Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PRZEPIĘKNA KOBIETA SAMI ZOBACZCIE !!!!!

Polecane posty

Gość noxelia ma schizofrenie
byla w zakladzie i dlatego placa jej za nierobstwo

W sylwestra tak sie schlala ze bratu swojego chlopa za kielicha vodki cyce chciala pokazac. A potem proponowala mu trojkacik:classic_cool:

Gość niech zostanie jak musi
Noxi jak ty się gubisz już w tych swoich kłamstwach :classic_cool: ale trzeba ci wybaczyć w końcu pewnie bierzesz silne leki 🖐️

Gość dobry panicz tego świata
jak można sie tak zeszmacić, pytam? jakie leki bierzesz?

Gość HMS...ZCSS....Petard
Ja myślę że ona ma większy problem niż nam wszystkim się wydaje. Morticia, czy ty się tniesz?

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
11 partnerow seksualnych, pfff! pamietam, jak na jakims starym topiku pisala, ze nie jest zbyt wybredna, jezeli chodzi o dobor partnera XD Tylko jakies porypance, co lubia tluste lochy z nia spaly :)

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
to nie sznyty! ona jest taka gruba, ze ma rozstepy na lapach i sie wstydzi przyznac, wiec mowi, ze sie tnie :D

Gość a ja się pytam poważnie
Pytam poważnie, na cholerę dajesz takie zdjęcie brudasie? Metaluchu jebany? Morde ci obić czy jak? Wygladasz jak pierdolone emo. Jesteś brzydka jak noc, żygac się chce. A panienka z filmiku boska, nawet jak pusta to ja bym brał a nie metalówę z gównem w łapie w dodatku chorą psychicznie.

02:28 [zgłoś do usunięcia]o fuuuuuuuuuuuuu to nie sznyty! ona jest taka gruba, ze ma rozstepy na lapach i sie wstydzi przyznac, wiec mowi, ze sie tnie Buahahahahahhahahahahhah:D:D::D:D

Gość pieczysta pieczeń z jaj byka
podobno do angeliny jolie. ale tak powiem szczerze, srednio mi sie ona widzi. jakas zbyt idealna jest. ładniejsza jest niestety, lookrecja. :o

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
Dzisiaj jest dzien, w ktorym wszystkim mozna pofantazjowac - ja uroilam sobie, ze masz na lapach rozstepy, ty sobie uroilas, ze jestes niepospolicie piekna. A niestety prawda jest taka, ze jestes NIEBANALNIE, ale brzydka :)

Nie odpowiedziałaś na pytanie

Rozmawiałaś o tym z lekarzem? Pytam serio

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
Dzisiaj jest dzien fantazjowania, a nie okazywania objawow schizofrenii, nie umiesz sie bawic, Mortiszia! :D

Za to ty dajesz nam pełny obraz samej siebie. 24/7 Jesteś pier‏dolnięta

ty jestes jeszcze brzydsza od takiej jednej malutkiej, znam wiele dziewczyn podobnych do ciebie. i ciekawe dlaczego mysisz przechylac leb w kazda strone a nie masz zadnego zdjecia obrazujacego ciebie wprost. jednak nie martw sie kobieto, to tylko cialo, wkrotce je opuscisz :)

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
Noxi nasluchala sie chyba za duzo piosenki *Motylem jestem* i nadal uwaza, ze cos ladnego sie z niej wykluje :D Ona jest jak glista z kompleksem wyzszosci i nie moze zaakceptowac tego, ze jest TYLKO i WYLACZNIE glista i nia pozostanie...