Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość przerażonaaxD

Nieprzewidziany Skutek.

Polecane posty

Gość przerażonaaxD

Witam. Mam okropne rozstępy , ponieważ ważyłam 93 kg przy 165 cm i moja skóra niestety jest jaka jest i powstały okropne blizny. Wkońcu wybrałam się do lekarza i zaproponował mi zabieg laserem . Zapewniał , że po miesiacu nie bedzie śladu po laserze. Dziekuje Bogu za to że zrobił mi na próbe tylko cześć brzucha . Nie dość że zrobił mi w innym miejscu , niż dostalam znieczulenie i póżniej nie mogłam wytrzymac tak mnie szczypało. Zapewniał mnie żebym sie nie martwiła bo to bedzie wyglądało jakby mi skóra schodziła. No okey , wyglądało to strasznie . Nie moglam nigdzie wyjść bo rana przyklejała mi się do bluzki i miałam plamy na ubraniach . Wiec założyłam opatrunek . Ktory póżniej nie mogłam oderwać bo mi przylegał to rany. To najgorsze jest to że mineło Pół Roku , a ja nadal mam czerwony prostokąt na środku brzucha i nie wiem dlaczego mi to nie znikneło. Czekam cierpliwie , ale nic to nie daje. A rozstepy jakie były takie są . Dziewczyny Odradzam zabiegi laserem w Radomiu na rozstępy ! .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować