Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PRZEPIĘKNA KOBIETA SAMI ZOBACZCIE !!!!!

Polecane posty

licze na to, że oglądając moje zdjęcia ktoś skręci sobie kark :classic_cool: noxelia cierpisz na kult indywidualizmu

Gość HMS...ZCSS....Petard
Jak już wcześniej wspomniałem....jesteś pier‏dolnięta, wiec i tak nie zrozumiesz

wielbie swoja prawdziwa postac do ktorej powroce po smierci i swoja dusze. cialo tymczasowe chyba jednak tez nienajgorsze skoro mam takie powodzenie, ze kiedys bylam singlem najdluzej dwa miesiace :)

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
pfahahahahhahahahaha, tia i braly cie tylko takie lyse, niskie i krzywe wymoczki, sama mowilas, ze nie bylas wybredna.

znam swoja wartosc mimo wszystko, ale nie lubie byc "sama", lubie miec u boku mezczyzne ktory mnie uwielbia i kocha taka jaka jestem...zreszta z wzajemnoscia.

nie sadze :) jeen byl bozyszczem nastoletnich gotek, kolejny muzyk i dobrze zarabiajacy wlwktronik zarazem, dlugo wlosy fajny... paru metali, dwoch zwyklych no i obecny moj postawny, inteligentny i wiele by pisac :) a przede wszystkim o duszy bogatej, co najistotniejsze.

Gość 12 skisło jest żałosniejsza
widzę ją tu pięć razy częściej niz reszte czarnych noł lajf na maxa

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
widocznie nie taki inteligentny, jezeli sie z toba umawia :D albo moze to on jest straaaaaaasznie zdesperowany :)

tak, on byl moj, wciaz piekny, idealny. czastke serca skradl mi na zawsze, az mam dreszcze tyle przeszlismy razem :) niesamowite... mozecie tylko pozazdroscic nocnym stworzeniom 🖐️

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
o fu, co za elf! takamalajedna, to nalezalo do noxi? o fu! czy to szczeka, czy miauczy, bo nie moge zidentyfikowac gatunku :D

wiesz ile dziewczyn na niego leci? makabra, nie moglam tego zniesc. wydzwanialy non stop, jak z nim mieszkalam to mnie to dobila i wrocilam do starych. pisaly, dzwonily, pisaly na mnie bzdury, tyle ich mial :(

Gość everveve
idzta spac oszolomy

Gość o fuuuuuuuuuuuuu
SRANG nie Sang, takiego to nawet kijem bym nie dotknela :D

u jego boku przyzylam prawdziwa magie, tu i na tym swiecie. za nic bym tego nie oddala, za nic. wspomnienia sa we mnie wciaz zywe, wiedz o tym moj byly kochanku

Chyba się ktoś naczytał Bractwa czarnego szkieletu czy innego wampirzego erotyka gdzie wampiry bzykają śmiertelników :D

ja mam dziś imprezowy nastrój :classic_cool: mam ochotę się zabawić, a nie spać, ale co zrobić. :D

akurat oboje jestesmy Wampirami, to jedyny Wampir z jakim bylam. Alek byl spirytysta. Reszta to ludzie, choc cmoze sie to zmienic w przypadku obecnego 🖐️