Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z malymi cycuskami

panowie co myslicie o kobietach z malymi cycuskami AA-A?

Polecane posty

Gość z malymi cycuskami

?

dla mnie to wada, spora wada. wolę większe, da mnie C-DD to najlepszy przedział. oczywiście zależy jeszcze od jędrności

Gość pan dudek
że nie daj bóg taką spotkać:(

Dobra, wiem, że jestem nudna, ale nie ma czegoś takiego jak "cyc A". Bez obwodu literka nic nie znaczy 🖐️ A wracając do tematu, to mimo, że nie jestem facetem, się wypowiem :D Cyce to nie wszystko, to raz. Dwa, małe cycki mają swoje zalety (zarówno zdrowotne - nie obciążają tak kręgosłupa, jak i estetyczne - wyglądają bardziej elegancko). Mniejsze prawdopodobieńtwo, że szybko obwisną ;) Ale jak cyc zadbany i dobrze wyeksoponowany, to każdy dobry No i każdy lubi co innego, pamiętaj :)

ja sama mam male piersi i uwielbiam je:) bynajmniej za pare lat nie bede sięgać pępka

Gość z malymi cycuskami
wada?

Gość jajajaaiajajajaja
a B moze byc? bo ja mam

Gość krolowa jadwiga
biust jest dla kobiety najważniejszy kiedy nie ma nic więcej do zaoferowania :)

Gość z malymi cycuskami
Ci co sie zazekaja ze wola duze to sie pewnie wiaza z cyckami a nie z kobieta

małe też mogą być bardzo sexi :D w każdym razie to żaden powód do kompleksów:)

Gość z malymi cycuskami
jedna ma piegi, druga orli nos, a trzecia male cycki :D

Gość Zirytowana Zębowa Wróżka
Im większe tym dłuższe Ja mam C. Są w sam raz, nie za małe, nie za duże. Moja mama ma F i narzeka strasznie...

"Ci co sie zazekaja ze wola duze to sie pewnie wiaza z cyckami a nie z kobieta" zrozumcie laski że my jestesmy wzrokowcami. wy kobiety byście chciały abyśmy nie zwracali uwagi na ciało tylko na to jakie jesteście, docenili intelekt, poczucie humoru itp itd, ale fakty są takie że wygląd jest ważny i nam kobieta musi się fizycznie podobać. a wielkość i kształt piersi na ten fizyczny pociąg się składa podobnie jak twarz, brzuch czy pupa

Gość z malymi cycuskami
heheh :P spoko spoko ale laski moga miec brzydka twarz i duze cycki, albo ladna mila twarz i male cycki...

Gość Wiedźmak Plugawiec
Jeśli ma fajne zaokrąglone biodra, wąską talię i odstający tyłek to jak najbardziej.

oczywiście ze działa w dwie strony i oczywiście że cycki to nie wszystko. ale po prostu ja jako facet wolę większe piersi i nic na to nie poradzę. nie zamierzam się też tego wypierać.

Gość gghghghg
No te literki, to przecież guzik znaczą. 60D, to nie jest np duży biust. zreszta u szczupłej kobiety duży biust to rzadkość. a jak ktoś ma nadwagę, to co to za atrakcja- tłusty facet też ma cyc

Dareios, spoko, ja też lubię sobie popatrzeć na Beckhama i jego klatę, ale jak to mówią, miłość nie wybiera :P

Gość sranie ww baniee
A mój uwielbia się bawić moimi małymi cyckami w trakcie. Dostaje świra jak się wykręcam kiedy je pieści, bo są bardzo unerwione :)

Gość omczyk
Dla mnie najgorsze są A , silikony i obwisłe B , C , D , CZy E to nie ma dla mnie znaczenia //Nie lubie A bo to chłopięca klatka piersiowa

Gość 997 raticus simian 666
Cycki młode są do macania i ssania stworzone!

Szopenowa - ja twierdzę że faceci tez powinni dbać o wygląd i to cos poza uczesaniem się i ubraniem świeżej koszuli. Klatka Beckhama nie jest taka trudna do osiągnięcia, tylko trzeba chcieć

Gość z malymi cycuskami
pisalam kiedys z facetem... pisze ze jest przystojny mysle spoko zobaczymy patrze a tu jakis przecietniak, w dodatku z zakoladmi...

Na szczescie panowie mogą mieć jakieś preferencje co do biustu ale to nie ma wiekszego znaczenia. My kobiety to mamy dopiero problem jak facet ma małego penisa, bo on akurat musi się na cię przydać :D a biust u kobiet może być duży.lub mały, ale większego znaczenia i tak to nie ma

Gość aklohohlik
Ja najbardziej lubię rozmiary 60-70 B.