Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

No cicho ;( Ja juz ogladam ubranka dla chlopca :P Maz mowi, ze jeszcze nie mamy plci potwierdzonej to za wczesnie :) Niby wszystko dostane od siostry na pierwsze miesiace, ale chcialabym cos tam kupic... Te zakupy daja tyle przyjemnosci :)

Odkad jestem w ciazy to mi sie przestawilo w glowie :) Zamiast kupowac ubrania dla siebie, wolalabym dla dziecka :)

Niby cos by sie chcialo kupic, ale zaraz mysle "i tak sie w to niedlugo nie zmiescisz" :) Maz mi obiecal, ze po nastepnej wizycie pojdziemy kupic jakis ciuszek dla malucha :)

dziękuję Wam bardzo za wsparcie dziewczyny.:* nie mogę sie nauczyć że mojego pieska już nie ma tak sie do niego przywiązałan :( no ale muszę sie teraz nauczyć żyć bez niego.. Eh. Co do płci to ją nigdy nie chciałam z moim mężczyzna wiedzieć co będzie przed porodem i teraz także nie chcemy.:) muszę tylko lekarza uprzedzić żeby nie mówił

Ja też dołączam się do kciuków. Jo---anna - koktajl brzoskwiniowy MEGA. Mój mężuś też zachwycony. :)

Gość Jo-------anna
No ja mam plan kupić taki zestawik, kilka drobiazgów,jakieś body,spioszki itd i starczy :)

Gość Jo-------anna
jak coś będę szukać, to podeślę.na razie patrzę tylko"wizualnie" i nie zamawiam :)

Ja mam zakupiony taki pajacyk-mis z puchatego materialu :) Byla przecena w H&M :)

pewnie jeszcze nie ma sensu:) joanna mam pytanie jakbym zmikosowala te brzoskwninie dodala jogurt naturalny i tego soku z puszki dobry by byl??wszytsko zmiksowane?

Ja mam zakupiony taki pajacyk-mis z puchatego materialu :) Byla przecena w H&M :)

Doti Jo---anna napisała kilka stron wcześniej jak zrobić i ja tak zrobiłam :) Czyli na dno zmiksowane owocki, potem resztę zmiksowałam z jogurtem i dodałam trochę syropu dla słodkości, jedną połówkę pokroiłam w kostkę i wsypałam. Ot i wszystko i wyszło przepyszne :)

Gość Jo-------anna
Wszystko zmiksowane też powinno być dobre :)

Brazowy kolorek :) ja jutro tez zrobie taki koktajl :)

Gość Jo-------anna
Po prostu nie będziesz miała w środku owoców. ;)

No byly biale i brazowe, ale brazowy tylko byl w odpowiednim rozmiarze ;) Na jesien bedzie akurat, taki na wyjscie na dwor :) Na zime kupimy juz wiekszy i cieplejszy

no ja dziewczynki sie z wami na dzis pozegnam bo plecki bola i musze sie polozyc:) milych senkow wam zycze i do juterka:) dobranoc:)

Też pomału wybieram się spać bo w weekendy zdarza mi się kłaść baaardzo późno i potem mam wyrzuty sumienia :( Ostatno znacznie zaokrąglił mi się brzuch i jak leżę na boku mam trochę poczucie jakby "wisiał" i biorę teraz poduszkę w kształcie prostokąta, leżąc na boku układam jej koniec między udami a resztę ugniatam pod brzuchem i śpi mi się tak jak marzenie! Polecam, spróbujcie :) malentka - współczuję Ci z całego serca :( kocham psy, moje dwa są jak członkowie rodziny, jak moje dzieci ;) i nie wyobrażam sobie takiego smutku :( zwlaszcza teraz... załamka

Dzień dobry :) Widzę, że udało mi się dziś być pierwszą :) U nas śladu po wczorajszej zimie nie ma, słoneczko świeci i aż chce się żyć... a w domu tyle sprzątania :)