Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszczo$$&&wx

Jaka Ona jest śliczna..

Polecane posty

Gość jadzia z tczewa
na tym forum się nie pisze normalnie:D a swoją droga co 25 latek w wolny dzień tu robi hmm jesteś niski szczerbaty czy bezrobotny:D;)

wysoki nie jestem, szczerbaty nie i bezrobotny też nie. co mam niby robić w dzień wolny od pracy jak wszystko jest pozamykane? pogoda do dupy, ciemno i mokro to co, mam wyłazić z domu dla samego wyłażenia?

Gość Ona 25 :)))..
dareios ,,, proponowalam randke to żeś nie chcial:D razem bysmy sie ''ponudzili''

Gość jadzia z tczewa
no w Twoim wieku to w wolnych chwilach tylko jedno się robi z tego co pamiętam:P;) no i od czasu do czasu jakaś konwersacja z kimś obok:) radzę się szybko rozglądać szybko bo młodszy nie będziesz:P

nikt nie będzie młodszy. a przepraszam, co masz na myśli pisząc o tym że w tym wieku się jedno robi?

Gość jadzia z tczewa
no rozkosze ciała :D wiesz ja muszę do dwóch razy dziennie się ograniczyć bo partner już w wieku :) ale Ty :D szczyt możliwości seksualnej :D;) korzystaj:)

Gość poijuyhgtfrd
ładna jest,. ma taki delikatny typ urody . blondynka ale na szczescie bez solary tylko ładna porcelanowa cera - i dzieki temu nie wyglada tandetnie. mi sie podoba. tylko niestety odrosty.. no ale cóż kazdy kto farbuje wlosy sie z nimi zmaga co jakis czas ;p

spoko spoko, na razie jestem tzw plackiem, odbuduję formę to się rozejrzę za jakimiś sympatycznymi babeczkami.

Gość alkohohlik
12skizto Masz łóżko ustawione niezgodnie z feng-shui.

"12skizto Masz łóżko ustawione niezgodnie z feng-shui." z czym kuźwa? to jeszcze ktoś w takie czary wierzy?

a z tymi odrostami to niekoniecznie musi je miec naprawde. ja kiedy mialam blond na kazdym zdjeciu wychodzily odrosty a naprawde ich nie mialam...

Gość to przecież oczywiste
że większość tych negatywnych komentarzy piszą zazdrosne babochłopy z nadwagą i paskudnymi licami, wiedzą że nie ma się za bardzo do czego przyczepić to wynajdują a to za grube policzki, a to odrosty, na kafe to norma, im ładniejsza dziewczyna tym więcej jadu

Gość ptasiek nastroszony
Agnieszka która na codzien jest ładna i skitzo też jest git w porzadku jak najbardziej