Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seksapil - to nasza broń kobieca? - Czyli słów kilka o manipulowaniu mężczyznami

Polecane posty

Heheh:) Każda kobieta, która jest świadoma swojej atrakcyjności wykorzysta ją nie raz nie dwa. Chyba, że należy ona do najbardziej uczciwych i zamiast głupiego uśmieszku woli dostać kwitek do zapłaty. Sexowny, ale elegancki strój na rozmowe kwalifikacyjną baardzo pomaga. Kobieta powinna byc kobietą i umieć swoje atuty wykorzystywać :) Głupia tzw gadka szmatka i Panowie tańczą jak kobietką im zagra:) Czy się brzydzimy? Nieee..to raczej premedytacja...

dojrzałe kobiety rzadko kiedy czują skrzywdzenie ale tej formacji coraz mniej na świecie :classic_cool:

i na pewno nie facet jest tego powodem :D:D

Gość
Ja nigdy w ten sposób nie zrobiłam ani nie zrobię

JakasMadam a jestes samotna czy masz faceta?:classic_cool:

v34 ale dojrzałe kobiety wykorzystują mężczyzn w sposób który powoduje że człowiek nawet wiedząc że manipulują chce dać się wykorzystać ;) I robią to z niezaprzeczalnym stylem klasą. A nie ordynarnym wywaleniem cycków pokazaniem nogi prawie do kroku i głupawym uśmieszkiem.

Gość
V34 jestem samotna

pewnie dlatego jestes samotna:) brak seksapilu.. :D

Gość Perfidny manipulator
Jakaś Madam, a nie chciałaś na odwrót. Żeby Ci jakiś facet tak zawrócił w głowie, żebyś z dziką przyjemnością robiła wszystko, czego zażąda? Bez wykorzystywania. Po prostu dla dzikiej rozkoszy bycia dla Niego.

Gość
Pewnie że tak , tylko na takiego jeszcze nie trafiłam

Gość
To sie mylisz QbQ

Mysliciel zgadzam się z Tobą. One po prostu wiedzą czego chcą, i jak to uzyskać. Ale są też perfidne świnie, które zaprzegają cały niedozwolony arsenał środków od grania na ambicji, przez naciskanie na ego mężczyzny, czy ciągnięcie za struny poniżenia. A tego ja nie noszę i mam ochotę zniszczyć babę, a nie tańczyć.

Kobieta powinna być kobietą na 100%:) wykorzystywać to co nam natura dała:) a nie unikać jak ognia.

Gość
QbQ do pewnego czasu

Kazda kobieta ma w sobie sexappeal ale nie kazda potrafi nim emanowac i wykorzystywac ;)

Kobieta dojrzała hmm;) ale młode kobietki dojdą do takiej wprawy po latach, także panowie troszke cierpliwości i wyrozumiałości;)

Gość a jak się nie chce być kobiecą
to co?

"Do pewnego czasu" a pozniej kobieta staje sie mezczyzna:D?

Madam. No to chyba mamy chyba morał tego wątku!. Że i my meżczyźni i Wy kobiety lubimy być manipulowani, sterowani i bzykani :) I oddajemy/oddajecie się Wam/nam z rozkoszą.

Zmiana płci:) mężczyzna powinien być męski a kobieta kobieca. Tak świat jest skonstruowany.

Gość
Nie QbQ Tylko na tem seksapile mozna sie przejechać tzn. chodzi mi o gwałt

Jeśli się przejechałaś to przykro mi:) ale nie myl sexapilu z wyuzadnym wyglądem. ;)

Gość świat jest skonstruowany
debilnie w takim razie ja dziękuję, postoję. nikt mi nie będzie narzucał wzorców zachowań 🖐️

Madam to trzeba "strzelać" seksapilem do wybranego celu a nie na ślepo. Wtedy gwałt ci nie grozi. Co najwyżej trafiony cel przeleci Cię na Twoje życzenie i ku obopólnej przyjemności.

Gość
To nie o to chodzi , bo nikogo nie musisz strzelać oczkami a nie wiesz co Cię czeka za rogiem jak idziesz ulicą

chodzi mi o to ze o ile młode dziewczyny latwo jest zmanipulowac o tyle z kjobietą perfidny maniuplator mógłby miec odwrotny problem :D:D

Jakaś Madam:) czy Ty może należysz do kobiet w golfie i spodniczce do kostek:) oczywiście Cie nie obrażając to coś w tych Twoich wypowiedziach jest niepokojącego...

QbQ jest tylko różnica między wykorzystywać a wykorzystywać. Jak kobieta robi z siebie tani gratis do towaru który sprzedaje to jest dla mnie żałosna. Perfidny świnie to się do chlewa wygania ;) co by smrodu nie robiły.

[zgłoś do usunięcia] Jakaś Madam:) To nie o to chodzi , bo nikogo nie musisz strzelać oczkami a nie wiesz co Cię czeka za rogiem jak idziesz ulicą jesli uwazasz ze facet poleci na twoją powściągliwość to albo jestes młoda albo naiwna :classic_cool: no chyba ze go wyszarpniesz z seminarium choc raczej dla rozpusty zarzucają powołanie :D:D