Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 168/70

Wspomagajmy sie (168/70kg) kto ze mna???

Polecane posty

Gość 168/70

mam 36 lat, 168 cm i 70 kg wagi, 2 lata temu wazylam 56 kg i do chwili obecnej utylam az tyle, zle sie czuje z tym bo nigdy tyle nie wazylam, ale tez zauwazylam ze jem 3 razy wiecej i to chyba moj najwiekszy problem, mialam kiedys inne nawyki zywieniowe, chude zupy, zero majonezow itp. chipsow, czekoladek a teraz...szkoda gadac, moze ktos chce ze mna sprobowac odrzucic te wszystkie kaloryczne rzeczy....

widzę , że coś podobnego do mojego wątka tyle, że ja jestem po porodzie już 8 miesięcy.. mam wzrost 178cm i wagę 80 kg. przed ciąża ważyłam 69kg i tego chce dokonać do Wakacji !! ;) zapraszam na mój wątek..

Hej, ja się chętnie dołączę, też niedawno skończyłam 36 lat, ważę 72 przy 167 cm. Chciałabym dobić do 60 kg, chociaż po cichu mi się marzy 57, takie miałam postanowienie 1,5 roku temu, kiedy startowałam z wagą 87 kg. Wtedy zaczęłam od dukana, przez 3 miesiące schudłam 9kg, potem przerwałam dietę ze względów finansowych, ale wagę utrzymałam. W ubiegłym roku pod koniec listopada stwierdziłam, że czas dalej chudnąć. Wypróbowałam kilka diet :), zeszłam na 70kg, ale przez święta 2 kg przybyło:( Teraz testuję dietę dobrych kalorii, na razie efektów nie widać, bo to dopiero 3 dzień. Na moim topiku prawie nikt się nie udziela, więc spróbuję z wami.

Witaj Agnissia zapraszam na mój wątek ;) Masz dzieci jakieś ?? Bo mi kg przybyły po porodzie a ważyłam kiedyś 69 kg............ Powiem Ci że widać że masz mobilizację i silną wolę bardzo dobrze

Motywację to może i mam, ale z tą silną wolą to różnie bywa. Tzn ja mało asertywna jestem, bo jak mnie ciasto na talerzyku prosi " zjedz mnie, zjedz mnie" to czasem ciężko mi odmówić:) Dlatego dziś resztki ciast wyrzuciłam.

no widzisz hehe, a masz jakieś dziecii bo nie odpowiedziałaś?? :PP ja też jak placek w domu jest lub jestem w galerii to się nie mogę powstrzymać.. hehe

onaksiezniczka ja kiedyś byłam na dukanie, mam książki w formie e-booka, gdybyś potrzebowała rady to pytaj.