Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutal_lajf

Haha, oglądacie te obciachowe, biesiadne weselicha na Wedding.tv ?

Polecane posty

Gość brutal_lajf

ale jaja :D co ludzi skłania, żeby to wysyłać do tv?

Gość maksiiii
oglądam i zazdroszczę...

Gość brutal_lajf
czego zazdrościsz? Przecież to jakieś wesela ludzi bez gustu... Wiocha straszna.

Gość vdvfcjhdbvjhdbjhvbdj
Te wesela to maskara jakaś. Jeszcze jak oglądasz wesele znajomych i rodziny to jeszcze jeszcze. Ale gdy już oglądasz zupełnie obce wesela to już widać, że są beznadziejne i tandetne. Tandeta to: 1. Walca tańczony podczas pierwszego tańca, często wyuczony i sztuczny. :O 2. Podziękowania dla rodziców i te zapierające dech w piersiach przemówienia (dziękujemy,za to, że nas urodziłyście, cierpiałyście, gdy rodziłyście nas :P:P:P) Normalnie śmiech na sali:D 3. Tańczenie w kółeczko do piosenki "Cudownych rodziców mam". Płacz a potem teściowa to kurwa:O 4.Tańczenie przez gości poloneza na wzór "Pana Tadeusza" :O 5. Te cud miód filmy, jakaś nastrojowa piosenka w tle a tu nagłe łup i kapela na harmonii gra "oj dana dana..." 6. Wesela w drogich lokalach, pałacykach, zameczkach, gdzie wystrój nijak nie pasuje do typowego polskiego wesela. Na ścianach Śniadecki, Poniatowski a tu słychać "Tańczymy lambada, małego walczyka... i panowie łapią się za fiuty..":O Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

Gość ajsdbs
Zgadzam sie i dlatego u mnie nie będzie punktów od 2 do 5 i drugiej połowy 6

Gość brutal_lajf
Zgadzam się z tymi punktami :) Czy tak ciężko urządzić normalne wesele z klasą? My braliśmy ślub niecałe 2 lata temu, zaprosiliśmy 60 osób- bo wyszliśmy z założenia, że nie będziemy zapraszać piątej wody po kisielu, rodziny, z którą się prawie wcale nie znamy... Tylko bliska rodzina i bliscy przyjaciele. Nie było żadnego disco polo, żadnych dyskotekowych kul, czy orkiestry przygrywającej na akordeoniku :O Zespół grał klasyczne polskie przeboje rockowe i nie tylko, także zagraniczne. Dużo wydaliśmy na sam wystrój sali, ale uważam, że dzięki temu było magicznie, bez typowego kiczu rodem z wesela w remizie...

Gość ajsdbs
Cygańskie wesela też oglądam na TLC :D bo Wedding TV nie mam.

Gość vdvfcjhdbvjhdbjhvbdj
Chyba oglądałam wszystkie wesela na wedding.tv i chyba najbardziej podobało mi się wesele z 93 roku. Takie naturalne i prawdziwe. Teraz wszystkie sztuczne, tandetne i patetyczne, że aż się rzygać chce.

Gość brutal_lajf
hm, a ja mam wrażenie, że często na tych starszych były te wszystkie obciachowe oczepiny, straszna muzyka itp. Ale teraz nie lepiej :) Ja z tych, które do tej pory widziałam, może dwa uznałam za takie, które "ujdą".

Gość Elakonfacela
byłam w Anglii to tam mają normalne wesela. Normalny zespół, nie jakieś ludowe przyśpiewki, żadnych cudownych rodziców mam ani otrzęsin i innych tego typu bzdet. A w polsce to normalnie wiejskie dyskoteki w remizie.

Ja nie wiem gdzie widziałam cygańskie wesela ale to były niezłe jaja. Niby brzydkich kobiet nie ma ale cyganie z Irlandii udowodnili że jednak są Różowy kicz i okropny przepych...a małe dziewczynki poubierane jak prostytutki

Gość brutal_lajf
tych cygańskich nigdy nie widziałam :) teraz na wedding tv akurat leci jedyne chyba w miarę normalne wesele, poza paroma szczeólami to wszystko zklasą

Jaj oglądałam tamto to jak się te małe dziewczynki wypowiadaly ( mini sukienki, doczepiane włosy, pełen makijaż, a miały po 8 lat max) to za nimi jakiś mały chłopiec (na oko 5 lat) krzyczy : " hello bitches" ( czyli część dziwki) :D Kultura i klasa.

Gość brutal_lajf
hahaha, niezłe, masakra. Musze obejrzeć koniecznie :)