Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Gość ddfgg
w trmacie to nie działa :classic_cool:

Gość no niewiem
nie bardzo cool....

Gość ddfgg
to co slyszysz blondyno :classic_cool:

Przecie ja to wiem, nie wczoraj kafe odkryłam.. ale loffciam coola i nawet w smsach go używam czasem więc czemu by nie w temacie :classic_cool:

mam zainstalowany program w mozgu ktory napierrdala pradem jak cos napiszesz i wowczas wiem ze chocbym juz spala to mam zasrany obowiazek wejsc i sie odezwac :classic_cool:

Niiee, siedzialam bite dwie godziny w rachunkach itp. bo mam nowe zlecenie wlasnie, do tego doszly problemy z drukarka, skonczylam jakies 15 min temu i weszlam zobaczyc co tu sie dzieje :classic_cool:

O kurcze to współczuje zajęcia. Ja skończyłam czytać książkę w bardzo niewygodnej pozycji i też weszłam tak na chwile, skrzywić się pod innym kątem przed kompem ;)

"Cujo" Kinga, znaczy się skończyłam teraz będę czytała swoją nagrodę :classic_cool: Hehh no właśnie, kilka dni temu wygrałam coś chyba po raz pierwszy w życiu :D Książkę jakiejś początkującej pisarki, chodziła do szkoły w moim mieście, mieszka niedaleko, poznałyśmy się na stronie dla nałogowych czytelników :D I tak później jakoś mnie zaprosiła do konkursu i dostałam książkę z dedykacją :classic_cool: Obiecałam, że szybko po nią sięgnę i zdam relację także jutro nosa z książki prawie nie wystawie ;) Znam kogoś "sławnego" :D :D :D

oo, widzialam film CUJO :D o psie jakims psychicznym to bylo o ile mnie pamiec nie myli :D a czytalas moze ksiazke ''Siostra'' ? Dostałam od mojego ale tak naprawdę nie miałam jeszcze czasu by przy niej usiąść i jestem ciekawa czy jest dobra a wiem, że jak usiądę ''na chwilkę'' to się zaczytam do czwartej nad ranem no a rano trzeba wstać :(

mala --> dopiero zaczelam, jeszcze sie nie zdazylam wkrecic. pochwale sie skoro juz jestem w temacie: dostalam na gwiazdke prezent "czarna bezgwiezdna noc" kinga :) czytalam wiekszosc jego ksiazek. jestem absolutna fanka. ale nie tylko kinga. lubie np. dickensa :)

Mychol Psie z wścieklizną, ja chyba też oglądałam film, ale to bardzo dawno temu i nawet nie pamiętam dobrze, całe szczęście bo nie lubię czytać czegoś co doskonale wiem co się wydarzy ;) "Siostra" nie znam, a czyje to?

oj tam zaraz po chamsku tu sami swoi przeca :D Prezes 🖐️ Rosamund Lupton - tez mi nic nie mowila dopoki nie dostalam pare dni temu. Tez lubie Kinga ale nie mam dostepu do ksiazek niestety na dzien dzisiejszy, macie moze jakies sprawdzone str internetowe przez ktore mozna ksiazki zamawiac? Tylko takie gdzie mi wysla do DE.

Gość Czarnuszka.. na pomarańczowo
Cześć Wam:) Pozdrawiam i zyczę miłej nocy 🖐️

ZDZ Ja też namiętnie czytam Kinga, zresztą już kiedyś chyba nawet o tym gadałyśmy ;) Ale zalega mi go trochę na półce więc chociaż chciałam pod choinkę "Dallas '63" dostałam zestaw innego autora. Maberry - może kojarzysz? Ale jeszcze nie czytałam więc sama nie wiem. Ja lubię jescze Masterton'a i kilka takich mało znanych. Ogólnie kocham książki grozy, tajemnicze, zagadkowe - horrory, kryminały itp ❤️ A Cujo to tak Ci powiem, że ledwo ledwo czytałam, ale ostatnią setkę stron na jednym wdechu wzięłam i popłakałam się na koniec ( nie pierwsza książka Kinga która w pewnym momencie tak na mnie zadziałała)

mychol --> zamow z ebaya. zaoszczedzisz przynajmniej. ja kupuje jak jestem w polsce albo pozyczam, albo rodzina mi cos wysle w prezencie :) prezes --> i dlatego czytam przed snem. mialam juz isc wlasnie czytac ale przegrywam sobie filmy do ogladniecia jutro.

Mychol Może eBay albo amazon? A tego autora też nie znam, zaraz sobie oblookam co to :) A pamiętasz książkę którą Ci kiedyś polecałam co jest u Ciebie w DE a w PL jeszcze jej nie ma? Kurcze bo teraz to już sama zapomniałam jaka to była a miałam sprawdzać czy już ją wydają tutaj Prezes 🖐️

blondynka --> to no super bo wlasnie mialam takie wrazenie ze troche sie lwcze z poczatku.. zreszta wyjatkowo cieniutka ksiazka (w sensie ilosci stron oczywiscie) jak na kinga. mam jeszcze od przeczytania "pod kopula" - ona ma 800 stron. nie czytalam jeszcze dallas'63. musze wyczaic.. no pamieam cos pisalas juz o kingu, przypomnialam sobie :) fajny byl talizman, przeczytalam kila miesiecy temu, taki inny - bardziej fantastyka niz thriller. czarnuszka --> 🖐️

w sumie o ebay'u nie pomyslalam :D Blondynka nie pamietam co to byla za ksiazka, nie przypominam sobie takiej rozmowy...