Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

mereszka trzymam kciuki zatem :) Isia coś w tym jest co napisałaś, kurcze im bardziej się spinamy tym bardziej nie wychodzi..... ja teraz wmawiam sobie, że lzuuję totalnie, bo chcę za 3 miesiące jechać na wakacje i gdym była w ciąży to szlak trafi moje plany wakacyjne. Ale chyba sama przed sobą udaję, że odpuszczam licząc, że mój organizm się na to nabierze i w ferworze tego luzu zaliczę wpadkę , o której piszesz :) śmieszne, to trochę, ale tak to sobie wykombinowałam hihihi :)

Gość mereszka
paula___ Też sobie tak wmawiałam. Bo w sierpniu drużbuje, więc nie bardzo, żebym teraz zaszła w ciążę. Ale tak się nie da. Oszukujemy same siebie ;) Jutro termin @. Mam nadzieje, że u mnie nie zawita. Ale jak nie zawita to niewiem czy jeszcze czekać z jeden dzień z testem w razie czego, bo być może, że się opoźni....Sama niewiem. Coś ostatnio cichutko tutaj na forum ;(

Gość mereszka
Fajnie jakby @ nie przyszła.... Miałabym najlepszy prezent na pierwsza rocznice ślubu., która jest 23 czerwca. I od razu na urodziny, bo są 20 czerwca.

Mereszka oby, ją właśnie miałam taki prezent, tydzień temu miałam pierwsza rocznicę ślubu :)

hej. pisalam wczesniej ale cos mi nie wkleilo.. mereszka trzymam kciuki:-D ja mam termin w niedziele i chyba nie kupie testu bo szkoda kasy.poprostu w sobote i niedziele zmierze sobie tempke.jesli bedzie ponizej 36.7 to znaczy ze @ za rogiem

mereszka masz racje same siebie oszukujemy, jaki problem spowodowałaby ciąża w Twoim drużbowaniu? Nawet jak masz już kieckę to to sierpnia brzuch by Ci nie urósł, jedynie nie mogłabyś wypić za zdrowie młodych. Ja też plany wakacyjne mogę trochę zmienić i zrezygnować z trudnych wspinaczek na rzecz łatwiejszych przejść, w końcu ciąża tonie choroba :) Mogę próbować się wyluzować, ale sam fakt zaglądania tu świadczy, że jest inaczej. Nie wiem jak u Was, ale u mnie pogoda do bani, gdzie jest wiosna!! Przy tej aurze można popaść w depresję, ciemno,zimno i mokro....

Gość mereszka
@ jeszcze nie przyszła, ale coś mi się wydaje, że jutro się pojawi, bo mam trochę brązowego śluzu;( I mnie brzuch pobolewa ;( Ale dobra bądźmy dobrej myśli ;) Co do drużbowania. Myślałam, że nie można drużbować jak się jest w ciąży....

Gość maagda123
Witam staraczki:) Powiedzcie mi czy któraś z Was stosowała Oeparol?? Ja właśnie w tym cyklu zaczęłam go brać, bo mam wrażenie że mam bardzo mało tego śluzu płodnego, przynajmniej nie widać go na zewnątrz:/ Tylko nie wiem czy faktycznie działa? Miałyście jakieś skutki uboczne stosowania tego leku? Bo ja czuje się trochę osłabiona podczas tej @, chociaż domyślam się że to nie od wiesiołka. Nie wiem już czego mam się chwytać, żeby w końcu się udało:((

magda ja bralm i mi pomogl na sluz ale za to malam mega bolesne i obfite @

magda ja bralm i mi pomogl na sluz ale za to malam mega bolesne i obfite @

Cześć dziewczyny :) no pogoda jest okropna zero pozytywnego nastawienia :) wiecie co mój facet wczoraj wykonał. Jak miał świadomosć tego że zaczyna sie sarać to podczas przytulanek nie było finiszu. No normalnie parodia tak sie chłop przejoł :D

Gość mereszka
Dzisiaj powinna przyjść @. Narazie jej nie ma. Nie mam zadnego śluzu. Wczoraj troche i dzisiaj rano, ale bardzo malutko było brązowego śluzu. Można powiedzieć, że prawie wcale. Pobolewa mnie brzuch na samym dole. Mierzyłam temperature, ale w ciągu dnia (o 13.00)byłą 37,2 więc niewiem co to oznacza. Powiedzcie mi...... A wogóle jaka jest temperatura przed okresem??

Mereszka to wygląda na to że na 99% możemy Ci już gratulować :) Ponoć w początkowej fazie ciąży temp. jest troszkę podwyższona więc to chyba bardzo dobry objaw :) a powiedz mi czy zawsze miesiączki miałaś regularne ?

Gość mereszka
ISIA91 nie zawsze. Miałam zawsze około 30-31 dni ale ostatnie 2 miesiące miałam 27-28. Dziś jest 28 dzień.Więc jeszcze czekam. Bo może się opóźni @. Nie gratulujcie mi narazie, bo nie chce sie rozczarować;( Kupiłam dzisiaj test, ale zastanawiam się czy jutro rano testować jak się nie pojawi @.....czy poczekać do niedzieli.... Co o tym myślicie???

to wiesz co ja bym poczekała do niedzieli :) bo może akurat się wydłużył

Gość mereszka
Niewiem czy wytrzymam. Zobacze. Jak będę miała temp podwyższoną rano to może zrobie ten test, zeby już wiedzieć na czym stoje. Czy się udało, czy nie.

Będę mocno trzymała kciuki żeby sie udało i abyś oznajmiła nam że widzisz dwie piękne kreseczki :)

Gość mereszka
Zaobserwowałam trochę śluzu brązowego ;( Pewnie jutro się zjawi @. :-( ;-(

Musisz się odprężyć, weź sobie zrób relaksującą kompiel albo zrób coś co sprawia ci największa przyjemność i nie stresuj się tak bardzo :) Trzymamy kciuki więc napewno będzie dobrze.

Gość mereszka
ISIA91 wiem właśnie. Nie powinnam się tak stresować.Chociaż to nie tak łatwo;( Chciałabym żeby się udało. Ide może z moim m na spacer.

mereszka logicznie by było poczekać do niedzieli z testowaniem, ja oczywiście nie wytrzymałabym i testowałabym już :) Ale Ty bądź mądrą i cierpliwą dziewczynką!!

Gość mereszka
paula____ ale weż tu myśl logicznie!! :-) Zobaczymy jutro czy wytrzymam. Oby @ nie przylazła :-)

nie,to juz przesada :/;/;/;/;/- wsiekla jeste tyle sie napisalam i mi wcielo...-

pisalam-ze : mereszka mierzenie tempki o 13 to nie jest wynik dobry,trzeba mierzyc przed wstaniem z lozka. testuj jutro jesli jestes w ciazy to test wyjdzie pozytywny pisze po kilka zdan zeby mi znowu nie wcielo

ja od rana chodze wsciekla-poty mnie oblewaja-masakra- ja to chyba meznopauze przechdze;) a tak powaznie mam chyba PMSa bo niedlugo @ i hormony buzuja.

pogoda znów do d..... NIECH JUŻ SKOŃCZY SIĘ TA JESIEŃ!! Jak dobrze, że już piątek... mereszka daj znać czy testowałaś :)

Gość mereszka
Ja już na nogach. Nie śpie już od 5.30 :-) I wyspana jestem. Nawet ładny dzień się zapowiada. Biore się zaraz za sprzątanie:-) Nie robiłam testu. Ale @ mi się nie zaczeła. Oby jej wcale nie było :-) Temp 36,6. Ale nie trace nadzieji :-)

Gość mereszka
Ja już na nogach. Nie śpie już od 5.30 :-) I wyspana jestem. Nawet ładny dzień się zapowiada. Biore się zaraz za sprzątanie:-) Nie robiłam testu. Ale @ mi się nie zaczeła. Oby jej wcale nie było :-) Temp 36,6. Ale nie trace nadzieji :-)

Gość mereszka
nie wytrzymałam. test negatywny !!!!!! :-( :-( :-(

mereszka nie trac nadziei.dopoki @ nie ma to ona jest. u mnie jeszcze dwa dni do @ tempka 37.0 i pewnie jutro spadnie.ale przynajmniej wiem ze dzisiaj jej nie bedzie to moge zalozyc jasne spodnie;-)