Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

ZDZ No powiem Ci, że ja wole te cienkie książki Kinga, bo jak do tej pory przekonałam się, że u Kinga grubość do głównie ciągnące się opisy czy to osób czy miejsc, a nie rozbudowana akcja. Właśnie najbardziej podobał mi się "Blaze", "Cmętarz zwieżąt", "Dolores Claiborne", "Zielona mila" - same te cienkie :) Krótko, zwięźle i na temat ;) Czarnuszka No właśnie zapomniałam się przywitać, przepraszam to tak nawyk niezwracania uwagi na "pomarańcze", cześć :)

Mychol Kurcze... pustkę mam w głowie, ale na bank Ci o niej pisałam bo akurat wiedziałam, że w niemczech ona jest wydawana. Może sobie przypomnę później.. no a ta "Siostra" ma bardzo dobrą recenzję więc ja bym śmiało czytała :) ZDZ Miłego czytania :) 🖐️

Wiecie co jak wszyscy to wszyscy to ja sobie ściągnę ebooka ''Cujo'' :classic_cool: nie pamiętam z filmu co jak sie zaczelo co jak sie skonczylo. Pytanie kiedy usiade do tych ksiazek :D

Mychol Wiesz co ja mam tyle zaległych książek na półce, że to masakra jakaś. To dlatego, że mam urodziny i imieniny na jesień, później mikołaj i święta - na każdą okazję dostanę minimum jedną książkę, a do tego coś sama kupuje, a już na imieniny to poszalałam i kupiłam sobie całą serie jednego kryminału... siostra pod choinkę dała mi 5! książek.. moim postanowieniem noworocznym było, że nic nie kupie póki nie przeczytam wszystkiego, a już dzisiaj w sklepie oglądałam książki :P A tamta książka miała tytuł coś typu chyba "tam gdzie nie ma śladu/ tam gdzie coś nie sięga" nie pamiętam kurcze i nie wiem co w google wklepać bo to po niemiecku :O ale słyszałam, że rewelacyjna jest ZDZ Mi "Gra Geralda" tak średnio akurat podeszła, nie była zła i nawet bałam się momentami, ale jednak w sumie nic się w niej nie wydarzyło ;)

Żona dzięki za propozycje a ściągam stąd http://torrenty.org/torrent/100006 także jest w czym wybierać :classic_cool: I życzę miłego czytania i dobrej reszty nocy :) 🖐️ Blondyna próbuję sobie przypomnieć ale mogę poklepać po googlach trochę też :) i powiem CI, że dobrze masz bo chętnie bym sobie sprawiła taką obfitą kolekcję nawet miałam w planach kupić regały na całą ścianę jedną do sypialni i powolutku je zapełniać niestety u mnie to idzie jak krew z nosa z książkami ostatnio :(

Mychol Znalazłam :classic_cool: Genialna jestem :classic_cool: "Wo kein Zeuge ist" Elizabeth George Gdzieś tam na około ten tytuł jednak coś kojarzyłam :D :D :D

Ja ebooków nie czytam, uwielbiam książki jako książki :) A to sobie na imieniny sama sprawiłam http://oi44.tinypic.com/rast5d.jpg Miesiąc minął, a ja jeszcze nawet nie zaczęłam... ale kurde ja jeszcze mam jakieś coś z wakacji nawet :D Bo to jest tak, że wpadnie mi w ręce np 5 książek, zdążę przeczytać ze dwie i już wpada mi następne 5 i czytam coś z tego nowego znowu coś zostawiając bo coś następnego mi wpada... dlatego teraz koniec z tym, pierw zaległości, a później na bieżąco! Ciekawe czy wytrwam ;) W tym roku przeczytałam już dwie książki, a nie kupiłam żadnej także jest ok jak na razie ;)

no niestety Ty to masz dobrze a inni sie musza zadowalac ebookami 😭 ale Siostre mam wiec nie wszystko stracone :classic_cool: całkiem ładniusi prezencik sobie sprawiłaś tą serią :)

No nie wiem czy to tak dobrze, ebooki za darmo a ja się tak rozpieszczam.. pomyśl jakie buty mogłabym sobie kupić zamiast tego 😭 No ale to takie właśnie uzależnienie które uwielbiam, jeszcze Ci pokaże mój parapet teraz http://oi44.tinypic.com/oh1yiw.jpg to właśnie mnie czeka w najbliższym czasie :classic_cool: Później tamta seria i jeszcze jakieś pojedyncze tytuły na regale gdzieś upchane między przeczytanymi książkami... Dawaj obstawiamy ile mi to wszystko zajmie :classic_cool: Tak mniej więcej około 30książek na mnie czeka, w zeszłym roku tyle książek przeczytałam przez cały rok, w tym chce się zmobilizować.. 3masz za mnie kciuki, że dam rade w pół roku? Kosztem kafe, ale co tam ;)

czekaj, czekaj !!! 6 miesięcy to będzie ile.... 180 dni? 182? Jesli podzielimy te 30 ksiazek na te 180 dni to bys musiala przeczytac 6 ksiazek dziennie.. czy mi sie cos chyba jednak poyebauo :classic_cool: ale co tam trzymam kciukasy :D

Mychol Hahahaha :D Przepraszam, ale się uśmiałam :D Chyba jak już to mam 6 dni na każdą książkę :classic_cool: Ale ja to tak nie przeliczam nigdy bo wiadomo są książki grube-cienkie, mniej-bardziej wciągające... w sumie to rok temu przeczytałam dokładnie 36 książek z czego mam miesiące, że nie przeczytałam ani jednaj a mam takie co przeczytałam 10książek w miesiącu, także tu jedynie kwestia tego czy będę czytać czy odmóżdżać się na kafe :classic_cool:

buahahahahahaha :D racja poyebalam wszystko na odwrot i tez nie moglam ze smiechu teraz a jak pisalam to, to jeszcze tak patrze i mysle ze to bez sensu bo 1 na dzien to masz juz miesiac i nie wiedzialam co napisac :D kuzwa chyba musze isc spac :P

:D No to pójdziemy spać w dobrych humorach :D Ja też uciekam bo dziś w nocy mam do kogo się przytulić.... a właśnie przypomnij mi jutro jak się zgadamy, że tam wyżej wspomniałaś, że dostałaś książkę od "MOJEGO", a ja nic nie wiem!! No ale to wrócimy jutro do tej rozmowy bo ziewam już jak opętana ;) Ciao i dobranoc 👄 🖐️ ))

"bo dziś w nocy mam do kogo się przytulić...." eeehhhh jak to pięknie brzmi :) dobra to zgadamy się jutro na kolejne jajca :classic_cool: Dobrej nocy 🖐️😘