Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

illayla

pomocy! muszę schudnąć do Wakacji!

Polecane posty

Dziewczyny jestem pewna że to kolejny wątek do którego się przyłączy mnóstwo osób mam nadzieję, że razem pokonamy to co chcemy osiągnąć i może nawiążemy jakieś koleżeńskie relacje Chętnie zapraszam. A więc chodzi o to, że minęło 8miesięcy od mojego porodu, ćwiczyłam na początku jak już mogłam bo miałam cesarkę więc nie mogłam od razu.. potem zaczęłam zażywać tabletki anty Yasminella 2blistry czyli 2miesiące nie przytyłam ani kg a schodziłam nawet z wagi bo potem zrobiłam sobie dięte kopenhaską przy czym przy 4 dniu padłam bo wracałam ze spaceru z mała i poprostuu mi się słabo zrobiło, potem zaczęłam Cilest 4opakowania przy czym nie wspomnę o skutkach ubocznych po prostu chodze od lekarza do lekarza, ale to nie ten temat. Teraz zaczęłam Kontracept i moim postanowieniem noworocznym było rzucić papierosy i zacząć dbać aby na wakacje mieć wagę 69kg ! teraz warzę 80 to naprawdę dużo ale przy wzrośnie 178cm.. chcę ważyć tyle ile ważyłam przed ciąża.. Bardzo zależy mi na tym by czuć się przy swoim partnerze atrakcyjnie, mimo że on absolutnie nie pokazuje by go moje ciało obrzydzało czy coś kocha mnie taką jaką jestem, ale chce zrobić to dla siebie i w te wakacje czuć się fantastycznie na plaży ! szkoda, że w stroju jedno częściowym bo brzuszek to mam zmasakrowany przez rozstępy ale masuję sobie sposobem bańkami chińskimi i naprawdę widać efekty mam nadzieję, że ktoś się dołaczy! i razem stworzymy miły i ciepły klimatt na tym Foruum Czekam na odpowiedzi dodam , że jestem zTarnowa więc jakby się ktoś znalazł również było by wspaniale

mi udalo sie od marca do lipca prawie 20 kg schudnac dzieki diecie 1200 kalorii + cwiczenia zadne inne diety nie skutkowaly albo bylo po nich big jojo

Gość BeBeauty81
Ja od jutra zaczynam dietę kapuścianą. Dwa lata temu schudłam na niej 5 kg w tydzień a potem stosując ŻM zgubiłam kolejne 10kg. W ciąży mało przybrałam na wadze i po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą, ale jak wróciłam do pracy to nie dbałam o to co jem i na efekty nie trzeba było długo czekać.

Gość dfghjdfghjkdfghjk
jak to tak mozna no na spoko sie usmialam no jakze ha ha ha ha ha no glupich ludzi co zra duze porcje a potem zakladaja topiki o dietach z ktorych mozna przytyc no to nie brakuje i zarcia i glupoty http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

Gość lost end post
ja sie dolacze :) mam do zrzucenia okolo 6 kg a chcialabym z 10 :p 164/61 kg

ok juz jestem czarnulka :p moja pieta achillesowa sa wszelkie slodkosc :( fajnie ze zalozylas ten temat bo samej to ciezko sie zmobilizowac a tez ccialam od jutra startowac :p

Schdłam po ciąży dzieki diecie od 600 - 1000 kcal dzienie wzbogaconej jajkami ... + ćwieczenia tj. 200 brzuszków 30 min. aerobic spacer z dzieckiem !! :) bez efektu jojo.... Dzięki temu waże teraz mniej niż przed ciąża, mam płaski brzuch...

Gość llllmm7777awa
dołączy ktoś?????

Illayla, ja jestem z Tarnowa:) i właśnie niedawno postanowiłam,że już czas zabrać się za siebie. Od porodu minęło 6 miesięcy, zaraz po cc straciłam kilka kg, ale potem zaczęłam znowu przybierać na wadze. Nocne karmienia dzieci zwykle kończyły się nagłym apatytem by także coś przekąsić... Teraz w nocy dzieci śpią, ja już nie podjadam, ale kg same nie uciekną :) Chciałabym zrzucić do wakacji 10 kg. I w końcu zmieścić się w ciuchy sprzed ciąży

Gość Gruba mama co nic nie chudnie
Hej:) Ja tez biorę się za dietę.W ciazy przytylam 40 kg.Waze 100 kg i chce schudnać. Zaraz poczytam o dietach poki mały śpi.Wybiorę jakąś najbardziej odpowiednia dla mnie:)

Gość pompidur
ja też 35 kg na plusie:( i ważę 105 :(

Też jestem z Tarnowa? A Wy gdzie mieszkacie dziewczynki w Tarnowie?:-) Ja też chciałabym schudnąć, ale jak tu przejść na dietę gdy się karmi piersią:-(

Hej witajcie ja już jestem na diecie od nowego roku. Tez musze schudnąc do wakacji jakies 10 kg. Przede wszystkim ciwcze rowerek stacjonarny, brzuszki do tego dieta. w zasadzie nie korzystam z diet z internetu bo nie dla mnie sa nie lubie jesc tego co ktos nakazuje. Mam sprawdzoną dzieki ktorej przed slubem schudlam 12 kg . Nie jadam chleba tylko Wasę , nie jem ziemniakow wiadomo slodyczy tylko woda mineralna zadnych fat foodow , do tego nie smazone a gotowane na parze , duzo warzyw i owocow, Nie jestem glodna jem 5 razy na dzien ale po troszku. Np na sniadanie jem plasterek szynki plus plasterek sera zoltego i do tego pomidor lub ogorek bez chleba i jestem syta. Na razie o 1 stycznia jest minus 2 kg na koncie.

Na obiad np filet z kurczaka lub udko gotowane na parze plus warzywa na parze brokul,marchewka kalafiora jest duze pole manewru.

no w końcu coś się ruszyło z tym topikiem :) nawet go "zgubiłam" przez chwilę ;) u mnie 0,5 kg na minusie. Jestem zadowolona. Mniej jem. Malutko słodyczy i jest efekt :)

Gość juścijuści
ja 2 tyg po porodzie i karmienia piersia schudlam 10 kg i nie umialam chodzic bo trudno mi bylo utrzymac równowage teraz juz do siebie doszlam po 6m i dalej chce na spokojnie schudnac ale tylko w partiach pupy i ud i jak to zrobic?

nie jadaj w ogóle slodyczy wiem cięzko samma kocham słodycze ale powiedziałam nie i koniec i nie jem ich anwet w małych ilościach. A miałam nie raz możliwosc bo to jak goście przyjada wiadomo ciasto itp itd ale nie to nie. Nalałam sobie wody mineralnej ich ugościłam i jest ok:). Pomimo że chleb piekę sama tez nie jadam i jest pelnoziarnisty na zakwasie ale nie uparłam się i koniec. W sierpniu mamy wesele przyjaciela i chcę wyglądac ładnie a wiem ze potrafie to zrobic.

Gość juścijuści
a kawa pomaga w odchudzaniu? bo ja baaardzo lubie kawe-chodzi mi o smak nie slodze oczywiscie i zastanawiam sie czy nie kupic steppera bo tylko tylek i uda mi sie nie podobaja ale nie chce tez miec jak kon umiesnionych tylko szczuplejsze oraz musze miec przy cwiczeniach oko na dziecko bo to maly diabelek

Niestety co do kawy się nie wypowiem. Bo nie piję w ogóle. Nie lubię po prostu.

Gość juścijuści
eh juz dodalam nowe tematy z zapytaniem o orbitrek i stepper i chyba nikt nie cwiczy.....:)

Mammi, ja mieszkam na Zielonym Tak, takie maleńkie były mohje chłopaki, bo cc miałam w 29 tyg Przy karmieniu piersią to raczej dieta odpada, ale jak karmisz to i tak schudniesz. W necie trafiłam na reklamę fitness dla mam z dziećmi od 3 miesiąca, ale niestety z dwójką nie dam rady ćwiczć Imili - podziwiam, że potrafisz jeść w taki sposób, mi ciężko odmówić sobie czegoś smażonego. Chba muszę zrobić rewolucję w lodówce :)

Wiesz co jestem zawzięta..nie powiem ze do sierpnia się nie zdarzy bym nie zjadła nic smażonego ale jak już to będzie u rodziców na obiedzie udko czy kotlet schabowy ale zawsze bez ziemniaków. W domu robię sobie wszystko na parze. Ziamniaki jedynie dla męża i synka:) który po przedszkolu zawsze glodny wraca:)

Gość do basiunia
200 brzuszkow??to na pewno je zle robilas. Takich prawdziwych brzuszkow to zrobisz gora 20,jak nie mniej

z tym się zgodzę prawdziwych brzuszków nie da rady zrobic 200.. nie ma szans. jak chodziłam na siłownie zostałam nauczona brzuszków z prawdziwego zdarzenia i robi się ich 3 serie po ok20-30 brzuszków.. i uwierz mięsnie wysiadają boli strasznie