Gość przerażonaaxD Napisano Styczeń 8, 2012 Witam. Mam okropne rozstępy , ponieważ ważyłam 93 kg przy 165 cm i moja skóra niestety jest jaka jest i powstały okropne blizny. Wkońcu wybrałam się do lekarza i zaproponował mi zabieg laserem . Zapewniał , że po miesiacu nie bedzie śladu po laserze. Dziekuje Bogu za to że zrobił mi na próbe tylko cześć brzucha . Nie dość że zrobił mi w innym miejscu , niż dostalam znieczulenie i póżniej nie mogłam wytrzymac tak mnie szczypało. Zapewniał mnie żebym sie nie martwiła bo to bedzie wyglądało jakby mi skóra schodziła. No okey , wyglądało to strasznie . Nie moglam nigdzie wyjść bo rana przyklejała mi się do bluzki i miałam plamy na ubraniach . Wiec założyłam opatrunek . Ktory póżniej nie mogłam oderwać bo mi przylegał to rany. To najgorsze jest to że mineło Pół Roku , a ja nadal mam czerwony prostokąt na środku brzucha i nie wiem dlaczego mi to nie znikneło. Czekam cierpliwie , ale nic to nie daje. A rozstepy jakie były takie są . Dziewczyny Odradzam zabiegi laserem w Radomiu na rozstępy ! . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach