Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im not frozen...

Nie wiem gdzie pisać. Wieczór Kawalerski zmienił moje życie...

Polecane posty

Gość anna....1234....
jestem zalamana rozumowaniem slowa "zdrada" !cyt."wlozylem kilka razy..."czy to sa oszczednosci, ktore ktos wklada do skarbonki...!?chcesz szalec to szalej, ale nie srawdzaj na przypadkowych dziewczynach, ktore oszukujesz od poczatku(powiedziales, ze to byl kawalerski kolegi), jak bardzo JEDNAK kochasz swoja narzeczona serdecznie wspolczuje twojej dziewczynie-narzeczonej skoro nie jestes pewien czy ja kochasz,czy jest to przyzwyczajenie to po co sie wiazac, oszukiwac, zdradzac... a zaufanie? mimo to,zycze Wam pomyslnosci a Tobie wiecej przemyslanych decyzji

Gość im not frozen...
ale ja juz wiem ze ja kocham i tylko to sie liczy. po co mam jej mowic? przeciez to nie byla zdrada emocjonalna wazne ze ja kocham a ona kocha mnie

Gość karola152
autorze... czytalam ostatnie twoje posty z nadzieja ze to podszyw ale chyba jednak nie. za kazdym razem jak bedziesz mial watpliwosci co czujesz do swej partnerki to wsadzisz fiutka w inna dziure i bedziesz juz wiedzial??? dla mnie jestes jeszcze bachorem

Gość im not frozen...
bachor to niechciane dziecko, a mnie rodzice bardzo chcieli, wiec wybacz tepa strzalo ale odsylam cie do slownika

Gość karola152
chyba pomylilo ci sie z bekartem ;D ;D ;D

Gość paulaaaa_24
przeraziłam się czytajac komentarze "Pana mlodego"....moj slub jest w kwietniu, nie wyobrazam sobie zycia z moim narzeczonym a pozniej mezem po czyms takim. jestes zwyklym gnojem...wspolczuje tej dziewczynie...

Gość im not frozen...
dziewczyno takie jest zycie zpytaj twojego czy nigdy nie kochal sie z inna? to normalne

Gość im not frozen...
bekart to z lewego loza idiotko

Gość gfjhytuy7iu
Mam znajomego który był z dziewczyną 9 lat i mieli wziąć ślub i tak samo poznał kobiete ale uwaga w przed dzień ślubu kiedy pił sobie ostatnie piwko z kumplem w wolności i co? po pijaku powiedział żeby ten kumpel odwołał ślub bo zakochał się w tej nowej. ten kumpel myślał że jest pijany i mu przejdzie, na drugi dzień jednak, po wytrzeźwieniu przyszły niedoszły mąż odwołał ślub. Teraz jest już 5 lat po ślubie z poznaną tamtej nocy dziewczyną i nie żałuje.

Gość im not frozen...
mam nadzieje ze beda miec chore dziecii!! dzien przed odwolac? biedna dzieczyna