja tez sie martwilam ze ich nie mam mozemy ich nie miec wogole albo jeszcze mamy czas:)

Gość jak nie zwariowac ?
dzieki dziewczyny jak mnie znowu najdzie to przyjde znowu po rade ;)

chyba sie nie da nie zwariowac :) ja staram sie nie myslec o tym choc nie ppowiem przemykaja mi czarne mysli ktore staram sie skutecznie odgonic :) w niedziele mam pierwsza wizyte :) juz na pewno zobacze bijace serduszko :) nie moge sie doczekac ale stres to mnie chyba powali :)

ja tez poronilam w 9 tyg, mialam zabieg-to bylo w czerwcu. we wrzesniu znow bylam w ciazy, to byl drugi cykl po zabiegu i teraz jestem w 20 tc. Tez sie balam, do 10 tyg ciagle lezalam i balam sie nawet do lazienki isc, ciagle patrzylam sie czy nie ma krwi na bieliznie. |Po 12 tyg nadal mam chwile ze boje sie nawet ruszyc bo ogarniaja mnie napady leku, tym bardziej ze zdaniem lekarza zaszlam zbyt wczesnie, ale dzieki Bogu wszystko jest porzadku i mam nadzieje ze tak bedzie juz do konca czego i Tobie zycze;)

naprawde nie jest latwo...ja nie mialam rowniez zadnych sygnalow ze poronilam ..teraz staram sie duzo lezec biore witaminki..i jakos musze przetrwac dzien nie myslac o tym co zlego moze sie wydarzyc,a raczej wierze ze tym razem bedzie wszystko ok :)

zlapal mnie dol :( juz 9 tydzien mi sie zaczal a z nim coraz wieksza pnika..wsparcie potrzebne !!!

Gość Kierunek 100 km na południe
Hej Kobity.... Ja poroniałm wczesną ciążę bo 6 tygodniową. Sam ten fakt przeżyłam dosyć łagodnie...jeśli chodzi o sferą fizyczną i psychiczną, co nie oznacza że teraz coś we mnie siedzi że nie jestem w stanie być w ciąży i ją donosić. Widzę że w swoją kolejną ciążę zachodzicie szybko, mnie też lekarz powiedział że w moim przypadku nie jest konieczne przeczekanie jakiegoś okresu by starać się znowu o dziecko. jak u was z tym? Poroniłam w połowie grudnia. W styczniu dostałam już terminową pierwszą miesiączkę...dzięki temu przekonałam się że organizm wrócił szybko do 4 tygodniowego cyklu. ech..oby było dobrze :) nie muszę za wszelką cenę zajść w ciążę już teraz, ale chciałabym bardzo żeby udało się to w tym roku :)

Gość Kierunek 100 km na południe
cinamoonka trzymam kciuki, myśl pozytywnie..nie bój się...w życiu trzeba wszystko przyjąć, nawet złe chwile, bo na pewno będą i te dobre. Ja tak to traktuję i jestm gotowa na wszystko ;) tylko dzięki pozytywnemu myśleniu możemy dojść do pomyślnego finału!

kierunek ja poronilam 4 pazdziernika tzn wtedy mialam zabieg a poronienie mialo miejsce 3 tyg wczesniej i byllo bezobjawowe...10.11 mialam pierwsza i ostatnia @ takze tylko jeden cykl... zycze powodzenia