Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robson.......

Dziewczyny zauważacie już odpływ facetów od chęci do małżeństwa? Taki skutek

Polecane posty

Gość Robson.......

ma puszczalstwo dziewczyn. Same sobie zgotowałyście ten loos.

Gość Nie zauwazylam. Ja mojego
obecnego narzeczonego poznalam w ten sposob ze rozstalam sie z facetem. To byl kolega znajomego, nasza znajomosc rozpoczelismy od sexu. Widac zrobilam na nim takie wrazenie ze zaczal mnie szukac po Polsce, blagac, zebym zostala jego kobieta. No a teraz sie oswiadczyl. :) wiec chyba raczej odwrotnie, chyba ze jets sie brzydka i kiepska w lozku

Gość nie ważne jak ważne dlaczego
jak się wszystko ma przed to po co małżeństwo, zobacz ile rozwodów jest, na studiach znałem wiele par, które były po 8-9 lat, teraz po rozwodach albo w nieszczęśliwych związkach, lepiej się wyszumieć i dopiero później coś planować

jestem 25 letnim prawiczkiem i jakoś nie przejmuję się tym stanem. „Dobrze jest człowiekowi nie tykać się niewiasty. I jeszcze: „Kto nie ma żony, troszczy się o to, co Boże, jak by się Bogu podobać. A kto jest żonaty, troszczy się o rzeczy światowe, jak by się podobać żonie.

Gość A ja zauwazylam ze nie
przetrwały wszystkie te małżeństwa zawarte przed 26 rokiem zycia

Gość rzaezócha
ja mam syna 16 letniego i uczę go żeby nie wiazał sie z dziewczyną że tylko cięzki los sobie zwali na głowę bo przyczepi sie darmozjad i będzie wołać od niego kasy powiedziałam mu że jak sie nie ożeni do 26 rz to w nagrode kupie mu mieszkanie jakies małe ,tak zeby przyszła zona nie była włascicielką i radzę mu żeby żenił się ok 30 tski