SeeTheSun 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Witam. Mam ogromny problem i dosłownie odchodzę od zmysłów. Cykle zazwyczaj mam 30-33 dniowe. Ostatnią miesiączkę miałam 29 listopada, wszystko było ok. 27 grudnia ( to był jakoś 29 dzień mojego cyklu ) współżyłam - najpierw bez zabezpieczenia ( wytrysk na zewnątrz, penisa wytraliśmy chusteczkami ) poźniej z prezerwatywą, z wytryskiem w środku ale z gumką było wszystko OK. W środku cyklu zazwyczaj mam plamienia, w tym cyklu na pewno też miałam - gdzieś czytałam o plamieniach okołoowulacyjnych ale nie wiem czy to jest akurat to, w kazdym bądź razie miałam taki ciągnący się śluz troszkę podbarwiony na brązowo. W dniu w którym współżylam śluz był biały i nieciągnący się ( mam nadzieje że niepłodny ) i myślałam że spokojnie dostane okresu, a tu dzisiaj już 7 i okresu dalej nie ma. Martwie się bardzo... Jak myślicie czy jest spore prawdopodobieństwo ciąży? Próbowałam gorących kąpieli, piłam czarną malwę, jestem bardzo zestresowana. Lekko pobolewają mnie piersi, czasem na dole czuje takie lekki skurcze ale to rzadkko ( 2 razy na dzień ) kilka razy myślałam że już mam okres a tu dalej biały śluz. Proszę o jakąś opinie bo sama nie wiem co mam robić. Z tego całego stresu od wczoraj ciągle czuję ścisk w żołądku. Zamierzam do wtorku poczekać ( 2 tyg od stosunku ) i zrobić test. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach