Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość mereszka
griszankaanka u mnie dzisiaj też jakos ponuro ;( Tobie się kończy @ a mi niedługo zacznie ;( Aj ;( Cicho coś na naszym forum ;(

hej kobity :) ja też jestem ;) pogoda przeokrótna pada grad , ciemno jak w d***e a ja mam kaca po wczorajszym grillku , no też bym sie poopalała i ubrała w coś ładnego , mam nadzieje że w końcu ta pogoda sie poprawi bo już mnie dobija pozdrawiam wszystkie babeczki :)

Wczoraj powinna przyjść @ i nadal cholery nie ma... Test negatywny więc się nie napalam.... :) Dziś w planach wieczorkiem imprezka ze znajomymi, cóż zrobić "pogoda barowa" :)

Hej, ja byłam wczoraj u lekarza, dziedzi ma się dobrze, mam zdjęcie z usg :)

Gość mereszka
Ale pogoda brzydka ;( I od razu nastrój nie bardzo;( @ zbliża się, zbliża.....Piersi duże i obrzmiałe. Chyba odpuszczam..... dość mam z miesiąca na miesiąc czekać czy się udało czy nie;( Te rozczrowania sa najgorsze ;( Wrzucam na luz...tylko ciekawe czy mi się tak to uda......... Miłego dnia dziewczyny i zycze wytrwałośći!!!!! ;)

czapus super!!!! Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok do konca ciazy ;) Nie odzywalam sie bo troche odpoczywalismy. Witam nowa staraczke, czesc Isia91 ;) I od razu napisze zebys zrobila potrzebne badania a martwienie sie zostaw sobie na potem. A najczesciej wszystko jest ok jesli guzek jest niewielki to mozna go latwo usunac. Moja babcia tez miala ale wycieli i jest ok. Teraz wszystkie w rodzinie regularnie sie badamy. U mnie tez gin ostatnio cos wybadala ale narazie ide na usg, juz kilka razy tak mialam a potem okazywalo sie ze to male nie grozne torbierlki. Takze glowa do gory! Bylam wtedy we wt wkoncu na tym usg, wszystko jest ok, po raz kolejny uslyszalam ze mam tylozgiecie macicy i duzo pecherzykow w jajnikach ale podobno w normie. Jeden w lewym duzy wiec pewnie z tego bedzie owulka. Ale moja tempka szaleje wiec nie mam pojecia kiedy to bedzie. Mam kompletny metlik w tym cyklu, teraz niby dni plodne i jestem przed owulka a tempka juz rosnie. Nie wiem kiedy mam sie starac nawet;( Pogoda masakra...;( Buziale i milego dzionka ;*

niech ta cholerna @ wreszcie przyjdzie, drugi dzień się spóźnia, a nigdy mi się to nie zdarzało, test wczoraj był negatywny. Jestem zła, bo udało mi się w tym miesiącu wyluzować i żyć normalnie bez myślenia o ciąży! A tu taki numer, spóźnia się i znów mimo negatywnego testu zaczynam się nakręcać, mój mąż już robi wyliczenia, w którym miesiąc dzidzia się urodzi, chyba go zaraz zabiję!! MASAKRA, @ BŁAGAM PRZYJDŹ !!

A ja dzisiaj w pracy. Pogoda jest okropna, wiec az tak bardzo nie cierpie. Musze wyliczyc dni plodne - ostatnia szansa przed inseminacja (chyba:)) A tak z innej beczki. Wczoraj czytalam w wiadomosciach, ze jakis tam metropolita stwierdzil, ze in vitro jest grzechem, bo lamie prawa natury. Wiekszej bzdury nie slyszalam. Jak tak sie zastanowic, to na codzien grzeszymy lamiac prawa natury...

hej griszanka- heheh ja tych debili nie slucham...co oni moga wiedziec o zyciu...zero doswiadczenia wiec niech cicho siedza ja jestem wierzaca- wierze w boga ...nie lubie ksiezy-nie mowie ze wszyscy sa tacy sami- ojjj...to temat rzeka niech zajma sie soba np.zajma sie pedofilmi i gejami malo ich tam wsrod nich? a zdrady? a dzieci ,ktore plodza? ehhh szkoda slow

jak tak dalej bedzie sie dzialo to za jakies 100 lat beda dzieci tylko z"probowki"...czyli in vitro...bo zajscie w ciaze w naturalny sposob to ciezka sprawa.

Gość mereszka
Oj cisza cisza tu ostatnio zawitala. Mało kto się odzywa.... Ja dziś do szkoły więc dopiero wieczorkiem do was zajrze ;( @ zbiża się. Jeszcze z 5 dni i nadejdzie. ;( Miłego dnia dziewczęta wam życze ;)

hej. no cisza. mnie wczoraj jajniki pobolewaly i piersi jakies takie duze sie zrobily bolaca. mereszka ja w niedziele za tydzien mam @ ehhhh jak ja jej nienawidze ;-)

Oj jak tu ma się coś dziać, skoro wszytskie "odpuszczają" starają się nie myśleć :) Miłego dzionka. U mnie po @ więc jak m. się obudzi, to idę się na niego rzucić hihihi

Wiam :) U mnie @ na całgo... zobaczymy ile będzie trwał cykl po odstawieniu tabletek? Dzisiaj jakoś mi smutno...15 lat temu w dzień dziecka zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny... echh Drugiego chyba się nie doczekam... Buziaczki :*

Hej Kszewuszko-nie smutaj :* doczekasz sie -zobaczysz:) ja od wczoraj chodze wku***a wszystko mnie drazni... do tego piersi bola jakbym cegly miala do nich przyczepione-tak ciagna w dol i mam wrazenie jakby mi płonely- ehh pewnie PMS mnie dopada- @ za tydzien.. u nas pogoda do d**y...

Dziękuję Kochana :) Ty też :) zobaczysz! Zresztą wszystkie dziewczynki na tym forum zostaną mamusiami!! U nas pogoda też paskudna.Teraz siedzę w pracy-zastępuję mężusia ;) Dzisiaj mamy wieczorem w planach ognisko mam nadzieję,że nie będzie padało...

Dzisiaj dzień dziecka i moja 4,5letnia chrześnica zażyczyła sobie różowy parasol w księżniczki :O No i ciotka godzinę latała,żeby taki kupić.Ale mam :P Masakra z tymi dzieciami :)

ognisko:):) :D suuper!! jak ja lubie kiełbaske z ogniska ;) a mnie cycki rwa :(

Dorotq mamy w planach i kiełbaski i kociołek...Ale co z tego wyjdzie to nie wiem...znowu pada :( Mamy altankę ale ogniska pod nią nie rozpalisz :O

Gość mereszka
Ja już po szkole. Dobrze, że wcześniej wróciłam;) dorotq mnie też bolą piersi. Czasem też jajniki. Nie cały tydzień i @ przyjdzie pewnie.

U mnie też @ na całego, nie dość, że przyszła z 2dniowym opóźnieniem to jest mega bolesna :( Do tego pogoda do d**y, cały weekend nadrabiam zaległości w filmach ...

no ja to dzisiaj masakra z tymi piersiami.jak nigdy paula a moze masz bolaca bo bralas wiesiolek.tzn.nie wiem czy bralas.bo jak ja bralam go to @ masakrycznie bolesne

kszewuszko jak tam ognisko? bylo? ja zrobilam na kolacje kielbaske z grilla w mikrofalowce :-D haha .. a teraz wpadlam zajrzec do was ale nic nikt nie pisze ja jak zwykle nadaje :-P ale taka moja natura ;-)

dorotq nie brałam wiesiołka, nie wiem co się stało nawet tabsy przeciwbólowe musiałam brać. Ale już jest lepiej :) A za tydzień wyjeżdżamy na weekend z okazji 4ej rocznicy ślubu, na staranki to będzie trochę za wcześnie, ale też będzie miło (I hope) :)

Hej wszystkim! A ja juz nie wiem co z moja owulacja. W 8 dc bylam na usg, pecherzyk mial 9,2mm a dwa dni pozniej czyli w 10dc ovu wyznaczyl mi owulacje. Watpie zeby dojrzal i pekl w ciagu dwoch dni, w dodatku nie zrobilam wtedy testu owu bo robie zawsze od 11dc, teraz sa caly czas negatywne ;(

Gość mereszka
Witam dziewczyny;) Ja dziś się nudze cały dzień bo męża nie ma w domu. W pracy;( Bedzie dopiero jutro;( A wiecie co mam 23 czerwca rocznice ślubu (pierwszą) ;) Myślałam, że będe miała prezent na rocznice i będę w ciąży. Ale pewnie nie. @ zawita do mnie niedługo ;(

duszak- ja bym nie sugerowala sie ovu.wykresem.mierz temperature dalej ale dobrze zeby robic testy-wiem ,ja tez zawsze mialam z tym problem bo nie wiedzialam od ktorego dc je robic...w styczniu moj cykl np trwal 26 dni jak nigdy w zyciu ,przewaznie mam cykle 31-dniowe i wez tu gadnij dobrze ze ja od kwietnia wyluzowalam:D..nie licze nie mierze i nie testuje...ale jakos i tak wiem kiedy mam owulacje...-przez te ostatnie 1,5 roku nauczylam obserwowac swoje cialo...

Gość gosc 987653135
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2