Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im not frozen...

Nie wiem gdzie pisać. Wieczór Kawalerski zmienił moje życie...

Polecane posty

Gość im not frozen...

nie wiem czy pisać tu czy w dziale uczuciowy. NIe napiszę o sobie za dużo szczegółów, nie chcę być rozpoznany. W piątek mialem wieczór... Moją dziewczyne, narzeczoną a także przyszlą żonę znałem już naprawdę długo. W czasie wieczoru poznałem pewną dziewczynę. Nie jakąś tancerkę czy striptizerkę, spotkałem ją na ulicy, bylem pijany a czy ona to nie wiem... Nie wiem co mam robić...

Gość aura termorra
no i ? spotkałeś i co? podoba ci sie, spedziliście razem noc? myślę, że to stres przed ślubem, trochę ci odbija z powodu nowego etapu

Gość im not frozen...
Wiem, teraz jak piszę i czytam sam siebie to przychodzi mi na myśl 'co to za kretyn był z laską 11 lat a teraz jeden wieczór i inna" ? i sie waham...coś ze mną nie tak

Gość im not frozen...
Nie przespałem się z nią, nie całowalem...do niczego nie doszło..spędzilismy kilka godzin razem, nie wiem chyba coś do niej poczulem. O ile coś takiego jest możliwe

Gość acceronium
bzdura! jak kochasz swoją przyszłą żonę to przestań o tamtej myśleć, to nic nie znaczy, w zyciu nie jest jak w filmie

Gość im not frozen...
Nie wiem może to jakaś próba nie wiem co... Lubie dziewczyny, przyznam nie do końca bylem wierny mojej...Ale przetrwaliśmy wszystko. A dziewczyna którą poznałem...jest jak ze snu, taka nierealna, może nieidealna, ale marzenie niemal każdego faceta...

Gość a masz
z nia teraz kontakt?nr.tel.??

Gość OHMG1
zauroczenie mój drogi :-P zauroczyła Cię na nowa dziewczyna :-P a kiedy ślub?

Gość mexicanna ddd
facet z powodu popijawy i jakiejs spotkanej laski zastanawia się, co robić?...dobre, widziałeś tę drugą na trzeźwo? jak znam życie, zobaczysz i ci przejdzie

Gość i znowu to samo
jak byłeś pijany to nic dziwnego, ze Ci się spodobała i była taka....nierealna :D

Gość im not frozen...
Wróciłem do siebie (bo nie mieszkamy razem) jakieś 9 godzin temu przespałem się, ale krótko bo meczy mnie ta sprawa, poradziłbym sie kogoś, ale moi koledzy niektórzy są nadal nietrzeźwi, na kacu, śpią...a może zwyczajnie balbym sie im to opowiedziec, dlatego piszę tu.

Gość kawiarenkaa
czyżbyś to był ty .......mój facet miał kawalerski :-( wczoraj...

Gość im not frozen...
Ślub za tydzień... Nie wiem czy moją kocham czy to przyzwyczajenie, a ta druga...mówię wiele dziewczyn poznawałem, zdradzałem moją narzeczoną, ale jak tą poznałem to nawet nie miałem ochoty jej przelecieć...Dziwne to...chciałem z nią spędzić jak najwięcej czasu

Gość obie nogi 29
kolejna łajza:( kobiety uważajcie na takich kolesi, po prostu bzyknie tę drugą a potem będzie żył długo i raczej nieszcześliwie z żoną

Gość też bym ci nie uwierzyła
podobno dziewczyna z każdym wypitym kieliszkiem jest ładniejsza:P więc nic dziwnego że ci się podobała:P

Gość im not frozen...
Mam kontakt do niej, ale sie narazie nie odzywam, do mojej też nie pisałem ani nie dzwoniłem. Stoje na rozdrożu nie wiem co myslec w co wierzyć

Gość im not frozen...
No nie chodzi o urodę. Mówię, nie była jakąś seks bombą, aż tak pijany żeby gadać np z transwestytą to nie byłem, zwykła dziewczyna, ładna...ale miała to coś (chyba)

Gość trelemoreleeeee
taaaa.na pierwszym spotkaniu idealna. a to ze do wspolnego zycia sie nie nadaje to niewazne? najlepiej zostaw narzeczona lec do tamtej ktora ci sie wydaje taka idealna a po tygodniu bedziesz zalowal. i bedzie za pozno

Gość im not frozen...
Czy ktoś - również kobiety- był w takiej sytuacji lub podobnej? Zastanawiam sie czy jest sens brać ślub, może to był znak, że pojawi się ktoś kto poruszy moje serce?

daj sobie spokój ze ślubem.przynajmniej twoje ewentualna przyszła nie będzie miała spieprzonego przez ciebie życia bo będziesz ją zdradzał.jakoś nie uwierzę że narzeczoną zdradzałeś ale żony już nie będziesz:P

Gość znudzone dziecie kapitalizmu
Wspolczuje Twojej przyszlej (?) zonie. Po co sie zenisz, jesli jej nie kochasz? A gdybys spotkal milosc swojego zycia, to ozenilbys sie bez problemu i nie mialbys problemow z wiernoscia?

Gość im not frozen...
To nie tak,że chcę lecieć do tamtej, po prostu może mój związek to jednak nie to? Poza tym jak bym je porównał..to zupełnie dwa rózne typy dziewczyn/kobiet...jedna niby zła, ale w głebi chyba dobra, szczera niesamowicie, druga dobra, ale troche nudna, bez pasji, ambicji...

Gość boze co za plant jakis
w leb sie stuknij, moze ci przejdzie

Gość moim zdanim dobrze kombinujesz
zastanawiając sie po co brać slub. nie bierz skoro nie jesteś pewnien na 200 %. slub trwa krótką chwile a rozwód długo bardzo długo.

moim zdaniem ty nie chcesz się żenić i szukasz pretekstu

Gość im not frozen...
Miałem nadzieje,że z obrączką nie bede już budził tyle uczuć u kobiet. Może po ślubie byłoby łatwiej... Nie wiem jak z tą wiernością, ale to chyba żaden facet nie umie być na 100% wierny...U mnie to nie byl jakiś seks z każdą napotkaną, raczej romanse,flirty

Gość blue ivy
A może wydała Ci się taka idealna bo byłeś pijany a wtedy inaczej,bardziej emocjonalnie podchodzi się do spraw damsko męskich?

Gość i znowu to samo
tak to jest jak się myśłi hujem :O po cholerę z nią jesteś jak zdradzasz\? po co ci to, nie lepiej żyć w wolności i bzykać co się chce? zastanow się co robisz :O