Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PRZEPIĘKNA KOBIETA SAMI ZOBACZCIE !!!!!

Polecane posty

Nie odzywamy się do siebie od 6/7 dni. Miałam mu napisać coś, ale zlałam. Szczerze? Znudził mi się. Dobry na raz.

Gość niech zostanie jak musi
noxi teraz z tym wampiryzmem to poleciałaśhahha

Nie wiem. Poczułam, że to nie to. Nie wiem, czy nie będę żałowała, ale wkurwił mnie.

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
Ok, albo Noxelia jest POWAZNIE chora, albo: *to jest jakis projekt *nudzi sie jej *cos sie jej w glowce poprzestawialo po tym, jak dostala w ten swinski ryjek Nie chce mi sie marnowac snu na orki w ludzkiej skorze, zycze wszystkim dobrej nocy (z wyjatkiem Nox, przeciez wampiry nie potrzebuja snu, LOL) :D

Jego podejście do życia mi nie pasuje. To facet z którym mogę iść się pośmiać do parku w nocy, posiedzieć w bluzach. A ja raczej wolę inne formy spędzania czasu.

z tego jest dobra przyjaźń, ale nic więcej nie będzie. Pociąg fizyczny też jest, ale w głowach zupełnie inne rzeczy mamy.

zapraszam do mojego swiata, na razie fb...kiedys moze podam tutaj bloga. jestem tymczasowo namacalna :) i pod ludzkim nazwiskiem. sporo osb poznalam z innego forum, tak wiec... do zobaczenia 🖐️

Gość spać trole
same trole zostały

Gość nie wiem czy ktoś
zauważył, ale panna od początku ma cienie na powiekach i domalowane brwi :)

Gość kkkkkjhgfdsxcvbnm
PIEKNAAAAAAAAAA Marzenie:D

DAERIOS ty ic spac do mamusi a nie otej godzinie siedzisz ty chyba jeszcze dobrego zdania nie napisales na tym forum tylko kazdego opczerniasz co ktos napisze jakis temat to zawsze ty sie udzielasz widze a ty juz jestes pierwszy w odpowiedzi mi piszesz ze ja bledy robie a zobacz wczesniejsze swoje odpowiedzi jakie ty bledy zrobiles zajrzyj dobrze w slownik a potem oceniaj innych 13 lat masz i otej godz... siedzisz wiem ze twoja mama siedzi w kuchni przy alkoholu a twoj stary puszcza sie gdzies w burdelu niewiem ale burdele juz dawno pozamykane to ja niewiem gdzie on sie szlaja aty nie mozesz wytrzymac tej atmosfery w domu i sie wyzywasz na forum

Gość lomax
nawet ładna ta sucz