Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja27 czy ona ULEGNIE

czy mam szanse na SEKS z nią??? co myślicie???

Polecane posty

Gość ja 27 czy ona ULEGNIE
Czarnooka dziekuje za Twoje wypowiedzi. Nie przyjdzie do mnie chyba. Moze uda sie jakis calus w pracy, czas pokaze... Nie wiem czy poszlaby na calosc od razu, mysle ze nie ale jak pisalem moge ja zachecic, rozbudzic poprzez pocalunki i pieszczoty ehh

Gość Nocny pukacz
Ale z ciebie perfidny chooj!

Gość Kochliwy_Viking
Pierdole... Od dziś zakłądam KeyLoggera na PC i kontroluje sobie co jakiś czas co pisze moja babka na meilu/gg/nk.pl/fotka.pl A tobie powiem tak...Wpierdalanie sie komuś w związek... ojjjjj nieładnie...Chce żebyś wiedział iż twój proceder będzie uprawiany dopóki,dopóty jeden z mężów Ci nie dorwie a wierz mi takie historie różnie sie kończą....Ciebie Ciągnie do niej tylko seksualnie... Oni je kochają,mają z nimi dzieci znam dwie historie keidy kobieta zdradziła faceta...znam osobiście te kobiety i tych mężczyzn... Jedna skończyła sie tragiczne dla faceta...nie żyje... A drugi ma płaconą rentę do końća życia...bo nie widzi na jedno oko... Potrafisz zmierzyć sie z czymś takim...że za chwilke przyjemności przypłacisz zdrowiem ??

Gość goodmen
matko z taką xxx nie bardzoo jesli ona ma 31 lat a Ty się zabierasz "czy ona by chciala" .. :D zazwyczaj panie po 30tce (zwlaszcza ze ma nudnego meza) marzą o ostrym pozamałzenskim seksie a z tego co czytam spuścisz siędotykając cyca.. trenuj ! pocwicz bycie facetem..

Gość czarnooka27
ja tu bardziej widzę problem, że ona ma dziecko... poza tym- my często dużo gadamy i fantazjujemy, jak przychodzi co do czego to mało która się odważy ;)

Gość juz mówiłem
ja zrobiłbym z toba zupełnie to samo...po co ci zwiazek skoro kutasa na wodzy nie umiesz utrzymac?dorosnij najpierw chłopczyku do zwiazku,a potem go tworz bo poki co nic z tego...

Gość truuuuuu
heh,własnie, skad sie biora tacy debile??/////